به گزارش پارس به نقل از بازار خبر، در دنیای امروزی بسیاری از افراد از شرایط شغلی خود از جنبه های مختلف شکایت دارند.

یکی از فاکتورهایی که بسیاری از افراد ممکن است در طول کار خود با آن سر و کار داشته باشند استرس است.

از این به بعد اگر خواستید در مورد شرایط استرس زای کار خود صحبت کنید به یاد افراد شاغل در حوزه خدمات درمانی باشید.

طبق آخرین تحقیقات به عمل آمده، افرادی که در حوزه خدمات درمانی مشغول به کار هستند با بیشترین میزان استرس کاری مواجهند.

در یک آمارگیری جهانی از بیش از ۵۰۰۰ نفر شاغل در زمینه های مختلف مؤسسه Career builder از افراد خواست تا میزان حجم کاری و مقدار استرس خود را با پاسخ دادن به سوالاتی مشخص کنند.

با توجه به نتایج ۶۴ درصد کارکنان خدمات بهداشتی و درمانی دارای استرس شغلی و ۱۷ درصد نیز دارای استرس بیش از حد در کار خود بودند.

بیش از نیمی از این افراد اظهار داشتند که حجم کاری شان نسبت به سال گذشته افزایش زیادی داشته و ۲۵درصد آنها قصد تغییر شغل خود در سال ۲۰۱۴ را دارند.

جیسون لاولیس از مسئولین مؤسسه Career builder می گوید: نتیجه به دست آمده غافل گیرکننده نیست، زیرا وجود استرس و تنش کاری در حوزه خدمات درمانی و بهداشتی امری طبیعی است.

با این حال حد بالا استرس برای سلامت افراد شاغل در این زمینه ها مضر بوده و همچنین برای کیفیت کاری آنها و مراقبت از بیماران نیز تأثیر می گذارد.

وی افزود: راه حل مقابله با این پدیده این است که مسئولین از منابع خود برای پشتیبانی خود از کارکنان استفاده کرده و با مدیریت زمان و محیط را از میزان استرس و تنش کارکنان خود کم کنند تا بازده کاری آنان نیز در حد مطلوب باقی بماند.

حوزه هایی که بیشترین میزان استرس کاری را دارند
کارکنان و افراد شاغل در حوزه خدمات درمانی در این ماجرا تنها نیستند.

افراد شاغل در حوزه خدمات تجاری از این لحاظ در رتبه دوم قرار دارد. افراد شاغل در امور خرید و فروش و کارکنان بخش IT در رتبه های بعدی قرار دارند.

در ادامه جدول پراسترس ترین مشاغل را خو اهیم داشت.