به گزارش پارس به نقل از تسنیم، کامران سبزه میدانی در پاسخ به این سوال که موضوع حمایت از کارگاه های تولیدی صنایع دستی به کجا رسید، اظهار داشت: خوشبختانه در این راستا توانستیم با هماهنگی رئیس سازمان و معاونت صنایع دستی موضوع حمایت از کارگاه های صنایع دستی را جا بیاندازیم و وارد این موضوع شویم.

وی با بیان این که این اعتبار در شرف امضاشدن است اضافه کرد: پیش بینی اعتبار ما ۴۰ میلیارد تومان بوده است که از این میزان ۵ میلیارد آن اختصاص یافته است لذا در این حوزه کارِ شناسایی کارگاه ها را آغاز کردیم و کارگاه هایی را برای حمایت توسط این اعتبار در نظر گرفتیم که محوریت صادرات را مبنای خود قرار داده باشند یعنی کارگاه هایی پیش قدم هستند که توان صادرات داشته باشند.

سبزه میدانی ادامه داد: در حال حاضر این موضوع را به استان ها ابلاغ کردیم و امیدواریم تا ۱۵ اسفند طرح های اولیه را مشخص کنیم و کارگاه های تولیدی صادرات محور را به بانک عامل طرف قرارداد معرفی کنیم.

مدیرکل توسعه و ترویج امور استان های معاونت صنایع دستی با بیان این که برای تکمیل این طرح تا تیرماه فرصت داریم و عجله ای نداریم، ادامه داد: شناسایی کامل کارگاه ها را در سطح استان ها آغاز کردیم و امیدواریم دولت حداقل ۵۰ درصد این اعتبارات را به ما اختصاص دهد تا بتوانیم سقفی را پر کنیم.

سبزه میدانی در پاسخ به این پرسش که حداقل تعداد کارگاه هایی که حمایت می شوند مشخص است؟ یادآور شد: موضوع حداقل یا حداکثری وجود ندارد، کارگاه های با توان صادرات را حمایت می کنیم و امیدواریم بتوانیم این طرح را با نگاه ملی اجرا کنیم و به سمتی نرویم که شخصی محور شود یا یک کارگاه را حمایت کنیم، نگاه ما در این زمینه کشوری است و به کارگاه های بندرعباس و چهارمحال و بختیاری تا شمال کشور به طور یکسان نگاه می کنیم.