حمایت ۷ حامی از هر یتیم تهرانی
مدیرکل کمیته امداد استان تهران از افزایش مستمری مددجویان تحت پوشش این نهاد در سال ۹۳ خبر داد و گفت: سامانه گویای ۷۳۵۵ برای دریافت کمکهای مردمی بزودی به طور رسمی راه اندازی می شود.
به گزارش پارس به نقل از مهر، تبارک سبحانی در نشست خبری روز شنبه به اقدامات کمیته امداد استان تهران اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۱۰ هزار زن زیر ۵۰ سال در شهر های کمتر از ۲۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه های اجتماعی قرار دارند و این افراد با پرداخت ۱۰ سال حق بیمه از سازمان تامین اجتماعی بازنشسته شده و حقوق دریافت می کنند. وی با اشاره به اینکه در حال حاضر رویکرد کمک های کمیته امداد تغییر کرده است گفت: در گذشته این کمک ها بیشتر رفع نیازهای معیشتی بود اما در حال حاضر کمک های تحصیلی، اشتغال، حرفه آموزی و… در جهت توانمندسازی خانواده های تحت پوشش انجام می شود.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران تاکید کرد: بر اساس قانون سالانه ۱۰ درصد مددجویان تحت پوشش باید از چرخه پوشش خارج شوند و بر این اساس تا هفته گذشته ۱۰ هزار نفر در بحث اشتغال توانمند شده و از چرخه حمایت خارج شدند.
وی با اشاره به اینکه ۴۵ میلیارد تومان تسهیلات بانکی به مددجویان در راستای وام کارگشایی پرداخت شد گفت: مابقی اعتبارات ما نیز که حدود ۸ میلیارد تومان می شود در بخش اشتغال و تسهیلات بانکی برای مددجویان هزینه شد.
سبحانی با تاکید بر اینکه در بحث بیمه های اجتماعی و تغذیه کودکان زیر ۶۹ سال اعتبارات خود از وزارت رفاه تامین می کنیم گفت: در سال جاری ۲ هزار کودک که سوء تغذیه داشتند با کمک وزارت رفاه و وزارت بهداشت و همچنین مددکاران کمیته امداد تحت پوشش سبد غذایی قرار گرفته و ماهیانه حدود ۵۰هزار تومان برای تامین نیازهای تغذیه ای آنها به صورت کارت خرید در اختیار خانواده هایشان قرار داده شده است.
به گفته وی، در حال حاضر ۶۱ هزار و ۸۹۶ خانوار با جمعیت ۱۱۲ هزار و ۱۰۶ نفر تحت پوشش کمیته امداد هستند که از این تعداد ۵۴ هزار نفر از خانوار با سرپرست زن اداره می شوند.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران اظهار داشت: از جمعیت تحت پوشش ۲۷ هزار خانوار به علت فوت، ۱۱ هزار و ۷۰۰ خانوار به علت طلاق، ۱۰۰ خانواده به علت ترک سرپرست و ۱۳ هزار خانواده به علت از کار افتادگی و همچنین ۲۵۶ خانواده نیز به دلیل معلولیت تحت پوشش این نهاد قرار گرفته اند.
وی تاکید کرد: هزار و ۹۲۲ خانواده به علت بیماری، ۱۱۵ خانواده به علت بدسرپرستی، ۱۲۰۰ خانواده به علت زندانی بودن سرپرست و همچنین ۷ هزار و ۵۹۷ خانواده نیز به دلایل دیگر از خدمات این نهاد بهره مند می شوند.
سبحانی با اشاره به این که در حال حاضر ۹ هزار و ۸۹۶ یتیم زیر ۱۸ تحت پوشش این نهاد هستند گفت: ۵۷ هزار و ۵۵۶ حامی از این تعداد ایتام حمایت کرده به طوری که هر یتیم ۷ حامی دارد و ماهیانه یک میلیارد و ۸۶۰ میلیون تومان از سوی این افراد به ایتام کمک می شود.
وی گفت: میانگین سرانه پرداخت به هر یتیم در سال جاری ۱۸۸ هزار تومان بوده است.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران به طرح محسنین اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۹ هزار و ۴۰۲ خانوار تحت پوشش این طرح هستند که ۴۳ هزار و ۲۶۳ حامی نیز با پرداخت ماهیانه ۹۳۱ میلیون تومان به این خانواده ها کمک می کنند و در مجموع سرانه هر خانواده ۹۹ هزار تومان در ماه است.
