فرهنگسراهای تهران خانه مفاخران هنر شود
یک عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه حضور حجت الاسلام مرادی در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و محبوبیت وی در میان جوانان انتظارات و توقع اعضای شورا و شهروندان را در خصوص اجرای برنامه های فرهنگی و هنری بالا برده است گفت: تجربیات وی در حوزه های خانواده، ازدواج و آسیبهای مرتبط با نسل جوان اگر با ایدههای نو و تامین بودجه و امکانات لازم همراه شود زمینه ساز تحولی چشمگیر در عرصه ترویج سبک زندگی اسلامی خواهد شد.
به گزارش پارس به نقل از مهر، علیرضا شاکری درباره رویکرد سازمان فرهنگی هنری شهرداری در ترویج سبک زندگی اسلامی اظهار داشت: سازمان فرهنگی هنری شهرداری دارای یک ساز و کار فعال در تهران است که باید استعدادها را جذب و از آنها استفاده کند. تمام گروه ها و مفاخر عرصه فرهنگ و هنر که دیدگاه انقلابی و مثبت دارند باید زیر چتر فرهنگسراها و خانه های فرهنگ قرار بگیرند و این اماکن شهری خانه این مفاخر شود.
وی افزود: سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران باید در حوزه های سبک زندگی، حقوق شهروندی، ادبیات و هنر کارهای فاخری تولید کند و در این زمینه وظیفه کاشت، داشت و برداشت فعالیتها و محصولات فرهنگی را برعهده بگیرد. به بیان دیگر این سازمان نباید به مجموعه ای برای برگزاری جشنواره ها درخصوص تولیدات دیگر سازمانها تبدیل شود.
این عضو شورای شهر خاطرنشان کرد: فعالان و استعدادهای خلاق در زمینه هایی همچون معماری شهری، فیلم، مد و لباس و حتی تولید اسباب بازی باید برای ترویج سبک زندگی اسلامی وارد میدان شوند و در این میان سازمان فرهنگی هنری شهرداری نیز از این استعدادها استفاده کند. بهتر است برای اجرای بسیاری از فعالیتهای فرهنگی از کمک و ایده های شهروندان استفاده شود.
شاکری خاطرنشان کرد: نکته مهمی که باید به آن توجه شود برخی فعالیتهای موازی سازمان فرهنگی هنری شهرداری با معاونت اجتماعی فرهنگی است. اقدامات فرهنگی باید از معاونت اجتماعی خارج شده و وظایف آن بر عهده سازمان فرهنگی هنری قرار گیرد. نمی شود دو مجموعه یک فعالیت مشترک انجام دهد.
وی بودجه فرهنگی شهر تهران را کم دانست و اظهار داشت: باید بر اساس اساسنامه سازمان فرهنگی هنری که یک اساسنامه قوی و خوب است تمام مأموریتهای فرهنگی از دل معاونت اجتماعی خارج و همراه با بودجه آن در اختیار سازمان فرهنگی هنری قرار گیرد. در این زمینه نقش حجت الاسلام شهاب مرادی نیز حائز اهمیت است. وی با توجه به تجربه، خلاقیت و ایده های ارزشمندی که در حوزه مسائل فرهنگی دارد باید برنامه های خود را به اعضای شورای شهر ارائه کند تا بتواند با دفاع از آنها بودجه لازم را در اختیار گیرد. اعضای شورای شهر تهران معتقدند سال ۹۲ بودجه کمی به مسائل فرهنگی اختصاص داده شده و در صورت اینکه اهداف و برنامه های این سازمان دارای توجیه مناسب باشد شورا آمادگی افزایش بودجه را دارد. انتظار می رود این سازمان دغدغه های مقام معظم رهبری در خصوص مسائل فرهنگی تهران سرلوحه کار خود قرار دهد.
ارسال نظر