به گزارش پارس ، به نقل ازفارس، نشست ۴ ساعته کمیته ملی المپیک برای بررسی صحبت های محمود خسروی وفا، نایب رئیس کمیته ملی المپیک شنبه برگزار شد؛ نشستی بدون خروجی و یا حتی اگر خروجی هم داشت بدون هیچ پاسخی به رسانه ها.

مدت ها از حضور خبرنگاران در روزهای سه شنبه هر هفته ساعت ۷ صبح در کمیته ملی المپیک می گذرد. شاید از روزی که بحث اصلاح اساسنامه کمیته ملی المپیک مطرح شد رسانه ها هم پابه پای اعضای هیئت اجرایی در جلسات هفتگی حضور داشتند، با وجود اینکه بارها اعضا بدون هیچ پاسخی جمع خبرنگاران را ترک می کردند و یا با پاسخ هایی بی ربط آنها را دست به سر می کردند، اما بازهم اهالی رسانه دست از تلاش شان برنداشتند و هر هفته برای پیگیری موضوع اساسنامه در کمیته حضور داشتند.

در نهایت هم این اساسنامه مورد تایید IOC قرار گرفت، اما حاشیه ها دست از سر ورزش برنداشت و این بار اعضای هیئت اجرایی کمیته صحبت های مختلفی علیه یکدیگر مطرح کردند و اختلافات بیشتر شد. قدمی یک حرفی می زد و خسروی وفا حرف دیگری.

* یکی علیه همه، همه علیه یکی!

هنگامی که مهدی قدمی، نایب رئیس کمیته ملی المپیک در نشست خبری خود از روند اصلاح اساسنامه صحبت هایی را به میان آورد، این حرف ها باعث شد تا محمود خسروی وفا، دیگر نایب رئیس کمیته در انتقاد به او صحبت های دیگری را مطرح کند، افشاگری ها آغاز شد. حرف از فروش ساختمان دیگر کمیته به میان آمد، مهندسی انتخابات مطرح شد، وزارت ورزش که مدت ها عامل بدبختی ورزش نام برده می شد، مورد مظلومیت قرار گرفت، پرسنل کمیته متهم به دریافت حقوق با مدرکی غیر آنچه تحصیل می کردند شدند و در نهایت نیز خسروی وفا نامه ای را در اختیار خبرنگاران قرار داد که حدود یک ماه پیش برای محمد علی آبادی، رئیس کمیته ملی المپیک ارسال شده بود که سوال های مختلف را در خصوص فروش ساختمان گاندی مطرح می کرد.

همین امر اختلاف بین اعضا را بیشتر کرد. اعضای کمیته ملی المپیک هم ساکت ننشستند و همه متفق القول قرار گذاشتند در جلسه اضطراری روز شنبه در این خصوص گفت وگو کنند.

* آقای قدمی! مدرکی که می خواستید رو کنید چه شد؟

در جلسه روز سه شنبه هفته گذشته، اعضای هیئت اجرایی در پاسخ به خبرنگاران درباره جلسه همان روز اظهار داشتند همه چیز را شنبه مطرح می کنند و بهتر است خبرنگاران تا روز شنبه صبر کنند، خبری انعکاس ندهند تا همه چیز مشخص شود، اما روز شنبه هم رسید و هیچ خبری انعکاس پیدا نکرد.

این اتفاق در حالی رخ داد که مهدی قدمی در جلسه روز سه شنبه هیئت اجرایی اعلام کرد صحبت های خسروی وفا صحت ندارد و مدارکی دارد که روز شنبه با رو کردن آنها نشان می دهد فروش ساختمان قانونی بوده است. حرف هایی هم که درباره فروش دو میلیاردی زیر قیمت زده می شود درست نیست. قرار بود قدمی در جلسه روز شنبه مدارکش را رو کند، اما وقتی با خبرنگاران مواجه شد تنها حرفی که زد این بود: مهدی هاشمی قرار است از بین اعضای کمیته به سوالات پاسخ دهد.

در نهایت روز شنبه هم جلسه ۴ ساعته اعضای هیئت اجرایی برگزار شد، اما اعضا هنگامی که از جلسه خارج شدند اعتنایی به حضور ۴ ساعته خبرنگاران در کمیته نکردند و بدون هیچ پاسخی اعلام کردند چیز خاصی نبوده است! ناطق نوری، رئیس فدراسیون بوکس با این پاسخ خیالش را راحت کرد و رفت.

علی آبادی هم راهی اتاقش شد و اعلام کرد صحبتی ندارد. خسروی وفا، یک پای ماجرا که جلسه هم به دلیل صحبت های او برگزار شده بود اشاره به روزه سکوتش کرد و هیچ جوابی نداد. هاشمی، رئیس فدراسیون تیراندازی که از طرف اعضا مامور بود تا به سوالات خبرنگاران پاسخ دهد در ابتدا از عجله اش برای انجام کار مهم خبر داد، اما هنگامی که اصرار خبرنگاران را دید پاسخی داد که پیش از این هم همه می دانستند جلسه برای این موارد برگزار شده؛ یعنی فروش ساختمان گاندی، فروش آپارتمان مشهد و بحث مهندسی انتخابات کمیته.

اظهارات هاشمی جدید نبود و کمکی هم به خبرنگاران نکرد. آنها دست از پادرازتر هنگامی که مدت ها جلوی اتاق علی آبادی ایستادند در نهایت کمیته را ترک کردند.

* سخنی با اعضای هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک!

انتظار رسانه ها و خبرنگاران شفاف سازی در خصوص مسائل رخ داده است که مطمئنا درخواست بزرگی نیست. آنها در قبال حضور بی وقفه شان در جلسات هیئت اجرایی این انتظار را دارند حداقل در جریان اتفاقات رخ داده قرار بگیرند نه اینکه با پاسخ های بعضا بی ارتباط یک خبر روی خروجی سایت خود قرار دهند. ما هم می خواهیم برای روشن کردن اذهان عمومی و عمل به وظایف مان اخبار این کمیته را که یکی از مهمترین سازمان های ورزشی کشور محسوب می شود را پوشش دهیم، اما این انتظار را هم داریم که اعضای هیئت اجرایی پاسخی شفاف و درست به ما بدهند.

سوال ما این است، چرا همیشه در جلسات کمیته اجرایی پنهان کاری وجود دارد؟ چرا در جلسات مهم خبرنگاری اجازه پیدا نمی کند تا با حضور در نشست اخبار آن را پوشش دهد؟ چرا پس از پایان جلسه اعضا از پاسخ دادن خودداری می کنند و توپ را به زمین شخص دیگری می اندازند؟ اینها سوالات خبرنگاران از اعضای کمیته ملی المپیک است. امید است که با پاسخی شفاف همه در کنار هم به ورزش کمک کنیم.