بدهی ۶ میلیاردی در عرض ۶ سال
دستهگل مدیرعاملان پاس همدان تمامی ندارد
این روزها اوضاع و احوال تیم پاس همدان خوب نیست زیرا آرامشی که برای بستن تیم در فصل آتی نیاز است، مشاهده نمیشود.
به گزارش پارس به نقل از فارس، تیم سبزپوش پاس همدان به عنوان یکی از تیم های باسابقه فوتبال کشورمان به شمار می رود.
این تیم در سال ۸۶ با پیگیری های بهروز مرادی استاندار وقت، در ۱۶ خرداد ۱۳۸۶ از سوی ناجا به ۸ هزار شهید استان همدان هبه شد و سکان مدیریتی این باشگاه به دست مرد همه کاره فوتبال ایران سید محمدکاظم اولیایی سپرده شد.
پاسی ها در لیگ هفتم و هشتم با مدیریت اولیایی و باقیمانده بازیکنان پاس بزرگ پایتخت، نتایج خوبی را در همدان گرفتند به طوری که کسب جایگاه پنجمی و دوازدهمی حاصل کار اولیایی و کادر فنی منتخب وی در دو سال نخست فعالیت سبزپوشان در همدان بود.
علیرضا منصوریان، مربی جوان این تیم پس از قبول شکست خانگی پاس برابر راه آهن در هفته دهم لیگ نهم، مجبور به استعفا شد.
به تبع آن با تصمیم هیئت مدیره اولیایی که مدیرعامل این باشگاه بود بعد از دو فصل و نیم فعالیت در زادگاهش با تیم پاس خداحافظی کرد و جای خود را به کریم ملاحی داد.
ماندن ناپلئونی تیم پاس در لیگ نهم، در هفته آخر موجب شد تا در لیگ دهم باز هم ملاحی در مسند مدیریتی پاس همدان باشد.
در همین جریان، تیم با نظر مستقیم ملاحی بسته شد تا عملکرد قابل قبولی نسبت به فصول گذشته در همدان مشاهده شود.
در لیگ دهم اتفاقات عجیبی برای سبزپوشان پایتخت اتفاق افتاد استعفای یک باره مدیرعامل، قائم مقام و سرمربی تیم باعث شد تا همه برای آینده پاس وضعیت خوبی را متصور نباشند و این گونه هم شد.
در یک اتفاق نادر، استعفای مدیرروستا مقبول واقع شد اما کادر مدیریتی دوباره به همدان و دفتر کارشان بازگشتند تا محمود یاوری را برای هدایت پاسی ها به همدان بیاورند و این در حالی بود که پیوستن یاوری دردی از پاس دوا نکرد و خیلی زود تغییراتی در تیم پاس اتفاق افتاد.
اعضای هیئت مدیره با برکناری ملاحی و همکارانش، عباس صوفی رئیس هیئت فوتبال همدان را به عنوان سرپرست باشگاه منصوب کردند و با تصمیم عجیب اصغر مدیرروستا که در اوسط دور رفت استعفا داده بود، دوباره به تیمش بازگشت تا مانع سقوط این تیم شود.
اما پاس در بدترین حالت فقط به دلیل یک تفاضل منفی گل به لیگ دسته اول کشور سقوط کرد تا تنها دلخوشی مردم همدان از آنها گرفته شود.
استفاده از نفرات غیر فوتبالی در همدان و عدم نتیجه گیری در لیگ برتر درس عبرتی برای مسئولان همدان نبود.
در فصل گذشته لیگ دسته اول تیم پاس نه تنها نتیجه ای حاصل نکرد بلکه با فراز کمالوند و تحمیل هزینه های گزاف این مربی به تیم و باشگاه و دخالت در تمام زمینه های پشتیبانی، اداری، فنی و حتی تدارکاتی باعث شد تا نیمه فصل تیم پاس رها شود تا دوباره کار به بازگشتن وینگوبگوویچ به همدان بکشد.
وینگو هم نتوانست در سال گذشته نتایج خوبی با پاس بگیرد تا صعود به لیگ برتر برای همدانی ها به یک آرزوی بر باد رفته تلقی شود.
عدم توجه مناسب رئیس هیئت مدیره باشگاه پاس، باعث شد تا در این مدت این باشگاه با همه هواداران و هزینه ای که در بر داشته، نتواند جایگاه خود را در فوتبال ایران بگیرد.
کرم رضا پیریایی، استاندار وقت، بزرگترین آورده ورزشی استان را که با زحمات فراوان مدیران و بهروز مرادی استاندار قبلی ساخته و احیا شده بود را به راحتی به فنا نزدیک کرد.
در ابتدای فصل فوتبالی ۹۲۹۱ با حکم فامیل کریمی رئیس هیئت مدیره باشگاه، عبدالحمید رمضانی مدیرعامل پاس شد و با وینگوبگوویچ کروات و جذب بازیکنان مطرح و بومی پا به این رقابت ها گذاشت تا بتوانند برای صعود لیگ برتر تمام تلاش خود را به کار بگیرند.
