هر تشنجی «صرع» نیست
یک متخصص مغز و اعصاب معتقد است: نمی توان بروز هر تشنجی را در افراد نشان دهنده وجود صرع در آنها دانست، زیرا تشنجها می توانند علل مختلفی داشته باشند.
به گزارش پارس ، دکتر آرش بستانی در گفت وگو با ایسنا، منطقه کرمانشاه، اظهار کرد: بروز تشنج تکرار شونده بدون هیچگونه علت خاصی از قبیل مصرف دارویی خاص و یا مشکلات داخلی و نیز برخی بیماری ها را بیماری صرع نامید.
وی خاطرنشان کرد: بروز هر تشنجی را نمی توان نشان دهنده وجود صرع دانست، زیرا برخی تشنج ها بر اثر مصرف برخی داروها از جمله ترامادون یا حساسیت و یا وجود برخی بیماریها در افراد اتفاق می افتد.
بستانی مهم ترین عامل بروز بیماری صرع را ژنتیک عنوان و اظهار داشت: عوامل محیطی در بروز صرع دخالت نداشته، اما می تواند تعداد دفعات و شدت تشنج های ناشی از این بیماری را افزایش دهد به طوری که تشنج های صورت گرفته از کنترل خارج شوند.
به گفته این متخصص مغز و اعصاب، استرس، کم خوابی، مصرف برخی داروها و نیز تب مهمترین عوامل محیطی تشدید کننده تشنج های ناشی از صرع هستند.
بستانی با اشاره به ژنتیکی بودن علت بروز بیماری صرع، بروز این بیماری در سنین پایین را شایع ندانست و اظهار داشت: شایع ترین سن بروز این بیماری سنین نوجوانی و جوانی است.
وی در خصوص درمان این بیماری هم خاطرنشان کرد: تاکنون درمان دارویی و سنتی از جمله درمانهای غذایی، طب سنتی، انرژی درمانی و طب سوزنی نتوانسته اند بیماری صرع را به طور قطع درمان و ریشه کن کنند.
این متخصص مغز و اعصاب تصریح کرد: تجویز برخی داروها در زمینه این بیماری تنها می تواند تشنج های ناشی از صرع را کنترل کند به نحوی که بیمار با مصرف این داروها دچار تشنج نمی شود.
وی خاطرنشان کرد: در برخی موارد نیز با افزایش سن، بیماری صرع خودبخود برطرف می شود.
ارسال نظر