به گزارش پارس نیوز، 

کادر مدیریتی قبلی باشگاه استقلال پس از ناکامی در حفظ مامه بابا تیام و سرور جپاروف با انتقادات هواداران و پیشکسوتان استقلال مجبور به کناره گیری از سمت خود شده و در نهایت امیرحسین فتحی با در دست گرفتن زمام کار توانست ظرف مدتی کوتاه اوضاع آشفته این باشگاه را تا حدی سروسامان ببخشد.

بر اساس این گزارش، در روزهای اخیر مرتضی تبریزی مهاجم سرشناس تیم ذوب آهن و مارکوس نویمایر هافبک تهاجمی آلمانی هر دو با کارنامه ای قابل دفاع به باشگاه استقلال رفته و قراردادهای خود را با این تیم به مدت دو سال منعقد کردند. 

چهارشنبه شب نیز همام طارق (Humam Tariq) هافبک تهاجمی ۲۲ ساله تیم امید عراق که سابقه بازی در لیگهای عراق و امارات را دارد با امضای قراردادی سه ساله به استقلال پیوست. این در حالی بود که پیشتر ایمن حسین بازیکن مشکوک به صغر سنی عراقی در همین رده سنی مدنظر باشگاه قرارداشت ولی فعلا خبری از این بازیکن نیست.

در ادامه به بررسی کارنامه همام طارق پرداختیم تا بیشتر با این ستاره جوان عراقی و زندگی شخصی اش آشنا شویم:

 

**رکورددار در تیم ملی عراق!

این فوتبالیست که متولد ۱۹۹۶ است و در تیم نیروی هوایی عراق توپ زده است، در سن ۱۶ سالگی توانست با جلب نظر سرمربی وقت تیم ملی کشورش برای تیم بزرگسالان به میدان برود و از این نظر جوانترین بازیکن تاریخ این کشور در تیم ملی به حساب می آید. او در تاریخ ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۲ در دیداری دوستانه روبروی تونس به زمین رفت که در پایان هم عراق شکست خورد.

 

**باز هم رکورد می زند!

طارق که به دلیل اخلاق و سبک بازی اش در عراق محبوب هم هست از نگاه رسانه های ورزشی این کشور دارای این قابلیت شناخته شده که می تواند رکورد تعداد بازی ملی را هم بشکند. او با ۲۲ سال سن تاکنون ۴۵ بازی ملی در کارنامه اش ثبت کرده که در نوع خود کم نظیر است.

**یک گل ملی دارد!

همام در این مدت در یک بازی دوستانه با جمهوری دموکراتیک کنگو در ترکیب تیم ملی کشورش به زمین رفت و یکی از دو گل تیم ملی عراق در دیداری که در نهایت ۱-۲ به پایان رسید را به ثمر رساند. این تنها گل ملی در رده بزرگسالان اوست.

 

**شروع درخشش همام!

شروع دوران اوج طارق از سال ۲۰۱۳ بود. زمانی که بازیکنی ۱۷ ساله بود با تیم عراق در جام خلیج فارس به عنوان نایب قهرمانی با تیم کشورش دست یافت.

 

**حضور در انتخابی جام ملتهای قبل!

او در مسابقات انتخابی جام ملتهای دور قبل یعنی سال ۲۰۱۵ هم برای کشورش توپ زد. او در ۴ دیدار مقابل اندونزی(۲ بازی رفت و برگشت)، چین و عربستان در ترکیب تیم ملی عراق بود. البته در خود رقابتها فرصت چندانی برای بازی پیدا نکرد و فقط ۵۷ دقیقه روبروی اردن به میدان رفت. مسابقاتی که تیم عراق با حذف تیم ملی کشورمان به مراحل پایانی راه یافت و در نهایت هم چهارم شد.

**حضور در انتخابی جام جهانی ۲۰۱۴!

طارق در رقابتهای انتخابی جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل هم برای تیم ملی کشورش به زمین رفته بود. او در دو دیدار برابر عمان و استرالیا در ترکیب بود که البته در پایان عراق با کسب ۵ امتیاز از ۸ دیدار در رده آخر گروه ایستاد و حذف شد.

