به گزارش پارس به نقل از سیب سبز،

تاریخ ثابت کرده نسخه های خانگی جواب می دهند

  در کشور ما نیز این میل به وفور در میان خانواده ها و علاقمندان به شیوه های درمانی طبیعی دیده می شود. از این روست که بسیاری از خانم های خانه دار این روزها داروخانه گیاهی کوچکی را در آشپزخانه خود تدارک دیده اند و ساده ترین گیاهان، دانه ها و روغن های گیاهی را در این داروخانه کوچک نگهداری می کنند تا در زمان لازم از آن بهره ببرند.

زیاد دچار نفخ می شوید

زیره یا رازیانه؟

افرادی که بعد از خوردن غذا دچار نفخ معده و شکم می شوند، می توانند با تهیه زیره سبز علاوه بر پیشگیری از ابتلا به نفخ، درد، تورم و دلپیچه ناشی از آن را هم درمان کنند. برای تهیه دمنوش زیره کافی است یک قاشق چای خوری زیره را با یک لیوان آب روی حرارت بگذارند تا نصف لیوان آب آن باقی بماند. نوشیدن این دمنوش در شرایطی که فرد دچار نفخ شده یا غذای نفاخ مصرف کرده، توصیه می شود. ماساژ شکم با عصاره زیره سبز به مدت ۵ تا ۸ دقیقه نیز می تواند درد و تورم ناشی از نفخ را تسکین دهد. این شیوه برای درمان نفخ نوزادان نیز بسیار موثر است. علاوه بر تاثیر عرق زیره سبز نوشیدن عرق رازیانه نیز در درمان نفخ بسیار موثر است. نوشیدن این عرق گیاهی توسط زنان شیرده که نوزادشان زیاد دچار نفخ می شود، توصیه شده است.

می خواهید فشارخون خود را کنترل کنید؟

در باغچه تان آفتابگردان بکارید

درمانگران طب سنتی استفاده از دمنوش برگ های گیاه آفتابگردان را برای کنترل و پایین آوردن فشارخون به افرادی که دچار پرفشاری خون هستند، توصیه می کنند. برای تهیه این دمنوش لازم است ۱۰ گرم از برگ خشک آفتابگردان را درون دو لیوان آب بریزید و روی حرارت کم قرار دهید. پس از آنکه یک لیوان از آن باقی ماند آن را صاف کرده و میل کنید. نوشیدن روزانه یک فنجان از این دمنوش تاثیر زیادی در کنترل فشارخون و تنظیم آن خواهد داشت. برای کنترل فشارخون در افرادی که مبتلا به بیماری فشارخون هستند، توصیه شده این افراد با مشاوره پزشک و متخصص طب سنتی ایران برای مصرف گیاهان دارویی و نسخه های طبیعی اقدام کنند و از مصرف خودسرانه گیاهان دارویی و نسخه های گیاهی پرهیز کنند.

پای تان میخچه زده است؟

سیر و کشمش درمانی

میخچه پا یکی از عوارض پیاده روی زیاد و استفاده نکردن از کفش مناسب در پای برخی افراد است. به طور کلی در طب سنتی و طب های مکمل در سراسر جهان برای درمان میخچه تدابیر مختلفی توصیه شده اما یکی از کاربردی ترین شیوه های درمانی خانگی که قابل استفاده برای همه مردم است، استفاده از سیر برای درمان میخچه است. برای این منظور کافی است یک عدد سیر تازه را له کرده و آن را به مدت نیم ساعت روی میخچه قرار دهید. تکرار این شیوه به مدت یک هفته به درمان میخچه و برطرف شدن آن کمک می کند. برخی درمانگران طبیعی استفاده از کشمش را نیز در درمان میخچه موثر می دانند و معتقدند قرار دادن کشمش له شده روی میخچه و استمرار آن برای چند روز به درمان میخچه کمک می کند.

میخچه مزمن دارید؟

با مرهم برگ چای درمان کنید

اگر مدت زمان زیادی است که به میخچه مبتلا هستید و دیگر به آن به عنوان بخشی از بدن تان عادت کرده اید، قطعاً با یکی از انواع سرسخت آن رو به رو هستید که دارای پوستی ضخیم و محکم است. مردم چین برای درمان این نوع از میخچه از عصاره، اسانس یا روغن درخت چای استفاده می کنند. برای این کار کافی است ۵ قطره از روغن چای سبز را روی گلوله ای پنبه ای بریزیدو آن را روی میخچه بگذارید. البته پیش از این کار باید پای خود را به خوبی با آب ولرم و صابون بشویید و آن را به خوبی با حوله خشک کنید. در صورتی که به مدت یک هفته هر شب پیش از خواب این روغن را روی میخچه پایتان قرار دهید خواهید دید که بعد از این مدت با نرم شدن و کاهش میزان سختی و ضخامت میخچه روبرو خواهید شد و درد کمتری را تجربه خواهید کرد.

