به گزارش پارس ، به نقل ازسلامت نیوز:  

حسین طباطبایی در گفت وگو با فارس، اظهارداشت: مراقبت از پوست از تولد تا زمان مرگ برای همه انسانها ضروری است و تمام افراد به مراقبت بهداشتی اعضای بدن خود از جمله پوست نیاز دارند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: مراقبت از همان لحظه تولد باید انجام شود که بر حسب ژنتیک، جنس پوست که چرب، خشک یا معمولی است و همچنین برحسب بهداشت خانواده تفاوت دارد.

این متخصص پوست ادامه داد: وقتی نوزاد به سن راه رفتن افتاد یعنی به صورت چهار دست و پا توانست خودش را در معرض هوای باز قرار دهد از آن زمان اثرات مضر نور آفتاب نیز دامنگیر کودک می شود.

طباطبایی افزود: این اثرات در کوتاه مدت مدنظر نیست بلکه در زمان های طولانی، مسافرت ها و کنار دریا مدنظر است؛ مثلاًوقتی کودک را لخت و بدون کرم ضد آفتاب در شن های کنار دریا رها می کنند واضح است که پوست کودک به طور مستقیم اشعه ماوراء بنفش را دریافت می کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: وقتی کودک بدین صورت تحت اشعه ماوراء بنفش قرار می گیرد جزء تجمعی اشعه ماوراء بنفش در پوست او از همان دوران کودکی تشکیل می شود که ظاهر آن فقط یک قرمزی است که بعد هم خود به خود خوب می شوند ووالدین هم به این عملکرد بی اعتنا هستند.

متخصص پوست ادامه داد: ثابت شده ۵۰درصد قسمت مضر نور آفتاب تا ۱۷ سالگی به پوست کودک و نوجوان می تابد که معمولاً در این محدوده سنی افراد هیچ توجهی به مراقبت و زیبایی پوست ندارند که در این مقطع والدین باید مسائل مراقبتی پوست را اعمال کنند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: مطالعات نشان داده افرادی که در سنین بالا دچار سرطان پوستی ناشی از آفتاب می شوند ۵۰درصد از اشعه ماوراء بنفش آفتاب را تا همان ۱۷ سال اول عمر خود دریافت کرده اند و این افراد کسانی هستند که در این محدوده سنی مراقبت خاصی از پوست خود در برابر نور آفتاب نداشته اند.

طباطبائی ادامه داد: توصیه ما به افراد این است که از لحظه تولد تا زمان مرگ بر حسب سن و شرایط پوست خود که نوع مراقبتهای پوستی را متغیر می سازد از پوست خود در برابر اشعه آفتاب محافظت کنند.
بیشتر: سلامت نیوز (تندرستی) : سلامت: تابیدن زیاد آفتاب به پوست کودکان، در بزرگسالی به سرطان منجر می شود: : .