درخواست ۳۰ میلیون پرسپولیسی از روحانی

هواداران مازندرانی تیم فوتبال پرسپولیس در تمرین امروز علیه محمود خوردبین و مالکی شعار دادند.
به گزارش پارس به نقل از فارس، تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس در نوبت بعدازظهر از ساعت ۱۷: ۳۰ امروز در ورزشگاه شهید چمران پیگیری شد. در این تمرین بیشتر بازیکنان به کار با توپ پرداختند.
* حدود ۲۰۰ هوادار در تمرین امروز حضور داشتند. آنها با آوردن پلاکاردی حمایت خود را از رویانیان انجام دادند. روی این پلاکارد فسفری نوشته شده بود « درخواست ۳۰ میلیون هوادار از روحانی، رویانیان را به ما برگردان» این هواداران همچنین شعارهایی را علیه محمود خوردبین و فداحسین مالکی سر دادند.
* در تمرین امروز بازیکنان ملی پوش به جز غلامرضا رضایی حضور داشتند و تمرین کردند. این اولین تمرین نوری و حسنی در فصل جدید با پرسپولیسی ها بود.
* قرمزپوشان امروز بدون مصدوم تمرین کردند و باقری هم نظارت دقیقی بر روی این تمرین داشت.
* در پایان تمرین بازیکنان در قالب دو تیم به فوتبال دست گرمی پرداختند.
* هواداران نیز پس از سوت پایان تمرین به داخل زمین آمدند و با بازیکنان و کادر فنی عکس یادگاری انداختند.
ارسال نظر