استعمال سیگار سبب تشدید فشار خون می شود
به گفته یک کارشناس تغذیه، از آنجایی که مصرف سیگار سبب تشدید پرفشاری خون شده بنابراین توصیه میشود افراد سیگار را ترک کنند.
به گزارش پارس به نقل از ایسنا، مهدیه حاجی میرزاده با بیان این که اثرات مستقیم چربی بر فشارخون هنوز قطعی نیست، اظهار داشت: از آنجا که پرفشاری خون و بیماری های قلبی و عروقی در بیشتر موارد با هم ایجاد می شوند و همچنین کاهش مصرف چربی در کاهش وزن موثر است، پس چربی به عنوان یک عامل تغذیه ای در ایجاد بیماری موثر است. در بیشتر موارد یک رژیم غذایی با چربی محدود می تواند برای پیشگیری و کنترل پرفشاری خون مناسب باشد.
وی همچنین بر مصرف نکردن الکل تاکید کرد و افزود: مصرف الکل با فشارخون بالا ارتباط داشته و می تواند سبب تشدید بیماری شود.
این کارشناس تغذیه کاهش مصرف مواد غذایی حاوی کافئین را در پیشگیری از بروز فشارخون بالا موثر عنوان کرد و متذکر شد: مواد حاوی کافئین از قبیل قهوه، چای، نوشابه های کولا و شکلات سبب افزایش فشارخون می شوند و باید در حد اعتدال مصرف شوند.
وی با اشاره به روشهای پیشگیری و کاهش فشارخون بر پرهیز غذایی تاکید و خاطرنشان کرد: افراد از مصرف غذاهای شور از جمله گوشت به شکل نمک سود شده، کنسروی، همبرگری، سوسیس و کالباس به دلیل سطح بالای سدیم آن ها، همچنین سبزی هایی که در آب نمک کنسرو شده اند باید اجتناب کنند.
این کارشناس تغذیه در ادامه تصریح کرد: همچنین از مصرف غذاهای چرب و انواع سس ها، مصرف چیپس، پفک، خیار شور، ماهی های شور و دودی و سایر غذاهای فرآوری شده که نمک آن ها زیاد است باید اجتناب شود.
وی اظهارکرد: پیشگیری و درمان فشارخون موجب کاهش بیماری های قلبی عروقی می شود و از مرگ متعاقب آن جلوگیری می کند.
ارسال نظر