بیژن خراسانی درمورد نتایجی که تیم ملی تکواندو در مسابقات جهانی کره جنوبی کسب کرده است، گفت: متاسفانه باید اینطور بگویم که سیستم ارزیابی در بخش ورزش یک ارزیابی غلط است. نگاه ما به مدال‌ها است و حالا در نهایت جمع امتیازها را نگاه می‌کنیم که تیم در مسابقات چندم می‌شود تا پشت آن امتیازها پنهان شویم. در مسابقات جهانی با 6 نفر در بخش بانوان و 8 نفر در بخش مردان شرکت کرده‌ایم با این حساب 14 امتیاز در همان گام اول بدون اینکه بازی کنیم کسب کردیم. چون شیوه ارزیابی مسابقات جهانی امتیاز است.

وی در ادامه افزود: آیا واقعا بررسی کرده‌ایم که کشورهایی که طلا گرفته‌اند و بالاتر از ما در جدول قرار گرفته‌اند چند نفر بوده‌اند؟! بررسی نکرده‌ایم! نه فدراسیون، نه وزرات ورزش و نه کمیته ملی المپیک به هیچ عنوان این موضوع را بررسی نکرده‌اند که ما در مقابل چه کسی قرار گرفته‌ایم و چه کار کرده‌ایم.

کارشناس تکواندو در ادامه صحبت‌های خود، عنوان کرد: مهدی بی‌باک می‌گوید ما به جدول بدی خورده‌ایم این یعنی چه؟! شما انتظار داشتید جدول را چطور برای ما در مسابقات جهانی بچینند؟ یادمان رفته که مسابقات در سطح جهانی است؟ ما یادمان رفته است که بخشی از این بچه‌ها در رنکینگ جهانی جایگاه بسیار بالایی داشته‌اند و در بهترین جای جدول قرار گرفته بودند و حتی با یک دور استراحت در قرعه روبرو بودند و یک امتیاز بدون اینکه مبارزه کنند کسب کردند و بالا آمدند. ما این مسائل را متاسفانه بررسی نمی‌کنیم و بعد می‌گوییم تیم ما دوره قبل اول شده بود و حالا سوم شده است!

خراسانی در ادامه صحبت‌های خود، خاطرنشان کرد: ما نمی‌آییم بررسی کنیم که مقابل چه کشورهایی نتوانستیم مدال کسب کنیم، ما در بخش مردان نتوانستیم مدال بیاوریم. این نتوانستیم را فقط با این صحبت‌ها که جدول سخت بود و آب و هوا بد بود مطرح نکنیم. این صحبت‌ها دیگر دورانش تمام شده است. روزگاری که سیستم هوگوهای الکترونیکی نبود تیم‌های ما می‌رفتند مسابقات و بعد از آن مدعی می‌شوند که داوری‌ها بد بود. در حال حاضر در این سیستم الکترونیکی هم برخی‌ها داوری را مقصر قلمداد می‌کنند و در حال حاضر شاهدیم مصاحبه‌هایی را انجام داده‌اند که اگر داوری حق ما را نمی‌خورد مدال طلا کسب می‌کردیم!

کارشناس تکواندو در ادامه صحبت‌های خود گفت: انصافا در عصر فعلی دیگر اطلاعات ما بیشتر از مردم نیست. بله؛ مردم عادی با تکواندو ویژگی‌های امتیازی، تکنیک‌ها آشنا نیستند، اما اینکه بگوییم آنهایی که به ما در مسابقات خورده‌اند شانس آورده‌اند که به ما خورده‌اند. بله؛ آنها شانس آورده‌اند که به تیم ایران خورده‌اند و طلا کسب کرده‌اند. بله شانس آورده‌اند که به قرعه سجاد مردانی خورده‌اند و 14 بر یک او را شکست دادند. انصافا در بخش مردان باید بگوییم که عملکرد ما راضی‌ کننده نبود. هر چه که بود مشکلات روانی، فنی و ... نتوانستیم کار خوبی انجام دهیم. واقعیت این است ما چهره‌های خوبی در تیم ملی داریم و نمی‌خواهیم ارزش این بازیکنان را کم کنیم آنها تلاش کردند، اما اینکه ما چه خوراکی به آ‌نها داده‌ایم واقعا باید به دنبال آنها بگردیم.

