به گزارش پارس، دکتر مسعود نادریان در گفت وگو با ایسنا، درباره علمی شدن ورزش، اظهار کرد: علمی شدن ورزش نه تنها در سال گذشته توسط رهبری مورد تاکید قرار گرفت، بلکه طی سال های اخیر نیز این مساله مورد بحث و تاکید رهبر معظم انقلاب بوده و موضوع جدیدی نیست. البته در این زمینه وزارت ورزش و جوانان به عنوان متولی ورزش های قهرمانی و حرفه ای، درمانی و همگانی باید سیاستگذاری وسیعی داشته باشد که به نظر می رسد تا حدودی کم کاری کرده و بیشترین هدف و برنامه ریزی خود را در جهت ارتقا بعد قهرمانی ورزش متمرکز کرده تا در راستای علمی کردن ورزش.

وی خاطر نشان کرد: روند علمی شدن ورزش نیازمند یک برنامه راهبردی دارد تا مدیران ورزشی در برابر آن پاسخگو باشند اما نه تنها این سیاستگذاری و هدفگذاری انجام نشده است بلکه تشکیلاتی نیز وجود ندارد روند علمی شدن را در باشگاه ها، فدراسیون و حتی وزارت ورزش و جوانان سازماندهی کند.

نادریان تصریح کرد: به رغم این که طی سالیان زیادی است بر روند علمی شدن ورزش تاکید می کنیم، اما چون براساس اصول علمی برنامه ها تدوین نشده و هنوز سنت گرا هستیم، تفکر علمی شدن در بین مدیران ورزش جا نیفتاده و تشکیلات تعریف شده ای برای این منظور ندارند.

وی گفت: اگر بر این باور برسیم که ورزش یک پدیده تخصصی است و باید توسط متخصصان هدایت و برنامه ریزی شود فرهنگ علمی شدن ورزش در باشگاه ها و فدراسیون به عنوان یک نیاز جایگاه خود را پیدا کند، اما با توجه به این که تجربه بر علم غلبه دارد و متخصصان علمی جایگاهی در ورزش ندارند، بعید به نظر می رسد با شرایط کنونی بتوانیم در مسیر علمی شدن حرکت کنیم.

دانشیار دانشگاه اصفهان در پایان خاطر نشان کرد: تمام بداخلاقی ها، بدرفتاری و تبانی هایی که در لیگ های معتبر کشور اتفاق می افتد به دلیل عدم برنامه ریزی علمی و تحلیل درست مسابقات توسط متخصصان در هر رشته است. در صورتی که اگر لیگ های داخلی توسط تشکیلاتی که افراد علمی آنها را هدایت و جهت دهی می کنند برنامه ریزی شود، در آینده کمتر شاهد تبانی یا رفتارهای نادرست ورزشکاران در جریان مسابقات خواهیم بود.