توصیههایی برای رفع موهای زاید
یک متخصص پوست عنوان کرد: موهای زاید منشاء ژنتیکی دارند و در صورت عدم درمان تا آخر عمر همراه فرد باقی میمانند.
به گزارش پارس ، دکتر حسین کاووسی در گفت وگو با ایسنا اظهار داشت: موهای زاید به موهای ضخیمی گفته می شود که در نواحی خاصی از جمله صورت، پشت، ران، شکم و سینه دیده می شود.
وی با بیان اینکه سن رشد موهای زاید از ۱۸ تا ۲۰ سال است، اظهار داشت: این موها به مرور زمان کم نمی شوند و تقریبا تا پایان عمر با فرد می مانند.
به گفته این پزشک متخصص، علاوه بر زمینه های ژنتیکی، دلایل دیگری از جمله مشکلات تخمدان، غدد فوق کلیه و… می توانند زمینه ساز تولید هورمون های مردانه و بروز موهای زاید شوند.
کاووسی با تاکید بر اینکه در مرحله اول باید منشاء درونی موهای زاید را پیدا و نسبت به درمان آن اقدام کرد، افزود: اگر آزمایشات فرد نشان دهنده مشکلات هورمونی باشد درمان دارویی انجام می شود، در غیر این صورت راهکارهای دیگری برای درمان موهای زاید به کار می رود.
وی استفاده از آنتی آندروژن ها از جمله سیپروترون، اسپیرونولاکتون و فیناستراید را از جمله راهکارهای دارویی درمان موهای زاید دانست و افزود: روش دیگر درمان موهای زیاد استفاده از لیزر درمانی است که در گذشته به جای لیزر از الکترولیز استفاده می شد که به دلیل اثر کم و برخی عوارض دیگر این روش کاربردی ندارد.
به گفته این متخصص پوست طول دروه درمان با لیزر چهار تا شش جلسه به فاصله یک ماه تا ۵۰ روز است و پس از آن از روش های درمان نگهدارنده به صورت هر شش ماه یک بار استفاده می شود.
کاووسی در خصوص افرادی که نسبت به لیزر مقاوم هستند هم گفت: برای این افراد در کنار لیزر از دارو هم استفاده می شود.
وی با تاکید بر اینکه برای آغاز لیزر درمانی سن خاصی وجود ندارد، یادآوری کرد: با بالا رفتن سن و سفید شدن موهای زاید، ریشه کنی آنها تقریبا غیرممکن می شود.
ارسال نظر