به گزارش پارس به نقل از ایلنا، سردار بهرام نوروزی با بیان اینکه باید برای مدیریت دانش، منابع تولید کرد، اظهار کرد: دانش باید تولید شود و پس از آن، تبدیل به آموزش و پس از آموزشی شدن، مهارتی شود در این صورت است که آموزش می‌تواند کاربردی شود.

وی با بیان اینکه به دنبال ارتقای کیفیت مدیریت دانش هستیم، ادامه داد: ما مدیریت دانش را برای مهارت‌هایمان خواستاریم بنابراین مهارت‌ها باید افزایش پیدا کنند.

مشاور فرماندهی ناجا تصریح کرد: برای ماموریت‌ها و کاربرد‌هایمان باید این حلقه مفقوده را به هم وصل کنیم؛ مثلاً سال گذشته بیش از ۵۰ کارگاه آموزشی در استان‌ها، دانشگاه‌ها و... برگزار کردیم . هدف ما از این کار به روز کردن کارکنان سازمان است. کارکنان در ابتدا باید با حوادث و وقایع روز آشنا شوند و در ‌‌نهایت آموزش دهند.

مشاور فرماندهی ناجا گفت: آموزش در سه مرحله، توسط معاونت آموزش، دانشگاه، مراکز آموزشی و مجتمع‌های آموزشی زیر نظر معاونت تربیت و آموزش ناجا انجام می‌شود؛ این امر نوعی پویا شدن است و اساتید به دنبال منابع قدیمی و کپی کردن نباشند.

وی با اشاره به اینکه امروزه تولیدات علمی ناجا جهانی است، بیان داشت: متأسفانه از این تولیدات بهره برداری کمی می‌شود.

نوروزی گفت: ناجا منابع علمی بسیار خوبی دارد و موفقیت‌های زیادی هم کسب کرده است اما هیچ کدام تبدیل به تولید دانش نمی‌شود.

وی خاطرنشان کرد: ستاد کل نیروهای مسلح از ناجا خواستار شده که ۷۰ درصد آموزش‌ها را کاربردی و مهارتی کنند؛ براین اساس باید تغییر نگرش داد و رویکرد‌ها را در تولید امور علمی برابر‌‌ همان مقدار از درصد و یا حداقل تا ۵۰ درصد تحقق بخشید.

مشاور فرماندهی ناجا در پایان تأکید کرد: اگر بخواهیم سناریوهای ارائه شده در کارگاه‌های آموزشی را مقاله کنیم هیچ یک از اساتید آن را به عنوان یک مقاله نمی‌پذیرند چراکه معتقدند ما به عنوان منبع منظور نمی‌شویم و در نتیجه محققان هم دیگر به دنبال بحث علمی نمی‌روند بنابراین باید رویکرد‌ها را عوض کنیم.