قهرمانان پارالمپیک در توکیو خوش درخشیدند. پارالمپیک مدال های طلای بسیاری برای کشور کسب کرد. مشکل استخدام ورزشکاران پارالمپیک حل شد.


به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای حمید سجادی در حاشیه مراسم بزرگداشت ۲۴ مهر روز ملی پارالمپیک، گفت: مقام سیزدهمی ایران در بازی‌های پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو بسیار برای ما ارزشمند است و بعد از اینکه خدمت مقام معظم رهبری رسیدیم، ۲۴ ساعت بعد مشکل استخدام ورزشکاران پارالمپیکی با دستور آقای رئیس‌جمهور در هیئت دولت برطرف شد.

وی افزود: الان با آقای خسروی‌وفا هماهنگ هستیم و اسامی به ما داده شده است. مشکلی وجود ندارد و می‌توانیم در خدمت مدال‌آوران واجد شرایط باشیم.

حمید سجادی در حاشیه مراسم روز ملی پارالمپیک در مورد زیرساخت‌های ورزش جانبازان و معلولین، گفت: ما تابع برنامه‌ها هستیم و هر برنامه‌ای که روی میز باشد فرصت داریم تا در بودجه سال ۱۴۰۱ بگنجانیم. زیرساخت‌های ما معمولا به صورت مشترک استفاده می‌شود و اگر محدودیتی وجود داشته باشد آن را با برنامه‌ریزی جبران می‌کنیم.

پارالمپیک

وی افزود: کمیته ملی المپیک و پارالمپیک برادرانه در کنار هم کار می‌کنند و هر نیازی به صورت تخصصی داشته باشند، ما در خدمت هستیم و اگر گزارشی به دست ما برسد در بودجه سال ۱۴۰۱ در نظر گرفته می‌شود.

سجادی گفت: فدراسیون جانبازان و معلولین در شمال مجموعه شیرودی، امکانات تخصصی خوبی دارد، ولی در مرکز شهر قرار گرفته است. ما امیدواریم تمام ورزشکاران جانباز و معلول که بر گردن همه ما حق دارند در همه جای کشور از امکانات قابل قبولی بهره ببرند. این تکلیف ماست و جای نگرانی ندارد.

پارالمپیک

وی درباره حضورش در مراسم هفته پارالمپیک، افزود: با اینکه درگیر یک ماموریت خارج از استان بودم، اما با افتخار توانستم برای دقایقی در کنار همکاران خود حاضر شوم. با افتخار اعلام می‌کنم که بزرگترین رویداد ورزشی پارالمپیک در کشورمان ایران برگزار می‌شود. رکوردی که از شرکت‌کنندگان ثبت شده ۶۰ هزار نفر معلول و جانباز است و این عدد شوخی نیست. افرادی که دست اندرکار برگزاری مسابقات ورزشی هستند می‌دانند که اجرای این برنامه چقدر سخت است. البته به علت شیوع ویروس کرونا دو سال است که این برنامه به صورت نمادین برای نگه داشتن این نهضت برگزار می‌شود. امیدواریم بتوانیم بعد از کرونا دوباره این مسابقات را برگزار کنیم و بتوانیم رکورد ۶۰ هزار ورزشکار را بشکنیم.

وزیر ورزش گفت: وزارت ورزش بر خود وظیفه می‌داند، از کمیته ملی پارالمپیک و دیگر فدراسیون‌ها و کمیته‌های مرتبط حمایت کند. به طور مثال در فدراسیون قایقرانی کمیته ورزشکاران خاص پارالمپیک وجود دارد و مسائل این ورزش پیگیری می‌شود. این موضوع در تکواندو و رشته‌های دیگر هم انجام می‌شود که نشان دهنده درک و شعور ورزش ماست که همه به صورت ترکیبی یار و همراه کمیته ملی پارالمپیک هستند.

پارالمپیک

وی افزود: ما فدراسیون‌های تخصصی دیگری را هم داریم که مرتبط با پارالمپیک کار می‌کنند، مثل فدراسیون ورزشی بیماران خاص که پیگیر آن هستیم که طبق ضوابط و شرایط دنیا حقوق مدنی‌شان رعایت شود. به دنبال این هستیم این افراد را سازماندهی کنیم تا در مسابقات ملی و جهانی شرکت کنند. ورزش برای جانبازان و معلولین هدفش فقط قهرمانی نیست و ما اهداف والای انسانی را هم پیگیری می‌کنیم.

سجادی گفت: یکی از شگفتی‌های ورزش معلولین، فوتبال نابینایان است و یکی از شگفتی‌های این رشته این است که دروازه‌بان هر تیم، بیناست و جالب این است که یک فرد نابینا به یک دروازه‌بان بینا گل می‌زند. آن دروازه‌بان محدودیتی ندارد و می‌تواند دروازه‌بان تیم ملی آن کشور باشد. این اتفاق جالبی است که می‌توان از توانایی باقیمانده استفاده کرد.