علیرضا تابش مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی با مهدی رضا نماینده اداره کل همکاری‌های فرهنگی و هنری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، امیرحسین علم الهدی مدیر اجرایی و دبیر شورای سیاستگذاری گروه سینمایی «هنر و تجربه» و اتو گراف رایزن فرهنگی آلمان روز یکشنبه 7 آبان سال جاری در محل خانه هنرمندان دیدار و گفتگو کرد.

علیرضا تابش در این دیدار که به طور مشترک برگزار شد، ضمن تایید نقش نظارتی و هماهنگ کننده سازمان از مجموعه فعالیت‌ها و تعامل های همکاری‌های موثر بنیاد سینمایی فارابی و سازمان فرهنگ و ارتباطات و رایزنی‌های فرهنگی قدردانی و به نقش موثر این همکاری‌ها بر بالندگی صنعت سینمای کشور در خارج از کشور تاکید کرد.

مهدی رضا رییس اداره سمعی و بصری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در توضیحاتی به بیان وظایف اداره کل همکاری‌های فرهنگی و هنری در هماهنگی و نظارت در برگزاری هفته‌های فیلم کشورهای خارجی پرداخت.

وی همچنین دعوت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در پاکستان درباره حضور مدیر عامل بنیاد سینمایی فارابی برای شرکت در هفته فیلم جمهوری اسلامی ایران در پاکستان و دیدار و ملاقات با مسئولان سینمایی این کشور را عنوان کرد که با موافقت علیرضا تابش همراه بود.

مهدی رضا در ادامه با اشاره به نقش محوری و نظارتی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، اطلاع‌رسانی به موقع در برگزاری جشنواره‌های موسیقی و فیلم و تئاتر را یکی از ملزومات اساسی برای برنامه‌ریزی هر چه بهتر و 2 سویه عنوان کرد.

وی همچنین به بخشی از برنامه‌های متنوع و ارزشمند رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در آلمان پرداخت و گراف نیز ضمن تبریک به مسئولان فرهنگی سازمان، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در برلین را فردی خوش فکر و پرمحتوا از حیث فرهنگی و هنری عنوان کرد.

پس از پیگیری و مذاکره محمدعلی کیانی از سازمان فرهنگ و ارتباطات با مدیریت سینمای «هنر و تجربه» مبنی بر ضرورت انجام هماهنگی‌های لازم و رعایت مقررات قانونی در برگزاری هفته‌های فیلم کشورهای خارجی در ایران با نظارت سازمان فرهنگ و ارتباطات مهدی رضا به نمایندگی از سوی مدیرکل همکاری‌های فرهنگی و هنری در این جلسه حضور داشت.

اتو گراف رایزن فرهنگی سفارت آلمان در ایران نیز در این دیدار به برنامه‌ سفارت آلمان برای گسترش مناسبات هنری در بخش موسیقی و تئاتر اشاره و حضور موفق گروه‌های نمایشی آلمان در ادوار گذشته و جشنواره بین المللی فیلم و تئاتر فجر را به عنوان نمونه‌ای از این توجه مطرح کرد.