مدیرعامل جدید پاس، باشگاهی را تحویل گرفت که بدهی های آن با اسناد و مدارک موجود هم خوانی نداشت و به ناچار برای فصل جدید در هیئت مدیره با تصویب بودجه ای بالغ بر ۴.۵ میلیاردی برای صعود به لیگ برتر تیمی را آماده کرد و نیم نگاهی به بدهی های میلیاردی ادوار گذشته باشگاه داشت.
مدیریت رمضانی با سرمربی گری پیرمرد کروات فوتبال ایران، ختم به خیر نشد و تنها یک هفته بعد از دور برگشت وینگو با مطرح کردن مشکلات خانوادگی، با فوتبال پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین بدرود گفت و در کمتر از یک هفته سر از باشگاه پرسپولیس درآورد و دستیار یحیی گل محمدی شد.
مدیران پاس معتقد بودند رفتن بگوویچ از پاس فوتبال رقم نخورد و دست های پشت پرده ای در کار بوده است.
مشکلات مالی از یک طرف و عدم نتیجه گرفتن سبزپوشان از طرف دیگر باعث شد تا رمضانی در رأس پیکان مدیریتی پاس نتواند رضایت مردم همدان را برآورده کند و با متشنج شدن جو ورزشگاه در بازی های خانگی حواشی بیشتر از اصل فوتبال گریبانگیر این تیم مدعی صعود به لیگ برتر شد.
عدم تحقق وعده های هیئت مدیره از یک طرف و درگیری مدیریت باشگاه با طلبکاران ادوار گذشته باعث بروز مشکلاتی برای این باشگاه شد.
امید طیری که از هفته شانزدهم با آمدن به زادگاه پدری اش سکاندار تیم فوتبال پاس همدان شد در طول ۱۱ هفته سکانداری اش در تیم پاس به آمار خوبی دست یافت و موفق شد تا ۲۲ امتیاز از ۳۳ موجود را کسب کند.
سرمربی تیم فوتبال پاس همدان معتقد بود که تیمش لیاقت لیگ برتری شدن را دارد اما فراز و نشیب کسب نتایج این تیم در هفته های پایانی باعث شده تا پاس بزرگ همدان جایگاهی بهتر از سومی به دست نیاورد.
اعلام حکم جنجالی کمیته انضباطی و تأیید این حکم در کمیته استیناف مبنی بر تبانی در لیگ یک و به تبع آن محرومیت تیم شهرداری تبریز راه برای حضور تیم پاس در مرحله پلی آف باز کرد.
برد سه بر دو در مجموع دو بازی برابر تیم مس سرچشمه باعث شد تا کورسوی امیدی برای لیگ برتری شدن تیم پاس باز شود اما باز هم سکوت یک باره اعضای هیئت مدیره در قبل بازی حساس برابر تیم ذوب آهن باعث شد تا پاسی ها حاشیه را بر متن ترجیح دهند.
باخت چهار بر یک تیم پاس برابر ذوب آهن و تساوی یک بر یک حکایت از عدم صعود لیگ پاس داشت تا آرزوی همدانی ها به بالاترین سطح فوتبال ایران سه ساله شود.
در روزهای سکوت فوتبال ایران در رده باشگاهی یک باره تأیید حکم محرومیت مدیرعامل، سرمربی و مدیر روابط عمومی باشگاه پاس از سوی کمیته استیناف باعث شد تا اوضاع پاس بدتر از قبل شود.
۲۰ روز بعد از پایان بازی مرحله پلی آف هیئت مدیره باشگاه پرحاشیه پاس دور هم نشستند تا برای فصل آتی تیم پاس تصمیم گیری کنند.
در حال حاضر تیم پاس که در گذشته با اقتدار در جام باشگاه های آسیا حضور داشت در پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین دچار بلاتکلیفی ناخوشایندی شده است.
وجود ۶ میلیارد تومان بدهی حاصل دسترنج مدیران ادوار گذشته این باشگاه برای ورزش همدان است که در طول ۶ سال فعالیت نه تنها رشد صعودی در رشته فوتبال نداشتند بلکه هر روز پسرفتی را در سطح فوتبال کشور برای همدانی ها به ارمغان آوردند.
اعضای هیئت مدیره باشگاه پاس وعده کرده اند در هفته پیش رو، برای وضعیت نابسامان باشگاه پاس تصمیم گیری کنند.
مردم، هواداران و اهالی رسانه و ورزشی نویسان همدانی منتظر هستند تا ببینند عاقبت تیم فوتبال پاس با حضور چهره های سیاسی و ورزشی در هیئت مدیره این باشگاه به خیر خواهد گذشت یا خیر؟
ارسال نظر