گزارش ویژه: حواشی پایان ناپذیر کاراته
به گزارش پارس به نقل از نسیم به نظر میرسد پایانی برای حواشی فدراسیون کاراته وجود ندارد و روز به روز نیز این حواشی پررنگتر میشود. هفته گذشته محمود آرینخو مدیر فنی مستعفی تیم ملی کاراته و علیرضا سمندر رئیس فدراسیون کاراته در یک مناظره تلویزیونی در شبکه خبر حضور پیدا کردند و این بار اظهارات محمود آرینخو ابعاد دیگری از این حواشی را ورق زد. محمود آرینخو در این برنامه از وجود فساد مالی و مسائل اخلاقی در فدراسیون کاراته صحبت کرد و در تکمیل این صحبتها با «نسیم» پای وزارت ورزش و جوانان و حراست وزارت ورزش را نیز به این حواشی باز گرد. آرینخو از گفتگو با وزیر ورزش در این خصوص سخن گفت و اعلام کرد شخص وزیر ورزش در جریان تمامی صحبتهای او قرار دارد.
حال با شنیدن این صحبتها باید از مسئولان وزارت ورزش و جوانان که در یک سال اخیر و در خصوص حواشی فدراسیون کاراته از پناهندن شدن یکی از همراهان تیم ملی در مسابقات جهانی آلمان تا مطرح شدن درخواست یکی از مربیان سابق تیم ملی کاراته برای گرفتن پول از شاگرد قهرمانش سکوت کرد، پرسید چرا به این قضایا ورود نمیکند.
آرینخو به عنوان یکی از بزرگان کاراته ایران که همه اهالی کاراته از لحاظ اخلاقی او را تایید میکنند در خصوص فدراسیون کاراته مسائلی را مطرح کرد که نیاز به رسیدگی دارد. اگر اظهارات واقعیت داشته باشد، برای جامعه بزرگ کاراته ایران زنگ خطری جدی است و اگر صحبتها و اتهامات او نیز واقعیت نداشته باشد، نیازمند برخورد از سوی مقامات ورزش و دستگاه قضایی است.
کاراته با کسب مقام قهرمانی کومیته تیمی مسابقات قهرمانی جهان برای اولین بار، کسب سه مدال طلا و دو برنز در بازیهای آسیایی اینچئون و نایب قهرمانی مسابقات دانشجویان جهان در سال گذشته، سال پرفروغی از لحاظ موفقیت را پشت سر گذاشت اما حواشی متعدد و خسته کننده کاراته باعث شده است تمامی این موفقیتهای زیر سایه حواشی قرار بگیرد.
متاسفانه حواشی کاراته ایران و جنگ و دعواهای بزرگان این خانواده ورزش کشور این روزها حتی از اختلافات و حواشی فوتبال به عنوان محبوبترین رشته ورزشی کشور بیشتر شده است و هر روز نیز این مسائل بیشتر از روزهای قبل مشاهده میشود. در آخرین حاشیه فدراسیون کاراته نیز سه نفر از ورزشکاران تیم ملی در اعتراض به عملکرد کادرفنی تیم ملی کاراته مبنی بر بی عدالتی در نحوه انتخاب نفرات برای مسابقات قهرمانی آسیا اردوی تیم ملی را ترک کردند. همیشه گفته شده است که حرمت امامزاده به متولی آن است و وقتی از صدر فدراسیون کاراته که رئیس، نایب رئیس و دبیر فدراسیون هستند تا بزرگان این رشته ورزشی هر روز بر علیه همدیگر صحبت میکنند و در رشتهای که یکی از اصول اولیه آن اخلاقیات است، اخلاق را زیر سوال میبرند، دیگر نباید از ورزشکاران تیم ملی توقع داشت که اصول اخلاقی و حرمت بزرگترهای خود را نگه دارند.
در پایان امیدواریم مسئولان وزارت ورزش و جوانان به عنوان متولی ورزش کشور یک بار برای همیشه بصورت جدی در حواشی فدراسیون کاراته ورود کنند تا آرامش به این رشته ورزشی بازگردد.
ارسال نظر