ریشهکنی فلج اطفال تا سال ۲۰۱۸
سازمان بهداشت جهانی برنامه جدیدی را برای ریشه کن کردن فلج اطفال در دنیا تا سال ۲۰۱۸ تدارک دیده است.
به گزارش پارس به نقل از ایسنا، بیماری فلج اطفال که انتظار می رفت در سال ۲۰۰۰ ریشه کن شده باشد، دوباره در کشورهای آفریقایی و آمریکایی شیوع پیدا کرده است.
به گفته پژوهشگران، در سال ۲۰۰۴، مسوولین دولت نیجریه تصمیم به قطع واکسیناسیون علیه این بیماری گرفتند و دو سال بعد در این کشور بیش از هزار مورد بیماری فلج اطفال مشاهده شد و در ۲۵ کشور دیگر نیز شیوع پیدا کرد.
بنا بر اعلام سازمان بهداشت جهانی، اگرچه ریشه کن کردن فلج اطفال تا سال ۲۰۱۸ کمی دور از ذهن است، اما این سازمان مصمم است تا بر مشکلات غلبه کرده و همه انواع این بیماری را ریشه کن کند. بودجه پیش بینی شده برای این طرح ۵.۵ میلیارد دلار است که صرف واکسیناسیون سالانه بیش از ۲۵۰ میلیون کودک می شود.
آمارها نشان می دهد تاکنون تعداد مبتلایان به این بیماری و نواحی شیوع آن تا این اندازه کم نبوده و فرصت خوبی برای ریشه کن کردن فلج اطفال فراهم شده است.
سازمان بهداشت جهانی در سال ۲۰۱۲ تنها ۲۲۳ مورد و از ابتدای سال ۲۰۱۳ نیز ۱۹ مورد فلج اطفال را به ثبت رسانده است. این سازمان امیدوار است با مشارکت همه کشورها در تداوم واکسیناسیون موفق به ریشه کن کردن این بیماری شود.
ارسال نظر