پارس از طراحی جدید نظام سلطه برای جوانان خبر می دهد:
مواد مخدر را با 30 دلار دانلود کنید/ هشدار در مورد ماده مخدری که به شدت در حال گسترش است
مخدرهای دیجیتالی و شنیداری نوعی فایل های صوتی هستند که می توانند با پالس های تولید شده با فرکانس های متفاوت برای هر گوش، تاثیر خاصی بر بخش های مختلف مغز بگذارند و تجربه متفاوت مواد مخدر و محرک صنعتی و سنتی را در مغز به وجود آورند.
پایگاه خبری تحلیلی «پارس»- استفاده از مخدرهای های دیجیتالی در کشور ما به صورت فراگیر در میان جوانان باب نشده است. لیکن با توجه به اینکه بسیاری از سایت های اینترنتی که اقدام به فروش و حتی امکان دریافت رایگان این موزیک ها را برای مخاطبانشان محیا کرده اند، در دسترس عموم قرار دارد لذا واکسینه کردن مخاطبین در معرض خطر و آگاهی بخشی در این زمینه می بایست مورد توجه جدی واقع گردد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «پارس»، این مواد مخدر در حال حاضر در ایران نفوذی ندارد ولی فقط در کشور اسلامی ترکیه 200 هزار نفر به آن ابتلا پیدا کردهاند. هر فرد میتواند با پرداخت سه تا 30 دلار از این موسیقیهای صوتی و تصویری برخوردار شود که آثاری شبیه اعتیاد به تریاک، کراک، حشیش، الکل و سایر مواد مخدر بر روی مغز مصرف کننده دارد.
مخدرهای دیجیتالی و شنیداری نوعی فایل های صوتی هستند که می توانند با پالس های تولید شده با فرکانس های متفاوت برای هر گوش، تاثیر خاصی بر بخش های مختلف مغز بگذارند و تجربه متفاوت مواد مخدر و محرک صنعتی و سنتی را در مغز به وجود آورند.
این اختلاف فرکانس های پخش شده در هر گوش می تواند اثر متفاوت هر یک از مواد مخدر و محرک همچون کوکایین، تریاک اسید، مرفین، آدرنالین، کراک، هروئین، حشیش، ماریجوانا، ریتالین و بسیاری از مواد دیگر و حتی الکل را در مغز مصرف کنندگان شبیه سازی نمایند. به گزارش پارس، این در حالی است که حتی برخی از سایت های ارایه دهند این فایل های صوتی، با توجه به تاثیر هر یک از آنها، این مخدرها و محرک ها را در بخش های مختلف و مطابق با تاثیر هر یک، طبقه بندی کرده اند.
این نوع از اعتیاد برخلاف مخدرهای شایع مانند هروئین و قرص های توهم زا با نام دیجیتال دراگ از نوع شنیداری است و به سرعت در میان جوانان معتاد به اینترنت در حال گسترش است.
جوانان معتاد به این نوع مخدر، با تهیه یک اتاق تاریک، یک هدفون و یک فایل صوتی خاص به صورت یک فایل ام.پی.تری(MP3) با قیمتی بین 3 تا 30 دلار که از طریق اینترنت قابل بارگیری است شرایط را برای این کار فراهم می سازند. این فایل صوتی که حاوی نوعی امواج صوتی مخرب است. مغز را تحت تاثیر قرار می دهد و شنونده را دچار سرخوشی، توهم، تشنج و حالت غیر طبیعی می کند.
موضوع استفاده از مخدر های دیجیتالی به اندازه ای جدی است که حتی سایت های منتشر کننده این مخدرها نیز با هشدارها و پیام های وارنینگ نسبت به ورود به صفحات دانلود این موزیک ها و استفاده از آن برای افرادی که از مشکلات ذهنی و روحی رنج می برند هشدار داده و در فیلم های منتشر شده از آثار مصرف این مخدرها نیز تاثیرات خطرناک استفاده کننده از آنها کاملا هوایدا است.
به گزارش پارس، استفاده از مخدرهای های دیجیتالی در کشور ما به صورت فراگیر در میان جوانان باب نشده است. لیکن با توجه به اینکه بسیاری از سایت های اینترنتی که اقدام به فروش و حتی امکان دریافت رایگان این موزیک ها را برای مخاطبانشان محیا کرده اند، در دسترس عموم قرار دارد لذا واکسینه کردن مخاطبین در معرض خطر و آگاهی بخشی در این زمینه می بایست مورد توجه جدی واقع گردد.
