به گزارش پارس به نقل از ایسنا ارکیده حامدی، اظهار کرد: رنگ‎ها بدون اینکه متوجه شویم در روحیه تأثیر بسیاری دارد و انسان به طور ناخودآگاه، نسبت به هر یک از آنها عکس‎العمل خاصی دارد.

 

وی بیان کرد: فردی که رنگ مشکی را در مراسم عزاداری رؤیت می‎کند، به طور ناخودآگاه برای چند لحظه غمگین و ناراحت می‎شود و این مثال نمونه‎ای از تأثیر رنگ بر روان انسان است.

 

این مدرس دانشگاه با یادآوری اینکه جوانان بیشتر طرفدار شور و اشتیاق هستند، اضافه کرد: البته گاهی نیاز است که مناسب محیط رنگ لباس را انتخاب کرد حتی اگر تأثیر آن به روحیه فرد منفی باشد، به طور مثال در مکان‎های فرهنگی پوشیدن لباس با رنگ‎های جیغ جایز نیست.

 

حامدی اظهار کرد: رنگ‎های گرم چون قرمز نشاط‎‎آور و اشتها‎آور بوده و دلیل مناسبی برای استفاده آنها در رستوران‎هاست.

 

وی با اشاره به اینکه رنگ‎ها در فرهنگ‎های مختلف اغلب معنای متفاوتی دارد، تصریح کرد: مشکی رنگ سلطه و قدرت، شیک و بادوام و نشان دهنده اطاعت و فرمانبرداری است، سفید مظهر معصومیت و پاکی است.

 

این مدرس دانشگاه ادامه داد: قرمز پرشورترین و تندترین رنگ است که ضربان قلب و تنفس را بالا می‎برد، همچنین این رنگ ‌عشق است.

 

حامدی با بیان اینکه صورتی رؤیایی‎ترین رنگ است، خاطرنشان کرد: آبی سبب عکس‎العمل متضاد شده و اغلب در اتاق خواب‎ها مورد استفاده قرار می‎گیرد.

 

وی با یادآوری اینکه سبز پر طرفدارترین رنگ برای دکوراسیون است، گفت: سبز نشاط‎‎آور و فرح‎بخش بوده، چرا که مظهر طبیعت است، با وجود اینکه زرد، رنگی خوش بینانه است، اما مردم با دیدن آن عصبانی می‎شوند.