سجادی: هیچ برنامهای برای انتخابات کمیته المپیک ندارم
معاون وزیر ورزش و جوانان تاکید کرد هیچ برنامهای برای کاندیداشدن در انتخابات ریاست کمیته ملی المپیک نداشته است.
به گزارش پارس به نقل از (ایسنا) ، حمید سجادی در حاشیه ی اولین تورنمنت بین المللی کشتی ناشنوایان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: انصافا برای حضور در انتخابات ریاست کمیته ملی المپیک تا این لحظه نه برنامه ای بوده، نه صحبتی هست نه کسی تاکید کرده نه کسی تعارف کرده و نه سناریویی نوشته شده تا کاندیدا شوم. من خیلی کوچک تر از این حرفها هستم که بخواهم این برنامه ها را داشته باشم و خودم هم قصد و اراده ای در این زمینه نداشته ام و هرچه خیر و صلاح است پیش می آید.
وی افزود: همین نقش امروز من با اعتمادی که آقای احمد ی نژاد به جامعه ورزش کرد و بنده را دو سال پیش از طرف جامعه ورزش برای وزارت معرفی کرد برای من و جامعه ورزش که آن روز از ما حمایت کردند، کافی است.
همین که رییس جمهور این درایت را به خرج داد که یک نفر از جامعه ورزش را معرفی کند برای ما ورزشی ها جای قدردانی دارد. چون نگاه ویژه مدیر اجرایی کشور به ورزش این گونه بود.
سجادی ادامه داد: حالا به هر دلیل تقدیر و قسمت نبود که من تایید شوم ولی باز لطف رییس جمهور در جلسه معارفه دکتر عباسی و بعد از آن جلسه با محبت خود آقای عباسی و تعامل و اعتماد ایشان به من و همکارانم شامل حالم شد که در همین جایگاه هم اگر لیاقت داشته باشم بتوانم وظایفم را انجام دهم که همین برایم کافی است.
وی با بیان این که پست ها در ورزش ملاک ارزش گذاری نیستند، خاطر نشان کرد: عمل کردن در ورزش مهم است و پست ها باعث برتری یا افت کسی نیستند. در این ۴۳ ماه حضورم در وزارت ورزش و سازمان تربیت بدنی در تمام مجامع فدراسیون ها گفته ام که اگر به این باور برسیم که در ورزش هیچ کس جای کس دیگری را تنگ نخواهد کرد ورزش کشور گلستان می شود اما باید این درایت را داشته باشیم که همه بیاییم و کار کنیم.
سجادی ادامه داد: تنها یک نفر رییس می شود ولی همه می توانند به او کمک کنند. باید به این حد از بینش برسیم که به یکدیگر در ورزش کمک کنیم. مثل همین بزرگانی که برای کمک به این تورنمنت کشتی ناشنوایان حضور پیدا کردند، چون عشق به کار کردن در ورزش میان آنها وجود دارد که اگر این روحیه ایجاد شود مهم نیست پست ها به چه کسی می رسد، بلکه باید شیفته کار و انجام وظیفه باشیم.
وی هم چنین درباره ی اساسنامه اصلاحیه کمیته ملی المپیک اظهار کرد: پیگیر و پاسخ نهایی IOS درباره اساسنامه اساسی کمیته ملی المپیک هستیم. هم آقای علی آبادی و هم آقای افشارزاده این موضوع را دنبال می کنند. به امید خدا انتخابات کمیته ملی المپیک هم با برنامه ریزی برگزار گردد، چون برای کشور لازم است که این گونه اتفاقات مدیریتی زودتر تثبیت شود.
وی درباره احتمال تعویض انتخابات از اردیبهشت ماه به تاریخ دیگر بیان کرد: در جریان این موضوع نیستم و مجمع باید نظر بدهد. ۱۴ اسفند ماه ۹۱ مجمع علاقه مند بود که انتخابات هرچه زودتر انجام پذیرد و الان هم درخواست مجمع این است که این روند تسریع شود. البته نمی دانم باید چه کار کنیم که زودتر به خواست مجمع برسیم.
سجادی با بیان این که کارگروه تشکیل شده نظر خود را درباره ی اساسنامه داده اند، افزود: یک فرصت سه روزه در آن جلسه اعلام شد ولی نمی دانم چرا رعایت نشد و بعد از آن اعضای کارگروه از طریق ما پیگیری کردند که گفتیم نمی دانیم چرا رعایت نشده است. از آقای افشارزاده پرسیدند و حاج آقا محبت کردند و هرچه سریع تر جلسه را برگزار کنند که در آن جلسه من هم حضور داشتم. با اضافه شدن خانم رسولی در آن جلسه هفت نفر حاضر بودند که البته یک نفر هم غایب بود. نقطه نظراتی داده شد و ما هم نظراتی دادیم ولی چون به دلیلی که باز نمی دانم انعکاس نظرات طولانی شد آن ۷ _۸ نفر نامه ای نوشتند و امضاء کردند که ما از نظرات خود صرفه نظر کردیم و شما همان نظرات قبلی را لحاظ کنید که وقت نگذرد.
وی ادامه داد: کمیته ملی المپیک و آقای افشارزاده هم زحمت کشیدند و جلسه گذاشتند که اساسنامه را جمع بندی کردند و با لحاظ کردن توضیحاتی که IOS خواسته بود، اساسنامه اصلاح و به IOS ارسال شد.