مخدر شنیداری چیست؟
فارغ از مواد مخدر شناخته شده و سنتی، ورود محرکهای مختلف همچون crack، شیشه ، LSD ، Mushroom ، گل ، ماری جوانا و … مدتی است که نوع جدیدی از مخدرها و محرکهای نوظهور پا به بازارهای جهانی گذاشتهاند و کاملاً با انواع شناخته شده این مواد متفاوت هستند؛ محرکها و مخدرهایی که در انواع و آثار مختلف، به صورت دیجیتالی تولید شده و در دنیای مجازی دست به دست میشوند؛ محرکها و مخدرهایی که از طریق امواج صوتی، همان تاثیر مخدرهای سنتی و گاهاً قویتر از آن را برای مصرف کنندگانشان به ارمغان میآورند؛ امواجی که این روزها بازار خوبی در کشورهای غربی و حتی عربی برای خود دستوپا کردهاند و به عنوان «مخدرهای دیجیتالی» در میان جوانان شناخته میشوند.
Digital Drug و I-DOSINGها بخشی از Binural Beats هایی هستند که این روزها به مخدرهای صوتی شهرت یافتهاند؛ فایلهای صوتی خاصی که میتوانند با پالسهای تولید شده با فرکانسهای متفاوت برای هر گوش، تاثیر خاصی بر بخشهای مختلف مغز بگذارند و تجربه متفاوت مواد مخدر و محرک صنعتی و سنتی را در مغز به وجود آورند؛ این اختلاف فرکانسهای پخش شده در هرگوش میتوانند اثر متفاوت هریک از مواد مخدر و محرک همچون کوکائین، تریاک، اسید، مرفین، آدرنالین، کراک، هروئین، حشیش، ماریجوانا، ریتالین و بسیاری از مواد دیگر و حتی الکل را در مغز مصرف کنندگان شبیه سازی کنند. این درحالی است که حتی برخی از سایتهای ارائه دهنده این مخدرهای دیجیتالی، با توجه به تاثیر هریک از آنها، این مخدرها و محرکها را در بخشهای مختلف و مطابق با تاثیر هریک از مخدرها و محرکهای موجود، طبقه بندی بندی کردهاند.
در این تصویر فایل هایی با فرمت mp3 می بینیم که دارای ۱۵۵ حس مختلف است و در مغز این حس ها را ایجاد میکند. مواردی که با علامت قرمز مشخص شده اند موارد مخدر رایج می باشد . البته این صدا ها حس های مختلفی علاوه بر حس مخدر ها ایجاد میکنند که در تصویر مشخص است.
البته تاریخچه شناخت اثر شنیدن فرکانسهای متفاوت از هر گوش، به سال 1839 برمیگردد که «هاینریش ویلهلم داو» توانست این اثر را کشف کند. ولی از اوایل قرن بیستم، پزشکان به تاثیر این فرکانسها در مباحث درمانی و کنترل درد و خاصیت تسکینی آن دست یافتند. البته این خاصیت بر اثر ایجاد ضربان میان دو فرکانس صوتی پخش شده در هر گوش به وجود میآید به شرط آنکه اختلاف فرکانس، کمتر از 30 هرتز باشد.
همچنین با دستکاری این ضربان و فرکانس ورودی به هریک از گوشها میتوان اثرات مخدرها و محرکهای مختلف را شبیه سازی کرد و برخیها مدعی آن هستند که این اصوات میتواند در کاهش وزن، میزان یادگیری، تقویت حافظه و غیره نیز تاثیرگذار باشد.
مصرف این مواد در سال 2013 در کشورهای غربی به اندازهای بود که حتی روزنامه واشنگتن پست هم در واکنش به این موضوع، مطلبی را در این خصوص منتشر کرد و به ادعاهای والدین و برخی از مخاطبان این مخدرهای دیجیتالی پرداخت؛ البته گرچه در این گزارش، دفتر مقابله با مواد مخدر آمریکا، عنوان کرده که تا آن زمان هیچ مستنداتی در خصوص تاثیر مشابه این مخدرهای دیجیتالی با مخدرها و محرکهای دیگر نیافته است، ولی در عین حال تاکید دارد که در دست نبودن مستندات کامل این ادعا، به این معنا نیست که میتوان این مخدرهای صوتی را گوش داد!
اثرات مخرب استفاده از این مخدرهای دیجیتالی به اندازهای بودکه دفتر مبارزه با مواد مخدر ایالت اوکلاهاما در سال 2013 و بر اساس برخی گزارشات واصله به این مرکز، نسبت به مصرف این موارد هشدار داد؛ این در حالی است که برپایه گزارشات کشورهای عربی، موج استفاده از این فایلهای صوتی به این کشورها رسیده و بسیاری از جوانان عرب به دنبال تجربه این مخدرهای دیجیتالی هستند.
