طب سنتی و سلامت خانواده/
عامل مهم بروز بیماریها، بینظمی در مصرف غذا
![lead](/images/topnews-text-icon.png)
دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: از مهم ترین علت بروز بیماری ها عدم نظم در مصرف غذا بوده اینکه در هر ساعتی و هر چه پیش آمد مصرف شود به تدریج و پس از گذر از سال های جوانی و گاهی هم در همان سال های جوانی بیماری ها بروز پیدا می کند.
به گزارش پارس ، الهام اختری دستیار تخصصی طب سنتی ایران در گفت وگو با تسنیم در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه از دیدگاه طب سنتی « حفظ الصحه» چیست؟ اظهار داشت: در دنیای امروزی بیشترین هزینه ها برای پیشگیری از بیماری ها صرف می شود که این علم در کشور ایران، پیشینه ای هزار ساله دارد.
به گفته وی نظم در ساعات خوردن غذا و آنچه که در هر وعده خورده می شود، نحوه مصرف مایعات از جمله مهم ترین موارد ذکر شده در حفظ الصحه (پیشگیری از بیماری ها) به شمار می آید.
دستیار تخصصی طب سنتی ایران بیان داشت: اگر افراد بدنشان را به مصرفغذا در ساعت مشخصی از روز عادت دهند، منجر می شود که طبیعت مدبره بدن در ساعت مشخصی خود را آماده دریافت غذا کند و به خوبی به هضم و جذب آن بپردازد.
اختری افزود: از مهم ترین علت بروز بیماری ها عدم نظم در مصرف غذا است. اینکه در هر ساعتی که پیش آمد و هر چه پیش آمد مصرف شود به تدریج و پس از گذر از سال های جوانی و گاهی هم در همان سال های جوانی بیماری ها بروز پیدا می کند.
وی ادامه داد: افراد عادت کنند تا در ساعت مشخصی از شبانه روز غذا مصرف کنند به عنوان مثال ۶: ۳۰ صبح، ۱ ظهر و ۷ شب که به این ترتیب اولین قدم را در همکاری با طبیعت مدبر بدن است.
به گزارش تسنیم به طور کلی علم حفظ سلامتی (حفظه الصحه) تنظیم روش زندگی مطابق با مزاج و خصوصیات ذاتی افراد است. باید توجه شود که تدابیر پیشگیری از بیماری برای افراد سالم امکان پذیر است.
افراد فقط هنگام گرسنگی مجاز به مصرف غذا هستند و زمانی که غذای قبلی هنوز هضم نشده، مثرف غذای بعدی موجب فساد هضم می شود و به تدریج تندرستی از بین می رود.
فعالیت جسمانی به اندازه کافی ضرورت دارد و باید پیاده روی یا سایر ورزش ها در برنامه روزانه افراد گنجانده شود.
ارسال نظر