طاس ها خوش شانس ترند؟
اگر موهایتان ریخته، باید چقدر خوش شانس باشید، چقدر ناراحت؟
به گزارش پارس ، با وجود تمام مراقبت ها و نگرانی ها، حدود ۴۰ تا ۴۵ درصد مردان بالای ۲۵ سال دچار طاسی می شوند و متخصصان می گویند، این آمار در ایران به حدود ۶۰ درصد می رسد. در حالی که روزانه حدود ۵۰ تا ۱۰۰ مو به صورت طبیعی می ریزد، محققان می گویند در مردانی که مستعد طاسی هستند، میزان ریزش مو بسیار بیشتر از این آمار است. از نظر آنها عوامل ژنتیک، نوع تغذیه، آلودگی هوا، استرس های روزانه زندگی و آب آشامیدنی می تواند در ریزش مو و شدت آن موثر باشد و اگر مردی بیش از ۶۰ درصد موهای دوران بلوغ خود را از دست بدهد طاس محسوب می شود. اگر شما با یک فرد طاس زندگی می کنید یا خودتان به این مشکل مبتلا هستید، بهتر است عوارض از دست دادن موها را بشناسید و با مراقبت های بیشتر، از این مشکلات دور شوید.
طاسی= سرطان پروستات
پژوهشگران علوم پزشکی اعلام کردند، ریزش موی سر مردان در سن جوانی، با ابتلای آنان به سرطان پروستات پس از میانسالی ارتباط دارد. اما این رابطه کاملاً مشخص نیست.
از یک طرف نتایج یک تحقیق ثابت می کند که مردان طاس بیش از دیگران در خطر ابتلا به سرطان پروستات قرار دارند. براساس تحقیقی که در گروهی از مبتلایان به سرطان پروستات انجام گرفته، شیوع طاسی سر در این افراد در سن جوانی، دو برابر دیگران بوده است. جالب است که نتایج تحقیقی که پیش از این در مجله اپیدمیولوژی سرطان انتشار یافته بود، کاملاً برعکس این مورد بوده است. نتایج آن تحقیقات نشان می داد، مردانی که در سنین پایین دچار طاسی سر می شوند کمتر احتمال دارد که به سرطان پروستات مبتلا شوند. البته پژوهشگران این طور این مسئله را توجیه می کنند که مردان مبتلا به سرطان پروستات در مطالعات قبلی در سنین ۳۰ سالگی ریزش مو را تجربه نکرده بودند و طاسی ای که بعد از این سن صورت بگیرد می تواند چنین خطری را به دنبال داشته باشد.
طاسی= مدیریت بهتر
در حالی که عده ای می گویند مردان طاس از جذابیت بیشتری برخوردار هستند، محققان در تحقیقات دیگری ثابت کرده اند مردان بدون مو، مدیران بهتری هم هستند. آنها ادعا می کنند مردان بدون مو تاثیرگذارتر هستند و نسبت به کسانی که ترجیح می دهند موهای بلند داشته باشند موفق ترند. به گزارش تایم، افراد جامعه به مردانی که موهای سر خود را کاملاً کوتاه می کنند، به دید مردانه تری می نگرند و آنها را توانمندتر از اطرافیان خود می دانند. این تحقیقات همچنین حاکی است، این مردان به دلیل ظاهر مردانه فرصت های بیشتری را نسبت به دیگران برای رسیدن به موقعیت های مدیریتی دارند. محققان همچنین به مردانی که با مشکل ریزش مو مواجه هستند، توصیه کرده اند که موهای خود را به صورت کامل کوتاه کنند؛ زیرا این امر موجب افزایش جذابیت آنها در مقابل کسانی می شود که با وجود ریزش مو تلاش می کنند باقی مانده موهای خود را حفظ کنند.
طاسی= دمدمی مزاجی
محققان می گویند مردان طاس بیشتر از آدم های دیگر به اختلالات روانی مبتلا می شوند و بیشتر مردان مودار، دمدمی مزاج هستند. همچنین آنها معتقدند، مشکلات روانی مردان طاس را بیشتر درگیر می کند و عده دیگری می گویند داروهای درمان ریزش مو سبب بروز چنین مشکلاتی می شود. پژوهشگران گمان می کنند این داروها می تواند افسردگی را به همراه بیاورد و مصرف کنندگان شان را تا مرز خودکشی همراهی کند. به گزارش دویچه وله، گروه دیگری از محققان هم می گویند تحمل طاس شدن برای همه مردان ساده نیست و این تغییر ظاهری می تواند به یک درگیری فکری برایشان تبدیل شود و از اختلال وسواس فکری گرفته تا افسردگی را به همراه بیاورد.
طاسی= حمله قلبی
محققان ژاپنی می گویند، کسانی که به طاسی وسط سر مبتلا هستند، بیشتر از دیگران در معرض خطر بیماری رگ های کرونری قلب قرار می گیرند. به گزارش بی. بی. سی از نظر آنها گرچه مردهای طاس به اندازه سیگاری ها و چاق ها با بیماری های قلبی دست و پنجه نرم نمی کنند اما ۳۲ درصد بیشتر از آدم های عادی دچار بیماری های قلبی می شوند. از نظر آنها این خطر تنها کسانی که وسط سرشان طاس شده را تهدید می کند و کسانی که دچار طاسی جلوی سر هستند تا این اندازه به بیماری های قلبی دچار نمی شوند. از نظر محققان، از آنجا که بسیاری از مردان تا ۷۰ سالگی بخش زیادی از موهای سرشان را از دست می دهند، مردها باید بیشتر سبک زندگی شان را اصلاح کنند و احتمال ابتلا به مشکلات قلبی را در خود کمتر کنند.
مرجع: سیب سبز
ارسال نظر