دل درد کودک تان را آزار می دهد؟

این نوشیدنی را فراموش نکنید

دل درد و دلپیچه یکی از شایع ترین مشکلاتی است که کودکان در فصل تابستان آن را بارها تجربه می کنند. این دلپیچه که عمدتاً به دلیل مصرف بیش از اندازه میوه های تابستانی ایجاد می شود با نوشیدن عرق نعناع در میان وعده های غذایی قابل کنترل و درمان است. به ویژه اگر عرق نعنا را به شیوه ای غیر مستقیم روی حرارت کتری یا سماور گرم و آن را با اندکی نبات شیرین کرد. این عرق علاوه بر آنکه به درمان دلپیچه در بزرگسالان و کودکان کمک می کند، می تواند به تقویت معده و عملکرد آن هم کمک کند. نوشیدن این عرق گیاهی در میان وعده های غذایی می تواند به بهبود اشتهای کودکان کمک کرده و آنها را برای خوردن وعده های اصلی غذا آماده کند.

گرفتگی صدا آزارتان می دهد؟

معجزه آویشن

از دیدگاه درمانگران طب سنتی نوشیدن جوشانده یا دمنوش گیاه آویشن تاثیر زیادی در درمان سرفه های پیوسته کودکان دارد. برای تهیه این چای در هر وعده کافی است یک قاشق غذاخوری از برگ های خشک آویشن را در یک لیوان آب جوش ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. سپس این مخلوط را صاف کرده و به کودک بدهید. این جوشانده ممکن است طعم تلخی داشته باشد و کودک به راحتی آن را میل نکند، بنابراین می توانید با اضافه کردن یک قاشق عسل به این چای طعم آن را شیرین کرده و کودک را برای خوردن آن تشویق کنید. مراقب باشید که در کودکان مبتلا به بیماری دیابت باید به دشت از اضافه کردن عسل به این دمنوش پرهیز کرد. نوشیدن دمنوش آویشن سه بار در طول روز تاثیر زیادی در کاهش سرفه های کودک خواهد داشت.

تبخال می زنید؟

این مرهم را تجربه کنید

کمپرس جوشانده برگ گل زوفا روی موضع تبخال یکی از طبیعی ترین شیوه ها برای تسریع روند درمان آن است. به اعتماد درمانگران طب سنتی نوشیدن و کمپرس کردن جوشانده برگ زوفا می تواند تاثیر قابل ملاحظه ای بر درمان تبخال داشته باشد. این تاثیر آنچنان قدرتمند است که امروزه لوسیون های شستشو و محلول های صنعتی با منشا گیاه زوفا برای درمان تبخال در لابراتوارهای سراسر جهان تولید می شود که مصرف موضعی و خوراکی آنها به طور توامان برای درمان و تسکین دردهای ناشی از تبخال موثر است. برای تهیه جوشانده به منظور استفاده موضعی روی تبخال بهتر است ۴۰۳۰ گرم برگ و شاخه های گلدار زوفا را در یک لیتر آب جوش ریخته و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه بجوشد. از این جوشانده بیشتر برای کمپرس موضعی تبخال و بهبود آن استفاده کنید.

در تابستان سرگیجه می گیرید؟

لاوندر به سبد غذایی تان اضافه کنید

درمانگران شیوه های طبیعی درمانی در جهان با استفاده از دمنوش تهیه شده از گل خشک شده لاوندر یا گیاه اسطوخودوس و ترکیب آن با یک قاشق غذاخوری عسل برای درمان سرگیجه و ضعف عمومی بدن که در روزهای گرم تابستان ایجاد می شود، استفاده می کنند. نوشیدن این ترکیب گیاهی علاوه بر آنکه ضعف ناشی از گرمای هوا در روزهای داغ تابستانی را از بین می برد، می تواند به بهبود سرگیجه ناشی از ضعف عمومی بدن کمک کند. برای تهیه این دمنوش کافی است یک قاشق غذاخوری از گیاه لاوندر را درون یک لیوان آب جوش بریزید و سر لیوان را با نعلبکی بپوشانید و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد. پس از دم کشیدن لاوندر یک قاشق غذاخوری عسل به آن اضافه کنید و آن را ولرم بنوشید.