جایی برای پیرمردها در وزارت ورزش نیست!
با توجه به مصوبه جدید مجلس در خصوص ممنوعیت بکارگیری بازنشستهها در دستگاههای اجرایی باید شاهد تغییراتی در وزارت ورزش و فدراسیون های ورزشی باشیم.
به گزارش پارس نیوز، نمایندگان مجلس شورای اسلامی سهشنبه 2 مرداد 97 در نشست علنی پارلمان طرح اصلاح قانون ممنوعیت به کار گیری بازنشستگان را بررسی و ماده واحده این طرح را به تصویب رساندند.
بر اساس تبصره یک ماده واحده این طرح به کار گیری بازنشستگان در سمتهای روسای سه قوه، معاون اول رئیس جمهور، نواب رئیس مجلس، نمایندگان مجلس، وزرا، اعضای شورای نگهبان و معاونان رئیس جمهور شده ذکر شده در ماده 71 قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب 8 مهر 86 و همچنین به کارگیری بازنشستگان نیروهای مسلح با تدابیر فرماندهی معظم کل قوا صرفا در دستگاه متبوع خود مجاز است.
با تصویب این قانون حوزه ورزش به عنوان بخشی که میزبان خیل عظیمی از مدیران بازنشسته است، دستخوش تغییرات فراوانی خواهد شد و مدیران بازنشسته ورزشی، باید بر طبق قانون با صندلی خود وداع کرده و جای خود را به نفرات جدید بدهند.
خبرگزاری فارس پیش از این در تاریخ 9 خرداد در گزارشی به لیست 30 نفره بازنشستگان پرداخته بود.
در این لیست 30 نفره بازنشستگان وزارت ورزش میتوان از افرادی همچون علی رغبتی مدیرکل دفتر برنامهریزی، محمدشروین اسبقیان مدیرکل امور مشترک فدراسیونها، برانوش نیکبین مدیرکل وزارتی وزارت ورزش نام برد.
مجلس شورای اسلامی در حالی طرح ممنوعیت بکارگیری بازنشستهها را ابلاغ کرده که این ممنوعیت شامل حال معاونان وزرا هم خواهد شد. براین اساس در این لیست نام محمدرضا داورزنی معاون قهرمانی وزارت ورزش و فریبا محمدیان معاون امور بانوان وزارت ورزش هم قرار خواهد داشت.
پیش از این محمدرضا داورزنی در گفتوگویی با رادیو در خصوص گزارش نوشته شده در فارس صحبتهایی را انجام داده و گفته بود ما طبق دستور کار میکنیم و منتظر مصوبه مجلس هستیم.
با توجه به مصوبه امروز مجلس شورای اسلامی به نظر میرسد باید منتظر تغییر و تحولاتی در وزارت ورزش باشیم. شاید یکی از دلایلی که باعث شده هنوز چارت جدید وزارت ورزش اجرایی نشود، به دلیل همین مصوبه باشد. حالا باید دید برنامه مسعود سلطانیفر با مصوبه امروز مجلس چیست و چارت جدید وزارت ورزش با کم شدن یک معاونت چه زمانی اجرایی خواهد شد؟
با تصویب این قانون شاهد یک ریزش اساسی در میان روسای فدراسیون ها نیز خواهیم بود. بخش قابل توجهی از روسای فدراسیون های ورزشی جزو مدیران بازنشسته هستند و پیش از این با توسل به قانون ایثارگری که به حضور در جبهه مربوط می شد، از تبصره خاص استفاده کرده و یک مصونیت کاذب ایجاد کرده بودند تا کماکان در صندلی ریاست حضور داشته باشند اما بر طبق قانون جدید تنها جانبازان بالای 50 درصد، فرزندان شهدا و آزادگانی که دوره اسارت آنها بالای سه سال بوده، شامل این قانون می شوند و این بدان معناست که مدیران بازنشسته صرف حضور در جبهه نمی توانند به تبصره و ماده خاص استناد کرده و در سمت خود خود باقی بمانند.
با این شرایط باید شاهد تحولات اساسی در بدنه مدیران ورزشی باشیم و روسای کهنسال و بازنشسته فدراسیون های ورزشی نیز باید جای خود را به نفرات جدید بدهند.
ارسال نظر