به گزارش پارس نیوز، 

امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان پس از تساوی روز گذشته شاگردانش مقابل فولاد خوزستان به انتقاد از عملکرد داوران پرداخت و گفت: «از بازی برابر پرسپولیس تا به امروز هشت امتیاز از ما گرفته‌اند و من از چهار داور تا زنده‌ام نمی‌گذرم؛ ممبینی، ترکی، فغانی و اشکان خورشیدی. این‌ها خاطرات بد زندگی من هستند و یک روز با فیلم و مدارک این‌ها را می‌خواهم بگویم».

 

محسن ترکی، داور بازنشسته فوتبال ایران در واکنش به این صحبت‌ها اظهار داشت: من فوتبال ایران را کنار گذاشته‌ام و قصد دارم که آن را کلاً فراموش کنم. بار‌ها و بار‌ها در اطراف صحبت شده و تقاضای همکاری می‌شود، اما کلاً بدم می‌آیدوارد این فضا شوم، به خاطر همین مسائل که یک عده آدم کوچک هر زمانی که با مشکل مواجه می‌شوند، به زمین و زمان چنگ می‌اندازند. به قول معروف یک نفر که در حال سقوط به ته چاه است، به هر چیزی دست می‌اندازد و می‌خواهد همه را با خود به پایین بکشد.

 

وی افزود: فکر می‌کنم دوره قلعه‌نویی تمام شده است. در واقع دوره این حرف‌ها و مسائل گذشته و فوتبال تبدیل به یک علم شده و برای موفقیت در آن نیاز به سعی و تلاش است. دوره هوچی‌گیری‌ها گذشته است. حتی زمانی مورینیو با همین شیوه جلو می‌رفت که دوره‌اش تمام شد. الان اگر کسی می‌خواهد در فوتبال موفق باشد، باید کار و تلاش کند و علمش را افزایش بدهد. در واقع با این مسائل نمی‌تواند موفق باشد. حالا هم این فرد اگر احساس می‌کند که با این حرف‌ها می‌تواند فدراسیون و جامعه داوری را تحت الشعاع قرار بدهد، سخت در اشتباه است. او باید خودش و تیمش را قوی کند تا در زمین فوتبال به حقش برسد.

 

داور بازنشسته فوتبال ایران که سابقه زیادی در قضاوت دربی پایتخت دارد، ادامه داد: او هم فیلم و مدارکش را بیاورد، من هم فیلم و مدارکی دارم که به وقتش من هم حرف‌هایی برای گفتن دارم و به وقتش جلوی او می‌ایستم. فقط خواستم همین را بگویم که دوره این مسائل تمام شده است و مربیان باید به فکر علم و دانش خود باشند. دوره اینکه یک نفر فکر کند یک زمانی فوتبالیست بوده و می‌تواند مربی قابلی هم باشد و همچنین با هوچی‌گری و یکسری مسائل عناوینی به دست آورد، گذشته است. تکنولوژی وارد فوتبال شده است و اگر کسی می‌خواهد موفق باشد، باید خودش را قوی کند و با فراگیری علم و دانش و سعی و تلاش به موفقیت برسد. این موضوع در سالیان اخیر هم ثابت شده است، در واقع تیم‌هایی که کار کردند و به دنبال مسائل فنی بودند، این موضوع درباره‌شان صدق می‌کند. قطر چندی قبل در آسیا به موفقیت رسید و نتیجه لازم را گرفت.

 

ترکی گفت: اگر یک زمانی می‌شد که با هوچی‌گیری و مسائل حاشیه‌ای یکسری عناوین جعلی کسب شود، دوران این مسائل گذشته است. به قلعه‌نویی می‌گویم که من هم مدارک دارم و اگر لازم باشد، به وقتش رو می‌کنم.

وی درباره عدم واکنش مسائل فدراسیون و کمیته داوران و نبود یک اتحادیه برای داوران به منظور واکنش نشان دادن در چنین مواقعی درباره چنین صحبت‌هایی عنوان کرد: متأسفانه اتحادیه داوران نداریم و اگر هم قرار بود زمانی این اتفاق رخ بدهد، یک عده فدراسیون‌نشین و از مسئولان کمیته داوران مقابل این موضوع ایستادند و اجازه قدرت گرفتن این کانون و اتحادیه داوران را ندادند تا در چنین روز‌هایی خودِ داوران بتوانند از حق‌شان دفاع کنند. متأسفانه این از ضعف مدیریتی فوتبال کشور بوده که گریبان‌گیر داوران شده است.

 

داور بین المللی پیشین کشورمان تصریح کرد: خیلی‌ها بار‌ها و بار‌ها گفته‌اند که حاضرند در چنین مواقعی هر کاری انجام بدهد، اما کار باید در قالب یک کانون و اتحادیه باشد. متأسفانه در چند سال گذشته یک کانون توسط تعدادی از پیشکسوتان ایجاد شد که شکل خوبی پیدا نکرد و مدیریت خوبی در آن نشد. مسئولان وقت کمیته داوران و فدراسیون فوتبال هم همکاری نکردند، چون این موضوع را به ضرر خودشان می‌دیدند. در واقع این ضعف مدیریت در جامعه داوری ما وجود دارد، در حالی که در تمامی کشور‌های صاحب فوتبال یک اتحادیه داوری وجود دارد که به موقع از حق و حقوق داوران دفاع می‌شود. فعلاً شرایط این‌گونه شده است که باید به صورت شخصی حق‌تان را بگیرید. من زمانی که قضاوت می‌کردم، تلاشم بر آن بود که وارد حاشیه نشوم، اما اگر قرار باشد کسی که سابقه‌اش مشخص است، جلو بیاید و بخواهد با این مسائل با آبرو و حیثیت کسی بازی کند، من هم بلدم و خودم شخصاً از حق خودم دفاع می‌کنم.