واکسن فخرا وارد مرحله سوم کارآزمایی شد. شهید فخری زاده از محققان ساخت واکسن فخرا بود. واکسن فخرا مجوز اضطراری دریافت کرد. واکسن فخرا تا پایان سال به ۲۰ میلیون دُز تولید می رسد. واکسن فخرا در سبد واکسیناسیون عمومی قرار می گیرد.


به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس به مناسبت سالروز اربعین حسینی و همگام با پروژه کارآزمایی بالینی واکسن فخرا، یادگار دانشمند شهید دکتر محسن فخری‌زاده، پایگاه های  سیار واکسن فخرا جهت رفاه حال هموطنان عزیز و افزایش سطح ایمنی جمعی کشور، با استقرار در مناطق مختلف شهر تهران اقدام به ارائه اختیاری واکسن فخرا یا سینوفارم به انتخاب افراد و در قالب کارآزمایی بالینی فاز سه واکسن فخرا می‌کنند.

اولین روز این طرح در پایگاه های سیار مستقر در مسیر پیاده روی عاشقان حسینی در روز اربعین با ثبت نام از عزاداران حسینی و تزریق واکسن برای عزیزان شرکت کننده در محل مسجد فیروزآبادی در خیابان عروجی پایین تر از میدان شوش و در مسجد مهدیه در خیابان فدائیان اسلام پس از بررسی های بالینی و تحت مراقبت های پزشکی انجام شد.

این طرح تا پایان‌ماه صفر ادامه دارد و کلیه عزیزان داوطلب می‌توانند با مراجعه حضوری به پایگاه های ثابت و سیار مرکز کارآزمایی بالینی فخرا یا پیش ثبت نام در سایت www.fakhravac.ir در این طرح مشارکت فرمایند.

 هموطنان عزیز میتوانند جهت اطلاع از آدرس مراکز مراجعه حضوری به سایت fakhravac.ir یا پیج اینستاگرامی fakhravac@  مراجعه نموده و  از امکان تزریق انتخابی واکسن فخرا یا سینوفارم، در قالب کارآزمایی بالینی و مزایای دیگر کارآزمایی شامل بیمه و تست PCR رایگان در منزل و مشاوره ۲۴ ساعته بهره‌مند شوند.