به گزارش پارس به نقل از فارس ، سیدمرتضی میرباقری در شصت و هشتمین شورای اجتماعی کشور اظهار داشت:‌در این شورا ۳ موضوع اصلی مورد بحث قرار گرفت.

وی افزود: یکی از این موضوعات ساماندهی سواحل ایران بوده است که گزارشی دستگا‌ه‌های مختلف در این خصوص ارائه کرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه در سنوات گذشته تعدادی از هموطنان در ایام تابستان و در فصل شنا در دریاها غرق می‌شدند، گفت: در دولت تدبیر و امید در این خصوص مقرر شد برنامه‌هایی اتخاذ و اجرایی شود و در همین رابطه طرح‌های ساماندهی سواحل افزایش پیدا کرد و در سال جاری تعداد طرح‌ها از ۱۰۰ طرح به ۱۳۰ طرح افزایش یافت.

میرباقری بیان داشت: در سال ۱۳۹۲ حدود ۲۶ میلیون نفر به استان‌های شمالی کشور مسافرت داشته‌اند که این آمار در ۴ ماه گذشته سال جاری به ۵۰ میلیون نفر افزایش یافته است و علی‌رغم افزایش ۱۰۰ درصدی مسافران و افزایش ۳۰ درصدی طرح‌های سالم‌سازی دریا آمار غرق شدگان کاهش یافته است.

قائم مقام وزیر کشور در امور اجتماعی و فرهنگی بیان داشت: در سال گذشته ۲۵۲ نفر از هموطنان ما در دریاها غرق شدند که در تابستان امسال به ۱۵۰ نفر رسیده است و علی‌رغم افزایش تعداد مسافرین کاهش غرق شدگان را داشته‌ایم.

وی با تاکید بر اینکه کاهش ۵۰ درصدی غرق شدگان را امسال داشته‌ایم، گفت: باید حمایت‌های دولت برای سواحل شمالی افزایش یابد و بخش‌های خصوصی و شهرداری‌ها نیز فعال‌تر شود.

دبیر شورای فرهنگی و اجتماعی وزارت کشور درباره ایمنی جاده‌ها که دومین مبحثی بوده است که امروز در شورای اجتماعی کشور مطرح شده، اظهار داشت: در این جلسه درباره تعداد کشته‌شدگان و مجروحین در تصادفات مورد بررسی قرار گرفت.

میرباقری بیان داشت:‌از سال ۸۴ به بعد تعداد کشته‌شده‌های جاده‌ای از ۲۸ هزار نفر به ۱۸ هزار نفر رد سال گذشته کاهش یافته است، ولی همچنان در ایران ارقام کشته‌شدگان و مجروحین بیشتر از سایر کشورها است و در وضعیت بسیار بدی بسر می‌بریم.

قائم مقام وزیر کشور در امور اجتماعی و فرهنگی بیان داشت:‌بیشترین تصادفات در روزهای پنجشنبه و جمعه اتفاق می‌افتد و راه‌های استان‌های اصفهان، خراسان رضوی، خوزستان و فارس ناامن‌ترین راه‌ها محسوب می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در تصادفات جاده‌ای ۶۴ درصد خودروهای سواری، ۲۱ درصد خودروهای سنگین، ۱۲ درصد موتور و ۲.۵ درصد خودروهای عمومی هستند.

وی افزود: کمیسیون ایمنی راه‌ها امروز پیشنهاد داد از ۱۴ تا ۲۵ آبان دستگاه‌های مختلف در زمینه فرهنگ‌سازی راه‌ها اقدام کند.

میرباقری به ماه محرم که در آستانه آن قرار داریم اشاره کرد و گفت:‌در جلسه امروز در خصوص اقدامات در این ماه‌ها نیز بحث شد. دهه اول ماه محرم و دهه آخر از ماه صفر دو دهه‌ای هستند که هیأت‌های مذهبی رونق‌های زیادی دارند و سازمان تبلیغات اسلامی نیز در این خصوص گزارشاتی را ارائه داده‌ است.

وی بیان داشت: ما در سطح کشور حدود ۸۰ هزار هیأت و حدود ۷۰ هزار مسجد داریم که این هیأت‌ها و مساجد از ظرفیت بالایی برای تبلیغ معارف دینی برخوردار است.

قائم مقام وزیر کشور در امور اجتماعی و فرهنگی در خصوص پدیده اسیدپاشی در استان اصفهان، اظهار داشت: بلافاصله از گسترش این پدیده ناهنجار در استان اصفهان توسط دستگاه‌های ذیربط اقدامات لازم انجام شد و استاندار اصفهان گزارشات لازم را به وزیر کشور ارائه کردند.

وی افزود: بر اساس این گزارش‌ها ۳ یا ۴ نفر رد خصوص اسیدپاشی دستگیر و هم‌اکنون نیز هیچ نگرانی در استان اصفهان در خصوص اسیدپاشی وجود ندارد.

وی بیان داشت: این اتفاقات به صورت جنون‌آمیز اتفاق افتاده است و نسبت به آن برخورد جدی خواهد شد.

میرباقری درباره طرح آمران به معروف نیز اظهار داشت: قوانین بالادستی نسبت به امر به معروف و نهی از منکر وجود دارد و برای فعالیت در این زمینه به قانون جدیدی نیاز نداریم و تمام لوایح آن انجام شده است.

وی درباره خرید و فروش اینترنتی مواد مخدر در فضای مجازی اظهار داشت: به پلیس فتا و شورای فضای مجازی در این خصوص درخواست‌هایی ارائه کرده‌ایم و مقرر شده اطلاعاتی در اختیار ما قرار دهند؛ پلیس فتا نیز گزارش نهایی را اعلام خواهد داد و در ستاد مواد مخدر که با ریاست وزیر کشور برگزار می‌شود، در این خصوص بحث خواهد شد.