هشدار درمورد آلودگی هوای پایتخت
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به آلوده بودن هوای پایتخت، گفت: افراد مبتلا به بیماری های قلبی یا ریوی، کودکان و سالمندان باید از فعالیت های طولانی یا سنگین خارج از منزل اجتناب ورزند.
به گزارش پارس به نقل از مهر، دکتر خسرو صادق نیت تاکید کرد: به دلیل افزایش غبار صبحگاهی و بروز پدیده اینورژن و تداوم آن تا نیمه های روز دوشنبه ۲۳ آذر، انتظار می رود افزایش کیفیت آلاینده های ذرات معلق به مقادیر بالاتر از ۱۶۶ رسیده و در محدوده ناسالم قرار گیرد.
وی با بیان اینکه تاثیر آلودگی هوا بر سلامت به عواملی نظیر ، نوع آلاینده های هوا ، غلظت آلاینده های هوا ، تداوم آلاینده های هوا و نوع گروه جمعیتی در معرض خطر وابسته است، گفت: آلاینده های عمده در هوا شامل منوکسیدکربن، دی اکسید نیتروژن، دی اکسید گوگرد، ازن و ذرات معلق PM۱۰،PM۲.۵ است که هریک از این آلاینده ها با توجه به خصوصیات و ترکیبات آن پیامدهای سلامتی مختلفی را در بر خواهند داشت.
صادق نیت تصریح کرد: روز یکشنبه شاخص کیفیت هوا در شهر تهران ۱۶۶ و آلاینده مسئول PM۲.۵ است که در این شرایط افراد مبتلا به بیماری های قلبی یا ریوی، کودکان و سالمندان باید از فعالیت های طولانی یا سنگین خارج از منزل اجتناب ورزند و افراد دیگر باید فعالیت های طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند.
به گفته رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت به دلیل افزایش غبار صبحگاهی و بروز پدیده اینورژن و تداوم آن تا نیمه های روز دوشنبه ۲۳ آذر، انتظار می رود افزایش کیفیت آلاینده های ذرات معلق به مقادیر بالاتر از ۱۶۶ رسیده و در محدوده ناسالم قرار گیرد.
صادق نیت افزود: براساس پیش بینی سازمان هواشناسی به دلیل وجود توده هوای بارشی انتظار می رود از عصر ۲۳ آذر از غلظت آلاینده های هوا کاسته شود.
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت به شهروندان تهرانی توصیه کرد: هرگونه فعالیت بدنی خارج از منزل که افراد بطور متناوب و طی مدت چندین ساعت انجام می دهند که باعث افزایش ریتم دم و بازدم شده و یا ضربان قلب را شدت می بخشد بعنوان فعالیت های بدنی سنگین تلقی شده که در شرایط آلودگی هوا برای کلیه افراد ممنوعیت و محدودیت ایجاد می کند که انجام فعالیت های ورزشی در فضاهای آزاد ، پیاده روی و کارهای خدماتی و عمرانی از این دست می باشند.
صادق نیت افزود: در شرایطی که افراد به جهت شغلشان موظف هستند در محیط آزاد شهری حضور یابند و زمان حضورشان حداقل ۸ ساعت در روز است توصیه می شود از تجهیزات حفاظتی نظیر ماسک های تنفسی استاندارد FFP۱ ، FFP۲ استفاده نمایند.
وی تاکید کرد: این ماسک ها حفاظت کامل در برابر آلایندگی ایجاد ننموده و تنها در صورت اجبار برای حضور در فضای آزاد توصیه می شوند.
مسئولین مملکت
... حالا بازم اتفاقی است که افتاده
اصلا" نگران نباشید
جان مردم به چه کار میاد - سلامتی مردم کیلو چنده ؟ فقط پولشون و رای شون و حمایت هاشون بدرد میخوره همین ...
به تولید و عرضه زورکی خودرو ادامه بدید - چون سر این مردمو راحت میشه شیره مالید
پیاده روها رو هم به خیابونها وصل و اضافه کنید - مردم پیاده رو میخان چیکار؟ شما ماشیناتونو (لگن هاتونو) بفروشین اونم دولا پهنا ... بی خیال بقیه مسائل
و ... به خرید و تولید بنزین غیر استاندارد ادامه بدید و از پورسانت های قلمبه و سودهای کلانش حال کنید - کی به کیه ؟
کجای دنیا میشه اینقدر حال کرد ؟
هشدار که نشد کار !!!
لطفا" به موازاتی که به منافع شخصی خودتون متمرکز هستید برای رفاه حال مردم هم نیم قدمی بردارید ...
خدا میداند که ، میرسد آن روز که شما حقیقتا" التماس و عجز و لابه کنید برای خدمت به مردم ، اما برایتان ذره ای اقبال نداشته باشد ...
بپاس شریفه " الناس عیال الله " تصمیم بگیرید به حقوق مردم اعتنا و احترام بگذارید - فردا را معلوم نیست ببینیم یا نه ....
طرحی جدی برای مدیریت تولید پیاده کنید
نسبت عرضه و تقاضا را مجددا" تعریف کنید
کمی هم دلتان برای انسان بتپد و بسوزد
هر چند که قبله تان پول است و دگر هیچ
خدا نگذره از همه اونهایی که عامل بوجود آمدن این آلودگی هستند و اونهایی که مسئول حل این معضلند و کاری نمیکنند!