موضوع استفاده از مخدرهای دیجیتالی به اندازهای جدی است که حتی سایتهای منتشر کننده این مخدرها نیز با هشدارها و پیامهای WARNING، نسبت به ورود به صفحات دانلود این موزیکها و استفاده از آن برای افرادی که از مشکلات ذهنی و روحی رنج میبرند هشدار دادهاند و در فیلمهای منتشر شده از آثار مصرف این مخدرها نیز، تاثیرات خطرناک استفاده از آنها کاملاً هویدا است.
در پایان باید خاطرنشان کرد جای امیدواری است که استفاده از این مخدرهای دیجیتالی، هنوز در کشورمان به صورت فراگیر در میان جوانان باب نشده است ولی آگاهی بخشی به خانوادهها و جوانان و همچنین مسئولان امر باعث میشود تا سیاستهای مناسب و قابل اطمینانی در مبارزه با این مخدرهای جدید در پیش گیریم؛ چراکه بسیاری از سایتهای اینترنتی که اقدام به فروش و حتی امکان دریافت رایگان این موزیکها را برای مخاطبانشان مهیا کردهاند، در دسترس عموم قرار دارند و عدم توجه به فعالیت این سایتها و آزاد بودن دسترسی به آنها میتواند لطمات جبرانناپذیری را وارد آورد.
در تازهترین شکل اعتیادهای خطرناک، نوع جدیدی از اعتیاد موسوم به مخدر دیجیتالی به جان جوانان در غرب و بعضی کشورهای دیگر افتاده که برخلاف مخدرهای شایع مانند هروئین و قرصهای توهمزا، با نام دیجیتال دراگ از نوع کشیدنیهای شنیداری است و به سرعت در میان جوانان معتاد به اینترنت درحال گسترش است.
به نوشته جمهوری اسلامی، جوانان معتاد به این نوع مخدر، با دست و پا کردن یک اتاق تاریک، یک هدفون و یک فایل صوتی خاص به صورت یک فایل MP3 با قیمتی بین 3 تا 30 دلار (که از طریق اینترنت قابل بارگیری است) شرایط را برای این کار فراهم میکنند.
این فایل صوتی که حاوی نوعی امواج صوتی مخرب است، مغز را تحت تاثیر قرار میدهد و شنونده را دچار سرخوشی، توهم، تشنج و حالتی غیرطبیعی میکند. گفته میشود بیش از 200 هزار جوان در ترکیه به این نوع اعتیاد مبتلا هستند و با توجه به تعداد بالای کاربران اینترنتی در جهان، دنیا شاهد فاجعه جدیدی میان جوانان اینترنتی خواهد بود.
مخدر دیجیتالی نوعی فایلهای صوتی هستند که با ایجاد فرکانسهای مختلف روی هر گوش تاثیر خاصی روی مغز میگذارند و تجربه مصرف مواد مخدر سنتی همچون تریاک، کوکائین، مرفین، آدرنالین و غیره را در مغز شنونده شبیهسازی میکند و باید جوانان با اطلاع از مضرات آن در این زمینه واکسینه شوند.
تاثیرات اعتیاد آور مخدرهای شنیداری
این نسل جدید از مخدرها که به صورت شنیداری هستند موجب ایجاد توهم و خیالپردازی و خوشحالی کاذب از طریق شنیدن موسیقی های مختلف می شوند!
مخدرهای شنیداری که این روزها با نام Digital dragها شناخته میشوند در کشورهای غربی و عربی مشکلاتی را بوجود آورده است.
دکتر صفاتیان، رئیس کار گروه کاهش تقاضا در کمیته مستقل مبارزه با مواد مخدر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مخدرهای شنیداری نام فرکانسهای توهمزایی است که به راحتی از فضای مجازی قابل دریافت کردن هستند و همین موضوع دلیل بر نگرانیها است.
فرکانسها متخصص بالا بردن دوپامین مغز
از سال 88 این موضوع در ایران مطرح شد، اما اطلاعات چندان زیادی درباره آن در اختیار نداشتیم، اما نکته قابل توجه این است که این مخدرها فرکانسهایی هستند که میتوانند میزان دوپامین مغز را افزایش داده و موجب خوشحالی کاذب شوند.
