به گزارش پارس، دکتر محمد نفریه، معاون اجتماعی سازمان بهزیستی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه مهدکودک با پیش‌دبستانی‌ها دو مقوله جدا هستند و ما مراکزی تحت عنوان پیش‌دبستانی در بهزیستی نداریم، ادامه داد: بحث اصلی مقطع پیش‌دبستانی «آموزش» است، اما درباره مهدهای کودک اینگونه نیست. در اینجا به یک خلط مبحث پیش می‌آید. مهد کودک مکانی است که وظیفه اصلی‌اش مراقبت و نگهداری از کودکان در ساعاتی از شبانه‌روز است که مادر و پدر نمی‌توانند فرزندان را نزد خود نگه دارند.

معاون اجتماعی سازمان بهزیستی با بیان اینکه فضای مهدکودک باید کاملا استاندارد باشد گفت: در کنار بحث مراقبت از کودکان، پرورش و اجتماعی شدن کودک نیز مطرح می‌شود و لازم است کودکان آموزش‌های غیرمستقیم را نیز دریافت کند حال آنکه بهزیستی در مهدهای کودک آموزش مستقیم را همانند پیش دبستانی‌ها ارائه نمی‌دهد.

نفریه افزود: وظیفه پیش‌دبستانی‌ها آموزش به مدت 3.5 ساعت صبح یا بعدازظهر است. پیش‌دبستانی اجبار نیست، تصور هم نمی‌کنیم باید اجباری شود تا فرزند دو سال از دامان خانواده جدا شود.

وی با بیان اینکه معتقدیم نباید پیش دبستانی به مدت 2 سال اجباری شود، گفت: بر فرض کودک 3.5 ساعت صبح یا بعدازظهر در پیش ‌دبستانی آموزش دید، مابقی ساعات را باید کجا بماند؟

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی ادامه داد: ترجیحا گفتیم آن دسته از مراکز که می‌خواهند مرکز پیش‌دبستانی باشند به سمت آموزش و پرورش بروند و مجوزها را از آنجا دریافت کنند. با توجه به اینکه هنوز اجبار نیست اما بهزیستی کودک زیر شش سال را در مهدها تحت عنوان مراقبت و نگهداری پذیرش می‌کند.

نفریه گفت: تصور می‌کنم جدا کردن کودکان به مدت یک تا دو سال از خانواده‌ها دارای اشکال است.