به گزارش پارس به نقل از خبرورزشیمدیرعامل یا سرپرست باشگاه برای اداره باشگاه باید توان لازم را داشته باشد‌؛ توان مالی و توان تصمیم‌گیری. پرسپولیس وابسته به وزارت ورزش است و برای هزینه کردن نگاه به حمایت مالی این وزارتخانه دارد. حالا باید دید که پرسپولیس از نظر مالی تا چه اندازه تأمین بوده و بعد نتیجه گرفت که کوتاهی از سوی وزارت ورزش بوده یا سرپرست باشگاه.

او ادامه می‌دهد: در اداره باشگاه‌هایی چون تراکتورسازی، سپاهان، فولاد خوزستان و برخی دیگر از باشگاه‌ها مشاهده می‌کنیم که تا حدودی خصوصی هستند. با مقایسه این باشگاه‌ها با استقلال و پرسپولیس درمی‌یابیم که وضعیت باشگاه‌های دیگر بهتر از سرخابی‌هاست. این مسائل را وقتی کنار توقع مردم از این دو باشگاه قرار می‌دهیم به این نتیجه می‌رسیم که توقعات از استقلال و پرسپولیس بیشتر از سایر تیم‌هاست. این مسائل نشان می‌دهد که پرسپولیس در بخش مدیریتی با مشکل جدی روبه‌رو است. کلانی تأکید می‌کند: در بخش فنی بازیکن تمام زندگی خود را می‌گذارد تا در فوتبال به موفقیت برسد اما این بازیکن پیرو چه مانیفست حرفه‌ای برای پیشرفت است؟ در کشورهایی چون انگلستان، آلمان و اسپانیا ساختار فوتبال حرفه‌ای است و بازیکنان در قالب آن ساختار قرار گرفته و رشد می‌کنند اما در ایران ما تنها جریمه کردن را در نظر می‌گیریم و بعد نمی‌دانیم چه کاری باید انجام دهیم.

البته این مسئله دربرگیرنده بخش مدیریتی و فنی است و در واقع مدیریت فوتبال است که بازیکنان جوان را به این روز می‌اندازد. وضعیت امروز پرسپولیس هم درگیر همین مسئله است. 

او در قسمت دیگری از حرف‌هایش می‌گوید: در بخش فنی نمی‌توان از نام برانکو ایوانکوویچ به سادگی گذشت. من سال‌هاست بر این باورم که مربیان خارجی نه در باشگاه‌ها و نه در تیم‌ملی نمی‌توانند مفید باشند. دلیل آن به دانش بالای مربیان خارجی و فوتبال غیرحرفه‌ای ایران برمی‌گردد. در این میان، انتقاد من از برانکو این است که با چه کارنامه درخشانی در عرصه مربیگری روی نیمکت پرسپولیس نشسته است؟ البته من درباره دانش این مربی حرفی نمی‌زنم اما او چه سابقه درخور توجهی دارد؟ برانکو با تیم‌ملی قهرمان بازی‌های آسیایی شد اما به عنوان یک مربی خارجی موفقیت بزرگی محسوب نمی‌شود. به طور کلی من موافق برانکو نیستم.