وی به صدقات جمع آوری شده در سال جاری اشاره کرد و گفت: بر اساسا آمارهای جمع آوری شده ماهیانه حدود ۳ میلیارد تومان از صندوق های صدقات جمع آوری می شود و نسبت به سال گذشته ماهیانه ۷۰۰ میلیون تومان درآمد صندوق های صدقات افزایش داشته است.
سبحانی در مورد مبلغ وام های کارگشایی نیز اظهار داشت: سقف وام کارگشایی ۲ میلیون تومان است که در سال جاری ۱۸ هزار و ۵۶۴ نفر از افراد نیازمند تحت پوشش این وام را دریافت کردند و همچنین ۳۰ نفر از محکومین جرایم غیرعمدی حداکثر ۱۰میلیون تومان نیز ردیافت کردند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۳ هزار و ۳۰۰ دانشجو تحت پوشش این نهاد قرار دارند گفت: شهریه دانشجویان تا ۵۰ درصد پرداخت می شود که البته در رشته هایی که کمیته امداد تایید کرده است.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران تاکید کرد: ۱۰ هزار دانش آموز نیز تحت پوشش امداد استان تهران هستند و در ایامی مانند مهرماه و سال نو عیدی دریافت می کنند. همچنین با موسسه قلمچی نیز قراردادی بسته شده به طور ی که ۵۰ درصد شهریه آموزش های این کودکان از سوی موسسه قلمچی تخفیف داده می شود.
وی در مورد بن های نوروزی افراد تحت پوشش نیز گفت: سرانه ای که به هر نفر پرداخت می شود ۴۵ هزار تومان و حداکثر ۱۵۰ هزار تومان مبلغ بن های پرداختی به خانوارهای تحت پوشش است که این افراد می توانند تا پایان فروردین ماه از فروشگاه نوروزی کمیته امداد خرید کنند و اجناس در این فروشگاه ۲۵ تا ۳۰ درصد نسبت به اقلام بیرون ارزانتر ارایه می شود.
سبحانی در مورد جشن نیکوکاری نیز گفت: جشن نیکوکاری امسال در روزهای ۱۴ تا ۱۶ اسفندماه در مدارس، میادین و مصلی های نماز جمعه برگزار می شود و سال گذشته با توزیع قلک هایی میان دانش آموزان ۲ میلیارد تومان جمع آوری شد که این مبلغ در خود آن مدارس میان دانش آموزان نیازمند توزیع شد و امسال نیز این اقدام ادامه دارد.
به گفته وی، سال گذشته ۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در جشن نیکوکاری جمع آوری شد که نسبت به سال قبل آن ۲۰۰ درصد افزایش میزان کمنک های مردمی را داشتیم که امسال نیز امیدواریم این اتفاق رخ دهد.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران از راه اندازی سامانه تلفن گویای ۷۳۵۵ برای کمک های مردمی خبر داد و گفت: این سامانه قرار است شبانه روزی فعالیت کند و به زدی رسماً راه اندازی می شود.
وی در مورد افزایش مستمری و همچنین عیدی مددجویان نیز گفت: عیدی مددجویان هنوز مشخص نشده اما مستمری آنها افزایش خواهد داشت.
سبحانی در مورد مسکن مددجویان تحت پوشش امداد استان تهران نیز گفت: متاسفانه یکی از مشکلات مددجویان تحت پوشش مسکن است به طوری که در حال حاضر بیش از ۲ هزار نفر با این مشکل مواجه هستند.
وی تاکید کرد: تا سال گذشته توانستیم از طریق مسکن مهر و با آورده ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان ۵۰۰ نفر را صاحب مسکن کنیم اما این آمار امسال افت پیدا کرده به طوری که تعداد مسکن های واگذار شده به ۳۰۰ واحد مسکونی رسیده است.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران به مسئولان پیشنهاد کرد با توجه به اینکه مسکن مهر متوقف شده فکر جایگزین برای مسکن مهر باشند وگرنه اقشار نیازمند بدون مسکن باقی می مانند.
وی گفت: از نظر ما مسکن مهر طرح خوبی بود و شاید ایراداتی نیز از سوی مسئولان مطرح می شد اما برای استانهایی مانند تهران که زمین گران است این طرح در صورت ادامه پیدا کردن می توانست بسیاری از نیازمندان را صاحب مسکن کند.
سبحانی گفت: در سال جاری هزار و ۳۰۰ مورد تعمیرات مسکن برای مددجویان داشتیم و در مجموع در تهران و بخشی از شهرستان های غربی با مشکل مسکن برای مددجویان تحت پوشش مواجه هستیم.
ارسال نظر