فواید و معایب مصرف گوشت بوقلمون
یک کارشناس تغذیه گفت: گوشت بوقلمون در مقایسه با گوشت مرغ ارزش غذایی بالاتری ندارد و مصرف آن به بیماران قلبی توصیه نمیشود.
به گزارش پارس ، دردانه حسین در گفت وگو با ایسنا، عنوان کرد: گوشت بوقلمون به عنوان منبعی سرشار از فسفر (۱۴ درصد در ۱۰۰ گرم گوشت) و پتاسیم (۷ درصد در ۱۰۰ گرم گوشت) ، ماده غذایی مناسبی برای کودکان محسوب می شود.
وی افزود: همچنین وجود برخی ویتامین های گروه B به ویژه ویتامین B۲ و نیز اسیدهای آمینه تریپتوفان در گوشت بوقلمون با تاثیر مثبتی که بر روی اعصاب می گذارند، نوعی خاصیت آرامش بخشی برای انسان در بر دارد.
این کارشناس تغذیه مصرف گوشت بوقلمون را به بیماران دیابتی توصیه کرد و ادامه داد: گوشت بوقلمون به دلیل دارا بودن چربی های اشباع شده کم، پروتئین بالا و درصد کربوهیدرات پایین موجب پایین آوردن گلاتین اندکس شده و در نتیجه برای بیماران دیابتی فاقد کلسترول بالا مفید است. همچنین به علت درصد بسیار کم چربی های اشباع شده در این گوشت، مصرف آن برای افرادی که دارای کبد چرب هستند مناسب است.
وی با اشاره به درصد بالای سدیم و کلسترول در گوشت بوقلمون گفت: میزان سدیم در گوشت بوقلمون ۳۳۵ میلی گرم در یک واحد گوشت (۳۳۰ گرم) است. به همین دلیل خوردن گوشت بوقلمون به میزان زیاد به بیماران قلبی توصیه نمی شود. همچنین به دلیل کلسترول بالای این گوشت (بین ۱۲ تا ۱۴ درصد) مصرف گوشت بوقلمون برای افراد با کلسترول بالا مضر است.
حسین به مقایسه گوشت بوقلمون و گوشت مرغ پرداخت و اظهار کرد: اگر سینه مرغ و بوقلمون را مقایسه کنیم، میزان پروتئین موجود در گوشت مرغ بیشتر بوده و از نظر میزان کلسترول، گوشت مرغ بدون پوست، کلسترول بسیار پایین تری نسبت به گوشت بوقلمون دارد. از این رو، با در نظر گرفتن تفاوت قیمت بین گوشت بوقلمون و گوشت مرغ، استفاده از گوشت مرغ در سبد غذایی توصیه می شود.
ارسال نظر