به گزارش پارس ، غلامرضا رفیعی وکیل پیشین فدراسیون فوتبال در زمان دادکان در گفت وگو بافارس، در خصوص احکام صادره از سوی کمیته انضباطی در مباحث تبانی صورت گرفته در مسابقات دسته یک آزادگان اظهار داشت: من تمامی احکام صادره از سوی کمیته انضباطی در ارتباط با تبانی را به دقت خوانده ام و نمی خواهم با این حرف ها برداشت شود که بنده مخالف رسیدگی به پرونده های تبانی هستم و به عنوان عضوی از جامعه حقوقی کشور و پس از سال ها فعالیت در زمینه حقوق ورزشی اعلام می کنم از نظر حقوقی و انطباق این رای با موازین حقوقی و استانداردها حق و فضل ورزشی نمره این رای از ۲۰،۵ هم نیست.

وی ادامه داد: این رای نشان داد که جناب آقای حسن زاده و دیگر  دوستان شاغل در کمیته انضباطی بهتر است بیش از این  مسند کمیته انضباطی را در اختیار نداشته و این امر را به کسانی بسپارند که تخصص حقوق ورزشی و دانش کافی نسبت به موازین حقوق ورزشی روز دنیا را داشته باشند.

این وکیل حقوقی ورزش کشور خاطرنشان کرد: در رای  که کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در خصوص تبانی صادر کردند به گزارش های واصله، مواردی از نقض قانون اشاره به واژه غیره، اشاره به گروه سه نفره کارشناسان نامعلوم و نظر مقام رسمی نامعلوم و مقام ارشد سازمان لیگ آزادگان و یکی از کارشناسان خبره نامعلوم داوری و سایر مستندات نامعلوم و گزارش های جداگانه، نظریه کارشناسی نامعلوم و تحقیقات لازم برخی افراد مطلع و ذی مدخل نامعلوم، و گزارش ها و تحقیقات ذی صلاح نامعلوم و نامه های واصله از باشگاه های نامعلوم و دوایر ورزشی ذی ربط نامعلوم استناد شده است و باید گفت اینگونه رای صادر کردن حیثیت حقوق ورزشی ایران را زیر سوال برده است.

وی اضافه کرد: باید صادر کننده رای در رای خود به همه چیزهای فوق که نامعلوم است با ذکر صریح و مستندات کامل صادر گردد. من استدعا دارم این رای را در سایت های مختلف قرار داده و با هایلایت کردن این واژه ها نشان داده شود یکی از عوامل عدم برخورد درست با جرم تبانی عدم اطلاع دقیق کمیته انضباطی به خصوص رئیس آن با حقوق ورزشی روز جهان است.

رفیعی افزود: در بند اول رای باید کمیته انضباطی می گفت منظور از اقداماتی بر خلاف اخلاق ورزشی منظور چه اقداماتی است؟ منظور از واژه عوامل چه کسانی هستند؟ منظور از برخی مسابقات کدام مسابقات بین کدام تیم با کدام تیم دیگر و در چه تاریخی است؟ در بند الف رای کمیته انضباطی باید دقیقا اعلام می نمود ایجاد ارتباطات غیرمتعارف و غیرقانونی چیست؟ این ارتباطات را باید تشریح نماید که به چه شکل بوده است؟

  وی ادامه داد: در بند « ب» این رای باید صراحتا عوامل تیم های دیگر را نیز باید ذکر کند و معلوم نیست به کار بردن ارتباطات معنادار به چه معنا است؟ ، در بند « پ» معلوم نیست افرادی که در رشوه دخالت داشتند چه کسانی بودند؟ چه مبلغی و چه کسی به چه کسی و به چه نحوه ای پرداخت صورت پذیرفته است؟

این وکیل حقوق ورزشی کشور خاطرنشان کرد: این رای کلی بدون رعایت موازین حقوقی و بدون استناد و استدلالات قاطع صورت پذیرفته است. این رای ارزش این را دارد که عملکرد کمیته انضباطی به خصوص رئیس آن کمیته به بوته بررسی تخصصی و نقد فنی و حقوقی گذاشته شود.