نکونام، فرکی و دایی جزو گزینه های ما نیستند

مدیرعامل باشگاه سایپا گفت: پس از پایان رقابت های لیگ برتر، مذاکرات خود را با سه گزینه سرمربی گری سایپا آغاز می کنیم
بیت الله رضایی درباره انتخاب سعید رجبی به عنوان سرمربی تیم فوتبال سایپا تهران در 2 بازی پایانی لیگ پانزدهم، اظهار کرد: سعید رجبی سال ها برای تیم سایپا زحمت کشیده و جزو مربیانی است که باشگاه روی آن ها سرمایه گذاری کرده است. وی مربی خوبی است و در 2 بازی پایانی فصل با اختیار کامل روی نیمکت ما می نشیند. یقین دارم که وی می تواند با نتیجه گیری در این 2 بازی از اعتبار و نام سایپا به خوبی دفاع کند.
وی درباره سرمربی فصل بعد سایپا گفت: از سه مربی داخلی خواسته ایم پس از پایان رقابت های لیگ برتر رزومه خود را در اختیار باشگاه سایپا قرار دهند. پس از بررسی رزومه این مربیان در هیئت مدیره و تائید اعضای هیئت مدیره از گزینه نهایی سرمربی گری تیم سایپا برای همکاری و عقد قرارداد دعوت به عمل می آوریم.
مدیرعامل باشگاه سایپا درباره مذاکره این باشگاه با مربیانی چون علی دایی، حسین فرکی و جواد نکونام، بیان کرد: مذاکره با این مربیان گمانه زنی رسانه ها است. علی دایی اکنون سرمربی گری صبا را به عهده دارد و از لحاظ اخلاق حرفه ای درست نیست که با وی وارد مذاکره شویم. همچنین با نکونام و فرکی هم هیچ صحبتی نکرده ایم. همان گونه که گفتم پس از پایان رقابت های لیگ مذاکرات خود را با سه سرمربی مد نظر آغاز می کنیم اما نکونام، دایی و فرکی جزو گزینه های سایپا نیستند.
رضایی در پایان خاطر نشان کرد: برای مذاکره با مربیان مدنظرمان، در ابتدا از آن ها دعوت می کنیم که به باشگاه آمده و از امکانات ما دیدن کنند تا مانند برخی افراد پس از چند ماه حضور در سایپا، مدعی کمبود امکانات در این باشگاه نشوند.
ارسال نظر