داورزنی: نقش آفرینی پایگاه های ورزش قهرمانی بیشتر می شود
معاون ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اینکه پایگاه های ورزش قهرمانی در زمان حاضر در فرایند تصمیم گیری و جذب استعدادهای ورزشی دیده نمی شوند، گفت: درصدد ایجاد شرایط قانونی برای نقش آفرینی بیشتر پایگاه هستیم.
محمدرضا داورزنی روز شنبه در دوره آموزشی مدیران پایگاه های ورزش قهرمانی استان ها در تبریز نگاه به این پایگاه ها به عنوان سالن بدنسازی را آفت دانست و گفت: در فدراسیون ها باید امکان مداخله قانونی پایگاه ها در فرایند استعدادیابی فراهم شود.
وی اظهارکرد: در این صورت مشکل اعتباری پایگاه ها هم حل می شود و می توانند بر اساس شاخص های روز دنیا فعالیت کنند.
وی با بیان اینکه هر پایگاه ورزش قهرمانی می تواند بانک اطلاعاتی خوبی برای استعدادهای استان باشد، گفت: افزایش نقش آفرینی پایگاه ها برای جلوگیری از هدررفت استعدادهای کشور ضروری است.
داورزنی با بیان اینکه فدراسیون ها و ادارات کل ورزش و جوانان 2 بازوی توسعه ورزش کشور هستند، گفت: در آمایش سرزمین، کشف استعدادها و برگزاری اردوها باید تعامل داشته باشند و هر یک نقش خود را به خوبی ایفا کند.
وی به خدمت گرفتن علم در دنیای رقابتی کنونی را رمز توسعه و موفقیت دانست و اظهارکرد: در عرصه رقابت جهانی تعصب و حمیت ملی ورزشکاران کافی نیست و باید بر اساس فرایند علمی کار کنیم.
مدیرکل استعدادیابی و توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان هم گفت: در مکانهایی که بازیکنان مستعد رشتههای ورزشی داریم، باید پایگاههای ورزش قهرمانی هم حضور داشته باشند.
رامین طباطبایی با بیان اینکه ما دارای یک هدف مشخص هستیم، گفت: ویترین وزارت ورزش، فدارسیونها هستند.
وی اضافه کرد: باید تمامی اطلاعات ورزشی را ارزیابی کنیم تا در مسابقات جهانی و آسیایی هم، مدالهای خوبی کسب کنیم.
طباطبایی با بیان اینکه یکی از شاخصهای اصلی ما در ارزیابی ما، حضور ورزشکاران و مربیان استانها در المپیک است، گفت: ما باید بر روی رشتههای مستعد کشورمان تمرکز کنیم.
وی همچنین گفت: باید بر روی رشتههایی که بانوان هم حضور دارند، سرمایهگذاری کنیم تا در رقابتهای جهانی بتوانیم مدال کسب کنیم.
طباطبایی با اشاره به اینکه برخی استانها در تعدادی از رشتههای ورزشی پیشرو هستند، تاکید کرد: ما باید برای رشتههای ورزشیمان بومیسازی کنیم.
وی با بیان اینکه باید از تجارب تمامی مدیران پایگاههای ورزشی کشور نهایت استفاده را داشته باشیم، افزود: نیازمند این هستیم تا برای برخی از شهرستانهای بزرگ و مستعد کشور، پایگاههای قهرمانی را داشته باشیم.
به گزارش ایرنا، توجه بیشتر به تجهیزات پایگاه های ورزش قهرمانی استان ها، قرار گرفتن مدیران پایگاه در ساختار اداری ادارات کل ورزش و جوانان و یکسان سازی مراحل استعدادیابی و پرهیز از عملکرد سلیقه ای از خواسته های مدیران پایگاه های قهرمانی در این نشست بود.
دوره 2 روزه آموزشی مدیران پایگاه های قهرمانی استان ها امروز و فردا در تبریز برگزار می شود.
در این دوره آموزشی، کارگاه پیکرسنجی و کار با دستگاه های سنجش و اندازه گیری قابلیت های جسمانی برای مدیران پایگاه ها برگزار می شود.
پایگاه های قهرمانی از سال 1392 در استان ها شکل گرفته اند و پیش از این علاوه بر 3 دوره آموزشی کشوری در استان های تهران، آذربایجان غربی و بوشهر کارگاه های آموزشی مختلف برای مدیران برگزار شده است.
خبرنگار و انتشار: پرویز انصاری
3071
ارسال نظر