وقتی مغز شرطی شود
عادت به مصرف و استفاده از هر چیزی اعتیاد به آن را به دنبال خواهد داشت. دکتر صفاتیان، در این باره می گوید: گوش کردن طولانی مدت به این فایلهای صوتی اعتیاد به همراه میآورد. تا بجایی که مجبور میشود هر نوع فعالیت اجتماعی را همراه با گوش کردن به این فایلهای صوتی انجام دهد زیرا به مرور ترشح دوپامین در مغز وابسته به شنیدن این فرکانسها می شود و در موارد عادی مغز دیگر قادر به ترشح دوپامین نیست.
ساقی بدون پول و مفت!!
این روزها بسیاری از فایلهای صوتی از اینترنت به صورت رایگان در اختیار جوانان قرار میگیرد و فضای مجازی را تبدیل به یک ساقی بدون پول و مفت کرده است.
دکتر صفاتیان، در این باره گفت: هنوز در مرحلهای نیستیم که نسبت به شیوع این مواد هشدار دهیم، اما بسیاری از سایتهای اینترنتی که اقدام به فروش و حتی تحویل رایگان این موزیکها برای مخاطبانشان میکنند که باعث ترویج هر چه زودتر این مخدرها میشوند و راحتتر در اختیار عموم قرار میگیرند.
خواب، رویای ساختگی برخی از آهنگها
برخی از موسیقیها با تاثیر بر قسمت خواب مغز میتوانند فرد را به حالت خواب عمیق و البته خطرناک ببرند.
کوروس قرهآزلو، متخصص مغز و اعصاب در این باره می گوید: این مخدرها از این لحاظ مضرتر و خطرناکتر هستند که والدین بدون اطلاع از همه جا تصور میکنند جوان خانواده در حال گوش دادن به موسیقی است در حالیکه او دقیقاً در حال دریافت مخدر از طریق گوش دادن به موسیقیهای خاص است. برخی از این موسیقیها هم با تاثیر بر قسمت خواب مغز، فرد را به حالت خواب موقت تا عمیق و البته خطرناک میبرد.
این روزها موضوع روی آوردن جوانان به مواد مخدر و محرک، به موضوعی داغ برای نهادهای فرهنگساز، امنیتی، انتظامی، قضایی و ... تبدیل شده؛ موادی که با تحریک بخشی از مغز، احساس کاذب سرخوشی و نشئگی را برای مصرف کنندگان آنها به ارمغان میآورد و این حس خوش و تحریک خاص مغز، به اندازهای برای مصرف کنندگان لذت بخش است که آنها را وادار به تجربه استفاده مجدد از این مواد کرده و پس از مدتی، اعتیاد به مصرف این محرکها و مخدرها را برای مصرفکنندگانشان به ارمغان میآورد؛ موضوع اعتیاد مصرف مواد افیونی، محرک و ... به اندازهای مصیبتبار است که امروز شاهدیم بسیاری از سرقتها، جنایتها، معضلات اجتماعی و خانوادگی، ریشه در مصرف این مواد و اعتیاد به مصرف آنها دارد.
اما فارغ از موادشناخته شده و سنتی، و ورود محرکهای مختلف همچون شیشه، LSD، قارچها و ... مدتی است که نوع جدیدی از مخدرها و محرکهای نوظهور پا به بازارهای جهانی گذاشتهاند و کاملاً با انواع شناخته شده این مواد متفاوت هستند؛ محرکها و مخدرهایی که در انواع و آثار مختلف، به صورت دیجیتالی تولید شده و در دنیای مجازی دست به دست میشوند؛ محرکها و مخدرهایی که از طریق امواج صوتی، همان تاثیر مخدرهای سنتی و گاهاً قویتر از آن را برای مصرف کنندگانشان به ارمغان میآورند؛ امواجی که این روزها بازار خوبی در کشورهای غربی و حتی عربی برای خود دستوپا کردهاند و به عنوان «مخدرهای دیجیتالی» در میان جوانان شناخته میشوند.
Digital Drug و I-DOSINGها بخشی از Binural Beats هایی هستند که این روزها به مخدرهای صوتی شهرت یافتهاند؛ فایلهای صوتی خاصی که میتوانند با پالسهای تولید شده با فرکانسهای متفاوت برای هر گوش، تاثیر خاصی بر بخشهای مختلف مغز بگذارند و تجربه متفاوت مواد مخدر و محرک صنعتی و سنتی را در مغز به وجود آورند؛ این اختلاف فرکانسهای پخش شده در هرگوش میتوانند اثر متفاوت هریک از مواد مخدر و محرک همچون کوکائین، تریاک، اسید، مرفین، آدرنالین، کراک، هروئین، حشیش، ماریجوانا، ریتالین و بسیاری از مواد دیگر و حتی الکل را در مغز مصرف کنندگان شبیه سازی کنند. این درحالی است که حتی برخی از سایتهای ارائه دهنده این مخدرهای دیجیتالی، با توجه به تاثیر هریک از آنها، این مخدرها و محرکها را در بخشهای مختلف و مطابق با تاثیر هریک از مخدرها و محرکهای موجود، طبقه بندی بندی کردهاند.
