بازیکن تیم ملی والیبال:
سبک جدید والیبال ایران؟
سیامک مرندی گفت: سطح مربیگری ولاسکو در ایران بسیار خوب است و هیچکس نمیتواند ولاسکو را نقد کند، زیرا سبک تازهای که شاید کار هر مربی نبود را در ایران پیاده کرده است.
به گزارش پارس به نقل از فارس، سیامک مرندی، عضو تیم ملی والیبال بزرگسالان، جوان ۲۷ ساله قزوینی است که از والیبال به عنوان علاقه دوران کودکی خود یاد کرد.
در پی موفقیت های تیم ملی والیبال با وی به گفت و گو نشستیم که در پی می آید.
والیبال را از چه زمانی آغاز کردی؟
از پنجم ابتدایی با علاقه و اشتیاقی که پدرم در من ایجاد کرد، والیبال را شروع کردم.
به مرور زمان این رشته ورزشی را در مقطع راهنمایی و بعدها با پیوستن به تیم دبیرستان دنبال کردم و با استعدادی که داشتم، توانستم خود را به لیگ استان برسانم.
مرندی دارای یک برادر و خواهر است و خود نیز دومین پسر خانواده است.
خانواده شما هم ورزشی هستند؟
پدرم ورزشکار بوده و در حال حاضر نیز خواهرم به فعالیت در رشته والیبال مشغول است.
تأثیرگذاری خانواده در موفقیت های ورزشی که کسب کرده ام مؤثر بوده است.
بزرگترین مشوقم نیز خانواده ام بوده اند و مادرم زحمت های بسیاری برایم کشیده که امیدوارم بتوانم جوابگوی زحماتشان باشم.
شیرین ترین خاطره ورزشی شما چیست؟
مرندی از حرفه ای تمرین کردن و تلاش در راه ورزش حرف به میان می آورد و اینکه از سال ۸۴ به اردوی تیم ملی دعوت شده است.
این بازیکن تیم ملی والیبال، تاکنون در شش بازی ایران با ترکیه و شش بازی در مکزیک، تیم ملی را همراهی کرده است.
وی جمعا از ۱۲ بازی ملی که انجام داده است، خاطره شیرین ترین مسابقه را در پاسخ به خبرنگار فارس اینگونه بیان کرد:
سال ۹۱ در شهر ازمیر ترکیه توانستیم تیم قدرتمند ترکیه را با پنج بازیکن مطرح، با نتیجه ۳ بر ۲ شکست دهیم و بنده در آن بازی موجب تشویق مسئولان ترکیه شدم.
مرندی سابقه بازی در تیم های استانی مهرام، پردیس و تیم های برون استانی سیرجان، کاشان، سمنان را داشته و در حال حاضر در تیم لیگ برتری پیشگامان کویر یزد با مهدی مهدوی دوست و علیرضا مباشری از دیگر بازیکنان تیم ملی هم بازی است.
این جوان قزوینی از حسن شاهسوند، به عنوان تأثیرگذارترین مربی ورزشی که وی را لیبرو کرده است، نام می برد و خود را از نظر مباحث فنی والیبال مدیون مربی دیگرش، پرویز معمارزاده می داند.
به کدام مربی علاقه بیشتری دارید؟
سرچیو والیبالست برزیلی الگوی جهانی من است و رحمان محمدی، کمک مربی تیم ملی والیبال را از لحاظ اخلاق ورزشی و آقای ظریف لیبروی حال حاضر تیم ملی را از نظر فنی الگوی خود می دانم.
ارتباط معنوی بازیکنان تیم ملی با ائمه اطهار چگونه است؟
این ارتباط با ائمه در خیلی از بازیکنان وجود دارد و قابل توصیف نیست.
یکی از بازیکنان تیم ملی والیبال، ارتباط عجیبی با امام حسین (ع) دارد، تا جایی که سالی یک بار به کربلا می رود و می گوید: بدون کربلا رفتن، نمی شود بازی کرد.
حضرت زهرا (س) را مادر خود می دانم
یاد خدا همراه همیشگی من است، شب های قبل از بازی سعی می کنم هیچ دلهره ای نداشته باشم، زیرا تمرین و تلاش خود را کرده ام.
حضرت زهرا (س) را مادر خود می دانم و در زمان مسابقات، با گفتن ۱۰ بار « یا علی» آرام می شوم و این یاد خدا است که استرس ها را از من دور می کند.
راز ماندگاری یک ورزشکار چیست؟
راز ماندگاری در مردانگی و دستگیری دانست است و ورزش تنها تمرین نیست چراکه سهم اخلاق در ورزش باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد؛ چیزی که متأسفانه کمتر به آن بها داده می شود.
در مسابقات جام جهانی ۲۰۱۳ با وجود تمرینات که اعضای تیم پشت سر گذاشته بودند و مربیگری آقای ولاسکو بازی بازیکنان تیم ملی دور از دسترس نبود.
والیبال قزوین را چگونه ارزیابی می کنید؟
استان قزوین زمانی قطب والیبال ایران بوده است، اما در حال حاضر حتی یک تیم زیرگروه هم ندارد.
در سال های بین ۶۹ و ۷۰ شش نفر از ۱۲ بازیکن تیم ملی قزوینی بودند که می توان به نام حسن شاهسوند، احد گل کرمی و علی مؤذن از پیشکسوتان و بهترین پاسور والیبال ایران اشاره کرد که تجربه ۱۶ سال کاپیتانی تیم ملی ایران را در کارنامه ورزشی خود دارد.
نبود استعدادیابی و مدیریت ضعیف از جمله مشکلاتی است که با وجود ظرفیت خوب در استان، عملا والیبال قزوین در سطح کشور مطرح نیست.
ولاسکو چه نظری در رابطه با شما دارد؟
آقای ولاسکو گفته بودند که استعدادیابی ایران سیامک مرندی است و انتخاب بنده از بین بازیکنان کشوری، به عنوان دومین لیبروی تیم ملی والیبال برای بنده و استان قزوین افتخاری است.
سطح مربیگری آقای ولاسکو در ایران بسیار خوب است و هیچ کس نمی تواند ولاسکو را نقد کند، زیرا سبک تازه ای که شاید کار هر مربی نبود را در ایران پیاده کرده است.
چه انتظاری از رسانه های استان قزوین دارید؟
وقتی بنده و دوستانم در شهری غریب بازی می کنیم، انتظار داریم از جانب رسانه های استانی حمایت شویم.
اعضای خانواده و دوستانم با خبر خواهند بود که به کدام تیم دعوت شده و کجا بازی می کنم، ولی تاکنون یک حمایت دسته جمعی توسط رسانه ها از بازیکنان قزوینی نشده است.
نبود حمایت از جانب رسانه ها ظلم به ورزشکاران بومی است چراکه ۲۰ درصد از بازیکنان والیبال بی هیچ نیاز مالی در این رشته بازی می کنند و این در حالی است که حدود ۸۰ درصد از بازیکنان به حمایت نیاز دارند.
ارسال نظر