به گزارش پارس به نقل از باشگاه خبرنگاران  کیم هونگ کوانگ یکی از استاد سابق دانشگاه در کره شمالی،تخمین زد که 20 درصد بودجه سالانه ارتش کره شمالی صرف "واحد121" یکی از یگانهای ارتش که روی حملات سایبری متمرکز است، تخصیص داده می‌شود.

کیم به مدت 20 سال در کره شمالی تدریس می کرد اما در سال 2004 از این کشور فرار کرد.وی گفت:توانایی‌های هکرهای کره شمالی قابل توجه است.

این استاد دانشگاه افزود:حملات سایبری آنها می‌تواند تاثیرات مخربی همانند یک حمله نظامی داشته باشد و باعث کشته شدن افراد و ویرانی شهرها شود.وی مدعی شد،کره شمالی در حال کار روی ساخت یک بدافزار بر پایه ویروس استاکس نت است.کره شمالی از سوی آمریکا مسئول حملات سایبری سال گذشته به شرکت فیلم‌سازی سونی پیکچرز معرفی شده است.در این حملات سایبری از یک نرم افزار رایانه ای اصلاح شده برای نفوذ به رایانه های سونی پیکچرز و در اختیار گرفتن سرورهای این شرکت استفاده شد.

کیم هونگ کوانگ گفت: این کشور خواهان توسعه نوع جدیدی از بدافزارها است که میتوانند نیروگاه‌های هسته‌ای را هدف قرار دهند.تایید صحت و سقم ادعاهایی که درباره کره شمالی مطرح می‌شوند دشوار است زیرا این اطلاعات معمولا از سوی افرادی که از این کشور گریخته اند به بیرون درز می‌کنند و این افراد همیشه منابع موثقی نیستند.

آمریکا پنج سال قبل برای استقرار نسخه‌ای از ویروس رایانه ای استاکس‌نت برای حمله سایبری به برنامه تسلیحات هسته ای کره شمالی تلاش کرده ولی در نهایت شکست خورده است.مامور سابق اطلاعاتی بلندپایه که درباره این برنامه گزارش می‌داد گفت:اما ماموران آمریکایی به رایانه های اصلی که برنامه تسلیحات اتمی کره شمالی را اداره می‌کنند، دسترسی پیدا نکردند.

این مقام افزود:تلاش تحت امر آژانس امنیت ملی آمریکا به دلیل مخفی کاری شدید کره شمالی و انزوای شدید سیستم‌های ارتباطی این کشور با مانع روبرو شد.یک منبع آگاه دیگر که سابقا برای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا کار کرده گفت که درباره حمله سایبری شکست خورده آمریکا مطالبی را شنیده است ولی جزئیات آن را نمی‌داند.

کره شمالی منزوی ترین شبکه های ارتباطی در جهان را دارد. در این کشور صرفا برای در اختیار داشتن یک رایانه به اجازه پلیس نیاز است و اینترنت آزاد به جز برای یک قشر کوچک برای دیگر افراد وجود ندارد. کره شمالی از طریق چین به اینترنت جهانی دسترسی دارد.

سخنگوی آژانس امنیت ملی آمریکا از اظهارنظر درباره این موضوع خودداری کرد. این آژانس جاسوسی پیشتر از اظهارنظر درباره حمله سایبری استاکس نت به ایران نیز خودداری کرده بود.