البته تاریخچه شناخت اثر شنیدن فرکانسهای متفاوت از هر گوش، به سال 1839 برمیگردد که «هاینریش ویلهلم داو» توانست این اثر را کشف کند. ولی از اوایل قرن بیستم، پزشکان به تاثیر این فرکانسها در مباحث درمانی و کنترل درد و خاصیت تسکینی آن دست یافتند. البته این خاصیت بر اثر ایجاد ضربان میان دو فرکانس صوتی پخش شده در هر گوش به وجود میآید به شرط آنکه اختلاف فرکانس، کمتر از 30 هرتز باشد.
همچنین با دستکاری این ضربان و فرکانس ورودی به هریک از گوشها میتوان اثرات مخدرها و محرکهای مختلف را شبیه سازی کرد و برخیها مدعی آن هستند که این اصوات میتواند در کاهش وزن، میزان یادگیری، تقویت حافظه و غیره نیز تاثیرگذار باشد.
مصرف این مواد در سال 2010 در کشورهای غربی به اندازهای بود که حتی روزنامه واشنگتن پست هم در واکنش به این موضوع، مطلبی را در این خصوص منتشر کرد و به ادعاهای والدین و برخی از مخاطبان این مخدرهای دیجیتالی پرداخت؛ البته گرچه در این گزارش، دفتر مقابله با مواد مخدر آمریکا، عنوان کرده که تا آن زمان هیچ مستنداتی در خصوص تاثیر مشابه این مخدرهای دیجیتالی با مخدرها و محرکهای دیگر نیافته است، ولی در عین حال تاکید دارد که در دست نبودن مستندات کامل این ادعا، به این معنا نیست که میتوان این مخدرهای صوتی را گوش داد!
اثرات مخرب استفاده از این مخدرهای دیجیتالی به اندازهای بودکه دفتر مبارزه با مواد مخدر ایالت اوکلاهاما در سال 2010 و بر اساس برخی گزارشات واصله به این مرکز، نسبت به مصرف این موارد هشدار داد؛ این در حالی است که برپایه گزارشات کشورهای عربی، موج استفاده از این فایلهای صوتی به این کشورها رسیده و بسیاری از جوانان عرب به دنبال تجربه این مخدرهای دیجیتالی هستند.
موضوع استفاده از مخدرهای دیجیتالی به اندازهای جدی است که حتی سایتهای منتشر کننده این مخدرها نیز با هشدارها و پیامهای WARNING، نسبت به ورود به صفحات دانلود این موزیکها و استفاده از آن برای افرادی که از مشکلات ذهنی و روحی رنج میبرند هشدار دادهاند و در فیلمهای منتشر شده از آثار مصرف این مخدرها نیز، تاثیرات خطرناک استفاده از آنها کاملاً هویدا است.
در پایان باید خاطرنشان کرد جای امیدواری است که استفاده از این مخدرهای دیجیتالی، هنوز در کشورمان به صورت فراگیر در میان جوانان باب نشده است ولی آگاهی بخشی به خانوادهها و جوانان و همچنین مسئولان امر باعث میشود تا سیاستهای مناسب و قابل اطمینانی در مبارزه با این مخدرهای جدید در پیش گیریم؛ چراکه بسیاری از سایتهای اینترنتی که اقدام به فروش و حتی امکان دریافت رایگان این موزیکها را برای مخاطبانشان مهیا کردهاند، در دسترس عموم قرار دارند و عدم توجه به فعالیت این سایتها و آزاد بودن دسترسی به آنها میتواند لطمات جبرانناپذیری را وارد آورد.
اقا من اینارو نمیدونستم که یه همچین دراگی هس حالام دارم میرم پیدا کنم.دمتون گرم که اطلاع رسانی کردید
از کجا میشه پیدا کرد
با سلام؛ به نظرم به گونهای توضیح دادهاید که افراد را ترغیب میکند آن را تست کنند!
بابا هیجا نیس اصلا پیدا نمیشه