خراسانی در ادامه صحبت‌های خود در مورد عملکرد بانوان، عنوان کرد: در بخش بانوان کیمیا علیزاده یک ویژگی خاصی دارد او نسبت به بازی‌های المپیک هم خیلی بهتر بود ضربات سری که به حریفان زد در المپیک نتوانست بزند. به هر حال کشش او تا همین مدال نقره بود که برای اولین بار در بخش بانوان کسب شده است. اما بپذیریم که آن کسی که آمد مقابل علیزاده مبارزه کرد او نیز حریفان قدرتمندی را شکست داده بود. نمایند ساحل عاج هم خیلی هنر کرده بود که توانست مدال طلا کسب کند. او برنامه‌ریزی دقیقی داشته است اما ما این برنامه‌ریزی ها را نداریم. حال آنکه خوراک مربی می‌خواهد در تمرینات و یا باشگاه بدهد او را ندارد.

خراسانی در ادامه صحبت‌های خود، گفت: ما باید بپذیریم که با این شیوه موفقیت‌هایمان را در جهان داریم از دست می‌دهیم باید شیوه‌مان را درست کنیم. من انصافا تنها چیزی که می‌توانم بگویم این است که مدیریت فدراسیون اصلا این تفکر را قبول ندارد که ما راه را اشتباه می‌رویم. پولادگر معتقد است که راه را کاملا درست می‌رود و فقط او می‌تواند درست فکر کند مابقی نفرات نمی‌توانند درست فکر کنند. اگر این واقعا پسندیده است که پس از هیچ کسی مشورت نگرید و همین روال را ادامه دهد.

وی در پاسخ به این سوال که در طی چند سال اخیر عملکرد مدیریت فدراسیون به قدری ضعیف بوده که خانواده تکواندو از مسئولان ورزش خواستار برکناری رئیس فدراسیون هستند آیا شما نیز با این موضوع موافق هستید یا خیر گفت: بله موافقم علت موافقتم این است که پولادگر به جایگاهی رسیده است که جز دیدگاه خود و دانش خود دیگر چیزی را قبول ندارد. وقتی به این جایگاه رسیده است ضربه می‌خورد. این رشته علاقمندان زیادی دارد، خیلی‌ها برای این فدراسیون تلاش کردند اینطور نبوده که فدراسیون برای کسی تلاش کرده باشد. خیلی‌ از مربیان با کمترین امکانات در باشگاه شاگرد می‌سازند و تحویل فدراسیون می‌دهند خب ما وقتی از هیچ کدام از این مربیان نظرخواهی نمی‌کنیم و حرف‌های آنها را قبول نداریم دیگر انگیزه‌ای برای آنها باقی نمی‌ماند.

خراسانی در پایان صحبت‌های خود خاطر نشان کرد: با توجه به خود محوری رئیس فدراسیون باید به این موضوع توجه کنیم که اگر فدراسیون بخواهد صحبت‌های مربیان باشگاهی را بی‌ارزش تلقی کند پس با چه کسی می‌خواهد بازیکن‌سازی کند،‌ یعنی از صفر مطلق می‌خواهند بازیکن بسازند؟ اگر اینطور بود که همه دنیا به این شکل پیش می‌رفتند. واقعیت امر این است که در موقعیت فعلی باید برای مدیریت یک رشته ورزشی با این همه توان و خلاقیت زیادی که دارد تصمیمات جدیدی گرفته شود. فدراسیون تکواندو با یک بودجه بسیار زیاد و درآمد بسیار زیاد باید با دیگر فدراسیون‌ها مقایسه شود پس با این همه توانایی باید روی مربیان و دیگران سرمایه‌گذاری خوبی شود.