جلالی در پیکان می ماند؟
جلالی درباره اینکه آیا قراردادش را با باشگاه پیکان به صورت رسمی تمدید کرده یا خیر، گفت: ما صحبتهایی در این زمینه انجام دادیم، اما هنوز قرارداد را امضا نکردیم. صحبتها مثبت بوده و خدا را شکر روند خوبی در مذاکرات داشتیم.
مجید جلالی در نشست خبری پیش از دیدار تیمش با استقلال خوزستان اظهار داشت: ما به جایی رسیدیم که چند توقع داریم. تیمهایی وضعیتشان مشخص شده است و برخی دیگر اهدافی دارد. در این شرایط توقع داریم ابتدا برنامهریزیها منصفانه باشد و از سوی دیگر داوران با تمرکز بیشتری عمل کنند.
وی افزود: انتظار دیگر ما از جامعه داوری است. نه میخواهیم که تیممان آن استرس زیاد را داشته باشد و نه اینکه میخواهیم وارد فلات آرامش شویم، بلکه میخواهیم تیممان را به جایی ببریم که در جریان بازی باشد و عملکردی مطلوب و حیثیتی خوب از خودش نشان دهد. این بازی هم برای ما و هم برای حریفمان بسیار حائز اهمیت است و مسلماً بازی سنگینی نیز خواهد بود.
سرمربی تیم پیکان در خصوص اینکه انتظار او از جامعه داوری و کمیته داوران چیست گفت: من نسبت به 10 سال پیش یک اطمینانی از جامعه داوری دارم و آن هم این است که وقتی روی نیمکت مینشینم نسبت به جامعه داوری آرامش دارم و میدانم که اگر سوت اشتباهی زده شود صرفاً یک اشتباه بوده و عمدی وجود ندارد. با این حال انتظارم این است که داوران تمرکز خود را بالاتر ببرند، چرا که در همین یکی دو شب لیگ قهرمانان اروپا نیز دیدید که در بالاترین سطح هم تصمیمات داوری چقدر مهم است.
جلالی درباره اینکه آیا قراردادش را با باشگاه پیکان به صورت رسمی تمدید کرده یا خیر، گفت: ما صحبتهایی در این زمینه انجام دادیم، اما هنوز قرارداد را امضا نکردیم. صحبتها مثبت بوده و خدا را شکر روند خوبی در مذاکرات داشتیم.
سرمربی تیم پیکان درباره اینکه دو ماه مانده به جام جهانی تیم ملی باید چه شرایطی داشته باشد و چرا هیچ جلسهای با مربیان لیگ برتری برای تعامل وجود ندارد، تصریح کرد: من فکر میکنم اصلیترین چیزی که در این شرایط وجود دارد، این است که محیط تیم ملی باید آرامش داشته باشد. این آرامش هم باید از جانب تیم ملی باشد و هم ما مربیان در آن مشارکت داشته باشیم. مسلماً کادر فنی تیم ملی برنامهریزی خوب و مدونی دارد تا حضور خوبی در جام جهانی داشته باشیم. توقع صعود از گروه جام جهانی بد نیست، اما باید ظرفیتهای فوتبالمان را در نظر بگیریم.
جلالی در پاسخ به این سؤال که آیا اصلاً برگزاری جلسات تعاملی را خوب میداند یا خیر، تصریح کرد: به نظرم اگر این جلسات جمعی نباشد و خصوصی برگزار شود، بهتر است. با این حال یک موقع مربی تیم ملی خودش اینگونه میبیند که اگر صحبتی نکند آرامش بهتری در تیم وجود دارد و این تصمیم قطعاً بهتر است همانطور که گفتم محیط تیم ملی باید آرامش داشته باشد و این آرامش را مربی تیم ملی با ذهنش منتقل کند.
وی در واکنش به این مسئله که چرا خود مربیان با کیروش وارد جلسه نمیشوند، کاری که اخیراً شفر انجام داد، اما مربیان داخلی علاقهای به آن ندارند، گفت: فکر میکنم سال اولی که کیروش به ایران آمده بود در همان ماههای اول مربیان را به یک جلسه دعوت کرد، اما، چون در شروع کار استقبال خوبی صورت نگرفت اساساً در شروع کار این اتفاقات طبیعی است و افراد حوصله بیشتری میکنند. شاید اگر سالهای بعد این اتفاق رخ میداد استقبال خوبی هم صورت میگرفت، اما معمولاً در چنین ملاقاتهایی هیجانات و جو سازیهایی در فوتبال ما وجود دارد که خودمان خوب میشناسیم و مربوط به این دوره نیست و همیشه چنین بوده است. در زمان سرمربیگری قلعهنویی، دایی، قطبی، برانکو و ... همیشه این هیجانات و جوسازیها وجود داشته است و اینها شاید برای عام جاذبه داشته باشد، اما از درون همه پوچ است.
ارسال نظر