سجادی در پاسخ به این سوال که آیا خوشبین هستید اساسنامه اصلاحی از سوی IOS تایید شود، تصریح کرد: من همیشه خوشبین هستم و در ورزش به هیچ مساله ای بد نگاه نمی کنم، چون همه چیز ورزش خوب است. در ورزش کار در میدان حرف اول را می زند و اساسنامه و کتاب و آیین نامه نباید باعث انجام نشدن کار در ورزش شود.
معاون وزیر ورزش و جوانان هم چنین درباره ی بلاتکلیفی بعضی از فدراسیون هایی که با سرپرست اداره می شوند، گفت: کدام بلاتکلیفی فدراسیون ها مشغول فعالیت هستند. این همان نگاهی است که می گویم ما ورزشی ها باید در ورزش خوش بین باشیم. اصل ورزش کار و کار است و برای ساختارسازی و مسائل مربوط به آن باید زمان داده شود. در این زمینه ها باید کار ستادی مدیریت و فکر و برنامه صورت گیرد که با این وجود باید خوش بین باشیم.
وی با اظهار امیدواری از تصویب شدن بودجه پنج هزار و ۵۰۰ میلیاردی درخواستی وزارت ورزش از سوی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: امیدواریم هرگونه حمایتی که لازم است از ورزش صورت پذیراست از طرف همه انجام شود. ما هم علائم و پالف های محکمی از نمایندگان محترم دیده ایم و همه نهاد ها باید از ورزش حمایت کنند.
سجادی افزود: وقتی امسال سال حماسه اقتصادی و حماسه سیاسی نام گذاری شده ما باید به سهم خود در ورزش حماسه اقتصادی خود را نشان دهیم در سیاست هم به همین صورت است. اگر قرار است کشور حماسه سیاسی بیافریند ما ورزشی ها هم نقش داریم نه این که رویکرد سیاسی پیدا کنیم. بلکه باید شرایط را با بالا بردن روحیه ی مردم، حفظ نودوستی، امید به آینده، عزت و اقتدار ملی و غرور آفرینی از طریق ورزش فراهم کنیم.
وی ادامه داد: وقتی روحیه و اعتماد به نفس نداشته باشیم چه طور می خواهیم حماسه آفرینی کنیم این نقش مهم ورزش در تحقق حماسه سیاسی است. خیلی از نهادها هم چنین وظیفه ای دارند ولی ما به سهم خود در ورزش می خواهیم با ارائه ی خیلی از خدمات به مردم، اعتماد ملی و غرور آفرینی به وجود آوریم.
سجادی با بیان محاسن ورزش اضافه کرد: ورزش ابعاد مختلف دارد مثل تعلیم و تربیت در مدارس یا سلامت و یا نقش حرفه ای آن در باشگاه ها که رویکرد های هر کدام از آنها دارای حسن و برکت است که البته این کار سخت مدیریت در ورزش است، اما فکر می کنم در سال ۹۲ هم بتوانیم راه سال های گذشته را ادامه بدهیم.
وی با اشاره به موفقیت ورزش ایران در بازی های آسیایی گوانجو در سال ۱۳۸۹ اظهار کرد: فراموش نکنید که از گوآنجو برای المپیک لندن دورخیز کردیم و توانستیم در لندن به موفقیت خوبی برسیم. معتقدم با اعتماد به نفسی که فدراسیون ها پیدا کرده اند در بازی های آسیایی اینجوان کره جنوبی حتما نتایج خوبی می توانیم بگیریم چون سازوکارهای ورزشی مان خوب تعریف شده است.
سجادی ادامه داد: ایران امروز در میادین بین المللی ورزشی حرف برای گفتن دارد و در المپیک روی ما حساب می کنند. ما دست کم چهار رشته مدال آور در المپیک داریم و زمانی که کشور های آسیایی به خاطر نتایج المپیک به ما تبریک می گفتند و در ماکائو و نشست OCA از قهرمانان ما تجلیل شد، یعنی ما برای عزت و افتخار آسیا در المپیک نقش داشته ایم که این برای ما خیلی خوب است و حتما برای بازی های آسیایی ۲۰۱۴ و المپیک ۲۰۱۶ راه خوبی را در پیش داریم.
معاون وزیر ورزش و جوانان در ادامه با تشکر از زحمات دکتر علی مرادی رییس فدراسیون ناشنوایان، بیماری های خاص و پیوند اعضاء در انجام فعالیت های این فدراسیون گفت: دکتر علی مرادی از روزی که آمده مرتب در حال نوشتن برنامه برای فدراسیون، رصد کردن اوضاع، دعوت از بهترین کارشناسان، تشکیل کارگروه و برگزاری جلسات منظم و هدفمند بوده است چون المپیک ناشنوایان و رقابت های جهانی بیماری های خاص را در پیش داریم.
سجادی افزود: مهم ترین مطلب در این فدراسیون کلاس بندی مناسب برای بیماری های خاص است که کار منظم و منسجمی را می طلبد.
وی درباره تورنمنت بین المللی کشتی ناشنوایان بیان کرد: برگزاری این رقابت ها با نام مرحوم رییسی نیا یک کار بسیار خوب و فرهنگی بود. رییسی نیا با سه قهرمانی پیاپی در المپیک ناشنوایان پاداش خود را دریافت نکرد و مبالغ آن را به ساخت مجموعه فعلی فدراسیون اختصاص داد که این کار یک درس اخلاقی بزرگ است.
سجادی در پایان از رسانه ها خواست که چنین کارهای فرهنگی را پیشتر منعکس کنند تا ارزش آنها مشخص شود.
ارسال نظر