آقای خادم مطمئنید انصرافتان مثل وقت کشتیگرفتنتان نیست؟
امیررضا خادم هفته قبل جمعی از خبرنگاران ورزشی رسانهها را دعوت کرد و عملکردش را مطرح کرد. او گفت برای انتخابات کشتی هم کاندیدا نمیشود.
امیررضا خادم معاون پارلمانی وزارت ورزش که از پایان ماجرای ماموریتش در واگذاری استقلال و پرسپولیس و حاشیههایی که داستان واگذاری شان به همراه داشت، کمتر در محافل ورزشی حضور پررنگ داشته است، و مصاحبه خبری کرده، در هفته گذشته و پس از اوج گیری شایعات درباره احتمال کاندیداتوری اش برای فدراسیون کشتی، در جمع خبرنگاران گفت شرایط را برای بازگشت به کشتی مساعد نمی داند.او گفت قبلا رئیس بوده و خاطرات نوع کنار گذاشتنش سبب شده با حال و روز امروز کشتی تصمیمش نیامدن باشد.
هنوز هفته ای نگذشته اما باز زمزمه های بازگشتش به میدان رقابت انتخاباتی کشتی قوت گرفته است. او البته برای ورود به انتخابات همه فاکتورهای لازم را دارد. قهرمان جهان، مدال آور المپیک ، سابقه نمایندگی مجلس و معاونت وزارت ورزش. به این ها اضافه کنید برادری با رسول و حمایت او که آرای زیادی در هیات ها دارد و تمایل احتمالی رسول که در میان هجمه انتقادات منتقدان، فدراسیونش به دست منتقدان نرسد قرار نباشد بین همه گفته های مدیریتی اش دنبال مو از ماست بیرون کشیدن باشند.
تازه امیر به دلیل مدیریت در معاونت استانهای وزارت ورزش تقریبا همه روسای ادارات کل را هم زیر نظرش دارد . اتفاقی که نشان می دهد او چطور می تواند شانس بالاتری در انتخابات کشتی داشته باشد. ماجرا اما این است که آیا امیر خادم به گفته های خودش پایبند می ماند؟ اینکه گفته پیش نخواهد آمد تا بعد ۸ سال تفکر ریاست خادمها بر کشتی به پایان برسد گفته شخص اوست و اینکه حالا در کمتر از یک هفته اگر منصرف شود اگرچه حقش است اما ضریب باورپذیری حرفهایش را پایین خواهد آورد.
او که قبل ها و در دوران کشتی بعد آتلانتا از کشتی رفت، ۹۸ مربی تیم ملی شد و ۲۰۰۰ روی تشک برگشت تا باز سرمربی شود. البته این آخرین بازگشتش نبود. بعد تر دوباره رئیس فدراسیون هم شد و بعد به کتی برگشت تا برای ۲۰۰۴ به آتن برود اما پروسه انتخابی را به مجید خدایی واگذار کرد آیا خیلی سریع بعد از گفتن اینکه به عرصه انتخابات کشتی ورود نمی کند، باز وارد می شود؟ این پرسشی است که باید برایش پاسخی روشن بدهد.
ارسال نظر