پایگاه اینترنتی «لا استریت میدیا» (Law Street Media)، با انتشار گزارشی نوشت: از سال 1900 و زمانی که بانوان اجازه شرکت در مسابقات المپیک را یافتند، ورزشکاران زن با تلاش‌های بی‌دریغ خود در این مسابقات درخشیده‌اند و همانند ورزشکاران مرد سال‌ها حتی دهه‌های متمادی برای موفقیت در رشته‌های ورزشی زمان صرف کرده‌اند. تعداد بانوان ورزشکار کاروان اعزامی آمریکا به بازی‌های المپیک 2012 لندن، برای نخستین‌بار در طول تاریخ از تعداد مردان بیشتر بود.
 
المپیک 2012 لندن همچنین نخستین المپیکی بود که در آن در کاروان‌های ورزشی تمامی کشورهای شرکت‌کننده، ورزشکاران زن نیز حضور داشتند. عربستان تا پیش از این تاریخ به زنان این کشور اجازه حضور در این بازی‌ها را نمی‌داد. پس از آنکه جامعه جهانی ریاض را تحت فشار گذاشت و تهدید کرد کاروان سعودی را از شرکت در بازی‌های المپیک محروم خواهد کرد؛ این کشور دو ورزشکار زن به مسابقات اعزام کرد. قطر و برونئی نیز برای نخستین‌بار ورزشکاران زن را در بازی‌های لندن شرکت دادند؛ با این وجود قوانین عربستان درخصوص زنان این کشور نسبت به قوانین این دو کشور بسیار سختگیرانه‌تر است.   
 
در ادامه گزارش آمده است: دو ورزشکار زن سعودی توفیقی در مسابقات لندن کسب نکردند و پس از بازی‌ها نیز فراموش شدند و هرگز مورد حمایت کشور متبوعشان قرار نگرفتند. «سارا عطار،» یکی از این دو ورزشکار که تابعیت دوگانه آمریکایی-عربستانی دارد، خود را برای مسابقات المپیک 2016 در ریودوژانیرو که به «المپیک ریو» معروف است، آماده می‌کند. سارا برای احترام به قوانین عربستان در مسابقاتی که برای این کشور شرکت می‌کند، حجاب دارد. این در حالی است که برخی از شهروندان عربستانی وی را «فاحشه» خطاب می‌کنند. 
 
در پایان گزارش آمده است عربستان همچنان از دیگر کشورها در زمینه فراهم کردن امکانات و زمین‌های ورزشی برای زنان این کشور عقب مانده است. مطالعات نشان می‌دهد زنانی که در جوانی ورزش می‌کنند اعتماد به نفس بالاتری دارند و کمتر از دیگر زنان به افسردگی‌های پس از زایمان و یا باروری‌های ناخواسته دچار می‌شوند. ورزش همچنین در بهبود عملکرد تحصیلی دختران نقش مثبتی ایفا می‌کند.