قهرمان اسبق تنیس جهان از درخواست مصونیت دیپلماتیکش منصرف شد
«بوریس بکر» قهرمان سه دوره تنیس ویمبلدون از درخواست خود برای بهره مند شدن از مصونیت دیپلماتیک با توسل بر مسئولیتش به عنوان وابسته ورزشی مخصوص جمهوری آفریقای مرکزی، منصرف شد تا او برای پرداخت بدهی های بانکی خود مجبور به حراج جوایزش شود.
ستاره آلمانی و پیشین تنیس جهان اوایل سال جاری تقاضای خود را برای برخورداری از مصونیت دیپلماتیک ارائه کرده بود و در نتیجه آن به طور موقت از فروش جوایز ورزشی خود برای پرداخت بدهی های بانکی معاف شد.
وکیل بکر مدعی شده بود که موکلش تحت حمایت کنوانسیون 1961 وین، از مصونیت دیپلماتیک برخوردار است اما در جریان جلسه دادرسی امروز که به منظور رسیدگی به پرونده این بازیکن اسبق تنیس در لندن برگزار شد، «تونی بثوزریک» امین ورشستگی اعلام کرد که بکر با ارسال ایمیلی اذعان داشته که او هیچ گزینه دیگری جز منصرف شدن از درخواست مصونیت دیپلماتیکش ندارد.
علاوه بر این، بکر گفته است که او از لحاظ مالی توانایی پیگیری پرونده مذکور و پرداخت بدهی هایش را ندارد.
و حالا برنامه فروش دارائی ها و جوایز ورزشی بکر که به طور تخمینی 224 هزار یورو ارزش دارد، به جریان خواهد افتاد.
بکر در سال 2017 به دلیل نداشتن استطاعت مالی برای بازپرداخت وامی که از بانک خصوصی ( Arbuthnot Latham) واقع در لندن دریافت کرده بود، اعلام ورشکستگی کرد.
به دنبال این ادعا دادگاهی در لندن اعلام کرد بوریس بکر امکان پرداخت قروض خود را دارد و نمیتواند اعلام ورشکستگی کند اما بکر همواره اعلام کرده که قادر به پرداخت قروض خود نیست.
درخواست مصونیت وی انتقادهای بین المللی را به همراه داشت چرا که جمهوری آفریقای مرکزی اعلام کرد که روادید دیپلماتیک بکر بخشی از اسنادی بوده که در سال 2014 به سرقت رفته است.
بکر نیز در پاسخ به این ادعا اظهار داشت که وی این اسناد را به طور مستقیم از سوی سفیران یک کشور جنگ زده دریافت کرده است.
بکر در جریان مسابقات تنیس ویمبلدون در سال 1985 دنیای تنیس را غافلگیر کرد؛ زمانی که به عنوان یک تنیسور گمنام در سن 17 سالگی مقام قهرمانی رقابت های قهرمانی گرند اسلم را کسب و یک سال بعد نیز از آن دفاع کرد.
ورزشکار آلمانی در ادامه دوران درخشان ورزشی خود بیش از 25 میلیون دلار از قبل جوایز نقدی قهرمانی هایش به دست آورد.
او در ژانویه سال جاری به منظور پیگیری پنج فقره از جوایز گرند اسلم مسروقه خود که برای پرداخت بدهی ها به فروش آنها نیاز پیدا کرده بود، درخواست کمک قضایی کرد.
این در حالی است که در جریان جلسه دادرسی در ماه ژوئن، وکلای امین ورشکستگی اعلام کردند که بکر «اطلاعات دقیق و کاملی» از دارائی های خود ارائه نداده است.
انتهای پیام/
ارسال نظر