 

**ستاره عراق در بازیهای آسیایی ۲۰۱۶

طارق در سن ۱۸ سالگی با حضور در ترکیب تیم امید عراق در بازیهای آسیایی درخشش زیادتری داشت. او در آن بازیها ۴ گل زد و در نهایت با عراق سوم شد. او و یونس محمود از بهترین های عراق در بازیهای آسیایی ۲۰۱۶ بودند.

 

**شرکت در جام جهانی زیر ۲۰ سال!

همام در جام جهانی زیر ۲۰ ساله های جهان در سال ۲۰۱۳ هم برای عراق بازی کرد. او در دیدار برابر انگلیس حضور داشت که در پایان ۲-۲ شد. طارق در آن مصاف اولین کارت زرد دوران بازیگری اش را دریافت کرد. همچنین روبروی شیلی نیز به میدان رفت و عراق آن بازی را با تیجه ۱-۲ برنده شد. عراق در یک هشتم نهایی با پاراگوئه دیدار کرد که در پایان بازی به وقت های اضافه رسید و با یک گل نماینده آمریکای جنوبی را حذف کرد.

یاران طارق در یک چهام پایانی با کره جنوبی در ۹۰ دقیقه ۳-۳ شدند و در ضربات پنالتی ۴-۵ کره را شکست دادند و به نیمه نهایی راه یافتند. در نیمه نهایی با اروگوئه یک - یک کردند ولی در ضربات پنالتی ۷-۶ باختند. یکی از ضربات پنالتی را هم طارق زد که گل هم شد. عراقی ها در دیدار رده بندی هم به غنا خوردند و ۰-۳ باختند و چهارم جهان شدند.

**ریزنقشِ دوست داشتنی!

این بازیکن با توجه به قد متوسط و جثه ریزه اش بین کارشناسان عراقی به فوتبالیست ریزنقش دوست داشتنی شهره است. او قدی ۱۷۱ سانتی متری و ۶۷ کیلوگرم وزن دارد و هم هافبک هجومی بازی می کند و هم وینگر راست یا چپ. این بازیکن هنوز در رده باشگاهی اتفاق مهمی را در دوران فوتبالی اش تجربه نکرده و دو بار تا پای بستن قرارداد با تیمهای ترکیه ای پیش رفت اما به دلیل مسائل مالی به هم خورد.

از این حیث بودن در استقلال و بازی احتمالی در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا می تواند مهمترین اتفاق زندگی باشگاهی طارق محسوب شود.

 

**پسر ارشد خانواده فرج نعوش!

همام طارق پسر بزرگ خانواده محسوب می شود. این بازیکن در حومه بغداد در منطقه ای به نام عظیمیه در ۲۱ بهمن ماه سال ۱۳۷۴ متولد شده است. ۱۰ فوریه سال ۱۹۹۶ که سن دقیقش ۲۲ سال و ۵ ماه و ۲۴ روز است.

 

**پسر بهترین قناد عراق!

پدر همام طارق مالک بهترین قنادی پایتخت در بغداد است. شیرینی فروشی که ۶۴ سال قبل یعنی سال ۱۹۵۴ تأسیس شده و به گفته رسانه های عراقی بهترین شیرینی فروشی پایتخت است که در شهرهای دیگر عراق هم شعبه دارد. پدر طارق نام قنادی اش را "فرج نعوش و پسران" گذاشته است.

**شاگردی در مغازه پدر!

پس از تحریم های عراق از سال ۱۹۹۰ همام مجبور شد از سنین کم و در دوران کودکی و نونهالی در مغازه شیرینی فروشی پدرش کار کند و پس از او نیز دیگر برادرانش در مغازه مشغول شدند ولی همام با پیشرفتی که در فوتبال داشت سبک زندگی اش را تغییر داد.

 

**استعداد درخشان از نگاه AFC

در ادامه درخشش همام طارق در رده پایه در مسابقات مختلف قاره به ویژه در بازیهای آسیایی ۲۰۱۶، کارشناسان فوتبال آسیا او را جزو استعدادهای آینده دار فوتبال قاره آسیا قرار داده و از این بازیکن و سبک فوتبالش به نیکی یاد کردند و حتی برخی کارشناسان به او لقب مسی عراقی دادند. برخی نیز او را با رحیم استرلینگ بازیکن انگلیسی تیم منچسترسیتی مقایسه می کنند که او نیز هافبک هجومی و وینگر بازی می کند. استرلینگ یک سال از طارق بزرگتر است.