برخلاف همیشه مقابل قطر احساسی نبودیم
اگر دعوت کنند همراه تیم ملی به سئول میروم

بازیکن اسبق تیم ملی فوتبال کشورمان، گفت: بعید میدانم زدن ۵ گل به لبنان دوباره تکرار شود اما فکر میکنم این بازی را با پیروزی پشت سر خواهیم گذاشت.
به گزارش پارس ، خداداد عزیزی در گفت وگو بافارس درباره دیدار بعدی تیم ملی ایران در مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ اظهار داشت: کسب سه امتیاز از دیدار مقابل لبنان سخت نیست اما مسابقه بعدی ما مقابل کره جنوبی فرق می کند. امیدوارم از این دیدار بتوانیم با یک بازی بسته و با تفکر مانند بازی با قطر حداقل یک امتیاز را کسب کنیم.
وی ادامه داد: ما در دیدار مقابل قطر خوب بازی نکردیم اما با فکر و منطقی بودیم. امیدوارم بعد از کسب پیروزی مقابل لبنان با ارائه یک بازی منطقی یک امتیاز را از کره جنوبی بگیریم و با ۴ امتیاز به جام جهانی صعود کنیم. البته به نظر من باید تلاش بازیکنان در دیدار مقابل لبنان این باشد که تفاضل گل مان را افزایش دهیم.
عزیزی در خصوص اظهاراتش که بعد از بُرد برابر قطر ما به جام جهانی صعود کردیم، گفت: اگر حقیقت را بخواهید به نظرم ما به جام جهانی رفتیم چرا که لبنان حریف سختی برای ما نخواهد بود و ما می توانیم با تفاضل گل بالا این تیم را شکست دهیم. ضمن اینکه نتیجه بازی ازبکستان و کره برای ما بسیار حائز اهمیت است و من امیدوارم کره جنوبی ازبکستان را شکست دهد. نتیجه ای که احتمال بروز آن بسیار زیاد است و ما می توانیم یک امتیاز را از کره بگیریم. نباید فراموش کنیم همین کره جنوبی مقابل لبنان تا دقیقه ۹۷، یک بر صفر عقب بود. بازیکنان ما هم مقابل کره دست و پا بسته نیستند و همیشه نشان داده اند مقابل تیم های قدرتمند نتایج لازم را کسب می کنند.
وی در خصوص اظهارات گذشته اش که ما بازیکنان با کیفیتی در تیم ملی نداریم و اگر هم به جام جهانی برویم به خاطر قدرت بالای کارلوس کی روش در مربیگری است، گفت: واقعاً ما بازیکنان آنچنانی در تیم ملی نداریم. سوپراستاری وجود ندارد که نتیجه مسابقه را تغییر دهد. یک زمان علی دایی، علی کریمی، کریم باقری، مهدی مهدوی کیا در تیم ملی بازی می کردند. اگر ما هم توانستیم قطر را شکست دهیم روی تفکر و برنامه کارلوس کی روش بود و باید با همین حربه مقابل کره جنوبی بازی کنیم تا بتوانیم نتیجه لازم را کسب کنیم.
بازیکن سابق تیم ملی اضافه کرد: مقابل قطر یک بازی بسته را ارائه دادیم، خط دفاع ما و خط هافبک ما فشرده بازی می کردند و کم نقص بودند البته خط دفاع ما یک اشتباه داشت که باعث شد مهاجم قطر توپ را به تیر دروازه ما بزند. با این حال انتظارم همین بود کارلوس کی روش با حضورش در ایران فوتبال ما را تغییر بدهد. تا حدودی تغییرات در تیم ملی را در بازی با قطر دیدیدم. فوتبال ما در حالی که احساسی است، اما مقابل قطر احساسی بازی نکرد، خیلی خوب راه های حمله به سوی بازیکنان قطر بست و در نهایت هم نتیجه ای را که می خواست گرفت. گرچه تیم قطر خیلی ضعیف بود اما آنچه که بسیار اهمیت داشت، اینکه بازیکنان یک دل بودند و خودخواهانه بازی نکردند.
خداداد اظهار داشت: بازیکنان تیم ملی همواره وقتی به مصاف تیم های عربی حوزه خلیج فارس می روند برای خودشان بازی می کنند ولی در بازی مقابل قطر با وجود اینکه قرارداد باشگاهی شان تمام شده بود هیچ گاه نمایشی بازی نکردند. همه برای هم بازی کردند یا در اصطلاح همه برای یک نفر و یک نفر برای همه بازی کردند. این در حالی بود که در فصل نقل و انتقالات پایان فصل قرار داشتیم و پیش بینی می شد بازیکنان نمایشی بازی کنند اما یکدلی آنها باعث شد به پیروزی برسند.
عزیزی که با بیان این مطلب که شک نکنید رفتن به جام جهانی باعث پیشرفت فوتبال کشورمان می شود، بیان داشت: در مقطعی که تیم ملی نمی توانست به جام جهانی برود فوتبال ما دچار رکود شده و به مشکل خورده بودیم. الآن می بینید لژیونری در فوتبال اروپا نداریم اما یکی از راه های پیشرفت چشمگیر کشورهایی مثل کره و ژاپن حضور بازیکنانشان در تیم های خارجی و حضور مستمر تیم های ملی شان در جام جهانی است.
وی افزود: کشورهایی مانند کره و ژاپن پیشرفت فوق العاده ای در فوتبال داشته اند و فراتر از آسیا عمل می کنند، دقیقاً مانند اتفاقی که دوازده سیزده سال پیش برای فوتبال ما اتفاق افتاد. ما می توانیم با حضور در جام جهانی تجربه بین المللی کسب کنیم و فوتبال خودمان را به رخ جهانیان بکشیم.
وی با بیان این مطلب که حاضر است باز هم به مانند بازی مقابل قطر از تیم ملی حمایت بکند، اظهار داشت: برای مسابقه برابر لبنان به دلیل اینکه در مشهد هستم و یکسری گرفتاری ها دارم بعید می دانم به ورزشگاه آزادی بیایم اما اگر فدراسیون دعوت کند حاضرم برای مسابقه برابر کره جنوبی همراه ملی پوشان به سئول بروم. این درست است که من گاهاً از فدراسیون و تیم ملی انتقاد کردم اما تیم ملی برای من از اهمیت بالایی برخوردار است و اگر فدراسیون دعوت کند چرا همراه ملی پوشان به سئول نروم.
عزیزی با بیان این مطلب که پیشنهادی برای مربیگری در لیگ برتر ندارد، گفت: از زندگی فعلی ام راضی هستم و اگر در آینده پیشنهادی داشتم حتماً روی آن فکر می کنم.
ارسال نظر