اختلاف لیدرهای پرسپولیس سر باز کرد
پس از مدت ها سکوت در مورد آنچه که روابط بین برخی بازیکنان و لیدرها نامیده می شد، باز هم شاهد برخی اتفاقات تلخ بر روی سکوهای باشگاه پرسپولیس هستیم.
واقعیت این است که طی دو فصل گذشته کمتر شاهد اعمال نظر لیدرها بر روی سکو بودیم و همه چیز شکل بهتر و منظم تری داشت. در پرسپولیس همواره سکوها با شعارهای تکراری و نفرین شده "حیا کن... رها کن" ملتهب بوده و خواهان تغییر سرمربی (با هر نامی) بر روی نیمکت پس از هر شکستی بودند.
اما در فصل جاری پرسپولیس حتی با برانکو به رتبه شانزدهم جدول رسید اما کمتر کسی حتی کوچکترین نجوایی بر روی سکوهای ورزشگاه آزادی در مورد جدایی برانکو شنید.
پرسپولیس حتی هنگامی که در قعر جدول لیگ برتر دست و پا می زد و از جام حذفی کنار رفت هم از سوی سکوها تشویق شد و به طبع این حمایت، رسانه ها نیز با به وجود آمدن چنین فضایی به رغم تمام کم و کاستی های فنی برانکو و پرسپولیس از این تیم حمایت کردند تا رفته رفته ثمره این حمایت نمود پیدا کرده و حالا نام پرسپولیس در بین تیم های امیدوار به کسب جام دیده شود.
در همین ارتباط طی چند هفته اخیر اتفاقات تازه ای رخ داده که مجموع و برآیند اخبار دریافتی از سکوهای پرسپولیس را نگران کننده به نظر می رساند. اگر تا قبل از این کمتر بازیکن خاصی تشویق می شد و پایه و اساس شکل گرفته و مورد توافق سکوها تشویق مجموعه تیم بود، حالا تشویق ها و سوت و کف ها سمت و سوی خاصی گرفته است.
برخی لیدرها محسن بنگر و علیرضا نورمحمدی را تشویق می کنند و لیدرهای دیگر سعی در تشویق محمد انصاری و فرشاد احمدزاده دارند، معلوم هم نیست که دلیل این لج و لجبازی چیست.
معلوم نیست که چطور برخی از بازیکنان پرسپولیس پس از تشویق انصاری به این قضیه واکنش نشان داده و بدون هیچ مانع یا شرم و حیایی در چشم این بازیکن جوان نگاه کرده و از او می پرسند: "چقدر پول دادی تا تشویقت کنند؟"
یا اینکه برخی لیدرها این همه در تشویق بازیکنانی چون نورمحمدی، بنگر، بابک حاتمی، محسن مسلمان و امید عالیشاه لجاجت می کنند.
به نظر می رسد اوضاع سکوها تا حد زیادی از دست طاهری به عنوان سرپرست باشگاه پرسپولیس خارج شده است. به معنای دیگر برخی اخبار دریافتی از راهروهای باشگاه پرسپولیس حاکی از آن است که طاهری سیستم و نحوه اداره لیدرها را به خود آنها سپرده و همین مساله بین آنها اختلاف شدیدی ایجاد کرده است.
برخی لیدرها اعتقاد به اداره کانون مشوقین زیر نظر هیات مدیره دارند و برخی نیز معتقدند که باید یکی از آنها به عنوان سرپرست یا مدیر کانون مشوقین این گروه را هدایت و راهنمایی کند.
اما آنچه که مشخص به نظر می رسد این اختلاف نظر در صورت ادامه می تواند لطمات جبران ناپذیری به پیکره تیم پرسپولیس وارد کند.
دو دسته شدن بازیکنان نیز تا حدزیادی محصول دو دستگی لیدرهای باشگاه است. این طبیعی است که هر لیدری با برخی از بازیکنان نزدیکی و قرابت بیشتری داشته باشد و این قرابت به هنگام تشویق بازیکن ها بر روی سکوها نمود بیشتری پیدا خواهد کرد.
به گونه ای که وقتی بازیکن جوانی چون انصاری تشویق می شود، بازیکن باتجربه تر با نگاه چپ چپ و بدون آنکه سوالی را بر زبان بیاورند از این بازیکن جوان می پرسد که چقدر خرج کرده تا بازیکنی با این سابقه کم نامش از روی سکوها فریاد زده شود، یا جالب اینکه برخی از بازیکن ها که اتفاقا تجربه زیادی هم دارند، در گفتگو با برخی لیدرها به آنها تاکید می کنند که در دیدار با تراکتورسازی باید نام شان از روی سکوها شنیده شود.
به تمام این ها اضافه کنید بازیکنی که طبق ادعای یکی از مشوقین قدیمی پرسپولیس با کمتر از سه فصل سابقه در این تیم با مسئول باشگاه تماس می گیرد و مدعی می شود: "این همه گفتید پول می ریزید... پول می ریزید، منظورتان همین 100 میلیون تومان بود؟!" حالا برای خودش در این تیم بروبیایی پیدا کرده و با زبان بی زبانی و چهره ای درهم کشیده از برخی مشوقین شاکی می شود که چرا به اندازه کافی تشویق نمی شود.
***
پرسپولیس حساس ترین هفته هایش را پشت سر می گذارد و قطعا چنین اختلافاتی آن هم بر روی سکوها می تواند لطمات جبران ناپذیری بر پیکره این تیم وارد کند.
برانکو به عنوان مسئول فنی تیم شاید در جریان برخی از اخبار قرار گرفته باشد، اما بی گمان وظیفه مقابله با این حواشی بر عهده سرپرست و مسئول باشگاه است.
برانکو هیچ وظیفه ای در قبال جمع کردن اعتصاب شاگردانش ندارد، اما می تواند از این اعتصاب در صورت عدم نتیجه گیری بهترین بهره را برده و عامل اصلی نتیجه نگرفتنش را عدم تمرکز شاگردانش تلقی کند.
از این رو طاهری باید مسیر پرسپولیس را در ادامه راه برای رسیدن به عنوان قهرمانی هموارتر از همیشه کرده و جلوی هرگونه حاشیه پردازی را از عوامل تیمش بگیرد. از لیدرهای تیمش گرفته تا کاپیتان هایی که اصرار به تشویق شدن در بازی های بزرگ دارند.
ارسال نظر