قهرمانی که هیچ، مشکل اصلی اینجاست که اگر سپاهان موفق به کسب سه امتیاز بازی با سپیدرود نشود، کابوس بزرگ سقوط هم روی سر این تیم سایه می‌اندازد.

در این بین دو دیدگاه درباره تیم کرانچار وجود دارد. از یک سو عده‌ای از منتقدان شرایط فعلی این تیم را شکست بزرگ کرانچار در سپاهان می‌دانند و معتقدند که او از عبدا... ویسی در سپاهان هم عملکرد ضعیف تری داشته است. از سوی دیگر نزدیکان کرانچار و اعضای باشگاه سپاهان، او را در مسیری می‌بینند که برانکو ایوانکوویچ برای قهرمانی پرسپولیس طی کرده است. بدون شک عملکرد کرانچار مقابل سپیدرود و بازی‌های بعد از آن نشان می‌دهد که حق با کدام گروه است

ابتدای فصل که کرانچار در حال مذاکره با مسوولان باشگاه سپاهان بود، در صحبت‌هایش به این نکته اشاره کرده بود که تیم بزرگ، بازیکن بزرگ می‌خواهد و سپاهان مثل تیم‌های پرسپولیس و استقلال، نمی‌تواند با بازیکنانی متوسط، رویاهایی بزرگ را بپروراند. بعدها اتفاقاً خیلی‌ها به این نکته اشاره کردند که جدایی بازیکنان بزرگی چون هادی عقیلی، مهدی رحمتی، سید جلال حسینی و بالاخره این اواخر محرم نویدکیا، سپاهان را به این روز کشاند. اینکه دیگر یک بزرگ‌تر و یک وزنه سنگین در این تیم وجود ندارد که در این روزهای بحرانی بخواهد راه نجات سپاهان شود. سپاهان شاید چوب همین اتفاق را هم خورد. با 14 بازیکن جدید، به طور کلی زیر و رو شد و دنیایی از ناهماهنگی به سراغ سپاهانی آمد که در پس سال‌ها ثبات، هیچ همخوانی با این تغییرات مکرر نداشته است. از سوی دیگر اما منتقدانش معتقدند با همه این ناهماهنگی‌ها، بازیکنان کرانچار در حدی بوده‌اند که حداقل در جایگاهی بالاتر از جایگاه فعلی قرار بگیرند.

رضا چلنگر که هم با برانکو کار کرده و هم کرانچار؛ دفاعیه جالبی دارد از سرمربی سپاهان. او در همین راستا در دفاع از کیفیت فنی بازی‌های سپاهان می‌گوید: «من قبول دارم که سپاهان جایگاه خوبی ندارد اما اگر این تیم از نظر فنی تیم ضعیفی بود هیچ گاه مربیان بزرگی چون امیرقلعه نویی و برانکو ایوانکوویچ بازی‌های این تیم را زیر ذره‌بین نمی‌گرفتند.» چلنگر می‌گوید: «به تازگی پیش برانکو بودم و می‌دیدم که چطور بازی‌های سپاهان را زیر ذره بین می‌گیرد. اگر سپاهان تیم خوبی نبود، هیچ گاه برانکو همه بازی‌های سپاهان را اینطور با دقت آنالیز نمی‌کرد و برنامه‌های تلویزیونی هیچ گاه عملکرد فنی این تیم را زیر نظر نمی‌گرفتند.»

با این حال البته چلنگر هم مثل دیگر اعضای باشگاه سپاهان قبول دارد که جایگاه فعلی این تیم جایگاه مناسب و قابل قبولی نیست. او حتی قیاس جالبی دارد بین پرسپولیس و سپاهان. معتقد است پرسپولیس هم بعد از تغییرات گسترده‌ای که داشت، تا زمانی که به ثبات و هماهنگی قطعی برسد، نتایج ضعیفی گرفت اما وقتی به ثبات رسید، مسیر موفقیت را در پیش گرفت. سپاهان اما چه زمانی می‌تواند به آن ثبات مدنظر برسد؟ آیا بازی با سپیدرود می‌تواند نقطه عطفی شود در عملکرد این فصل سپاهان؟ سپاهانی که امروز فاصله‌ای با منطقه خطر ندارد؟ آنچه مسلم است مسوولان باشگاه سپاهان تا کنون با حمایت همه جانبه‌ای که از کرانچار به عمل آورده‌اند، جای هیچ بهانه‌ای برای کادرفنی و تیم سپاهان باقی نگذاشته‌اند. آنها با اینکه هنوز بابت نتایج این تیم ناراضی هستند اما کوچکترین اولتیماتومی برای کرانچار در نظر نگرفته‌اند تا او به دور از هر گونه فشار و نگرانی بتواند تیمش را به ثباتی که مدنظر است، برساند. سپاهان، رویای این روزهای پرسپولیس را در سر می‌پروراند در حالی که کم نبوده‌اند تیم‌های بزرگ و ریشه داری که اینطور در مسیر سقوط قرار گرفته بودند. باید دید در نهایت سپاهان مسیر کدام نمونه را در پیش خواهد گرفت؟