به گزارش پارس به نقل از باشگاه خبرنگاران در مطالعه های اخیر محققان از دانشگاه هوستون دریافتند که 40 درصد از نمونه های باکتریایی درب منزل به C. difficile bacteria آلوده بودند، که  همین ترتیب 39٪ از این باکتری ها در کف کفش موجودند.

 
این باکتری ها به آسانی از بین نمی روند  و سویه های مقاومی دارند که حتی به آنتی بیوتیک ها هم مقاومت نشان می دهند، در صورتی که به این باکتری ها آلوده شوید مشکلاتی ازقبیل اسهال آبکی و در موارد شدیدتر التهاب حاد روده بزرگ را در پی خواهد داشت.
 
تحقیقات اخیر مجله پزشکی منتشره در انگلستان نشان می دهد که نزدیک به نیم میلیون نفر از مردم با این باکتری آلوده شده اند. این آمار هرساله متغیر است. گفتنی است معروف ترین عامل  آلوده کننده بیماران بستری در مراکز درمانی هم این باکتری ها هستند، حدود 35 درصد از پراکندگی این نوع باکتری  در مکان های دیگر خواهد بود.
 
کفش ها از منابع مختلف آلودگی را دریافت می کنند، وما به طور منظم این منبع آلوده را در خانه نگاه می داریم . از جمله این آلودگی فضولات و مواد دفعی پرندگان است که دارای حجم وسیعی از باکتری بیماری زا می باشد.علاوه بر این  اسپور باکتری در سطح زمین، برای ماه ها زنده بماند و هنگامی که مردم به طور تصادفی باکتری و یا اسپور آن را مصرف می کنند ، خطر ابتلا به بیمار شدن افزایش می یابد.
 
بهترین راه حل برای رفع این مشکل گذاشتن کفش ها پشت درب منزل است.