به گزارش پارس به نقل از تسنیم هاشم ساعدی در خصوص مسئله خصوصی‌سازی دو باشگاه پرسپولیس و استقلال که تاکنون به نتیجه نرسیده است، گفت: همانطور که همه می‌دانند AFC چند سال پیش به کشورهای عضو ابلاغ کرد تا سال 2017 باشگاه‌هایی که می‌خواهند به صورت حرفه‌ای فعالیت کنند و قصد حضور در لیگ قهرمانان آسیا را دارند، باید به صورت خصوصی اداره شوند.

وی افزود: با توجه به این ابلاغیه کنفدراسیون فوتبال آسیا باشگاه‌های ایرانی تا سال 2017 وقت دارند تشکیلات و ساختار خود را خصوصی کنند، چراکه AFC اساسنامه باشگاه‌ها، ترازهای مالی و اسناد آنها را بررسی خواهد کرد و در صورتی که منابع درآمدی از بخش خصوص نباشد، اجازه حضور باشگاه‌ها در لیگ قهرمانان آسیا را نخواهد داد. پس تا زمانی که وقت کافی هست، باید به این موضوع توجه شود و به خصوص دو باشگاه استقلال و پرسپولیس را باید به بخش خصوص واگذار کرد.
قائم مقام پیشین باشگاه استقلال با اشاره به چهار مزایده‌ای که برگزار شد اما به نتیجه نرسید، خاطرنشان کرد: مزایده‌های برگزار شده خروجی مثبت نداشت و اکنون این دو تیم بلاتکلیف هستند. جای تشکر دارد که وزارت ورزش و جوانان اعلام کرده تا زمان خصوصی شدن این دو باشگاه توسط وزارت اقتصاد و دارایی، این دو باشگاه را اداره خواهد کرد. در این بین یا این دو باشگاه واگذار خواهند شد یا نمایندگان مجلس در طرحی که خودشان به تصویب رسانده‌اند درباره چگونگی خصوصی‌سازی تجدید نظر خواهند کرد.
ساعدی با بیان اینکه سرخابی‌ها برای حضور پرقدرت در لیگ فصل آینده نیاز به کمک های مالی دارند، اظهار داشت: اکنون وزارت ورزش بودجه خاصی برای کمک به این دو باشگاه ندارد اما اگر بتوان از طریق بودجه‌های غیرقابل شمول قانون بودجه استفاده و از نهاد ریاست جمهوری به استقلال و پرسپولیس بودجه‌ای را تزریق کرد، این دو باشگاه برای فصل آینده شرایط بهتری خواهند داشت. سرخابی‌ها اکنون به بازیکنان و کادرفنی خود بدهکاری دارند و باید علاوه بر پرداخت این بدهی‌ها، برای فصل آینده هم حضوری پرقدرت داشته باشند.
وی با اشاره به هواداران میلیونی پرسپولیس و استقلال، یادآور شد: پرسپولیس و استقلال برای بستن تیمی قدرتمند حداکثر به بودجه‌ای 25 تا 30 میلیاردی احتیاج دارند که هزینه هر دو باشگاه در نهایت 60 میلیارد خواهد شد. از طریق حق پخش تلویزیونی، تبلیغات دور زمین، بلیت فروشی، اسپانسر و ... هم هر کدام حداقل 15 میلیارد درآمدزایی خواهند داشت که روی هم 30 میلیارد تومان می‌شود و به این ترتیب دولت فقط باید 30 میلیارد به این دو باشگاه کمک کند. اگر این پول از طریق بودجه‌های غیرقابل شمول به پرسپولیس و استقلال برسد با احتساب هواداران 40 میلیونی این دو تیم و نشاطی که بین این تعداد ایجاد می‌شود، دولت نفری 750 تومان در سال به این 40 میلیون یارانه خواهد داد. این پول برای شادابی و شادی آفرینی بین مردم و هواداران پول چندان زیادی به حساب نمی‌آید و ارزش این را دارد که دولت با این پول سرمایه گذاری مثبتی برای هواداران این دو تیم و جوانان انجام دهد. هواداران این دو تیم مردم کشورمان هستند و کمک به استقلال و پرسپولیس کمک به علاقمندان به دو تیم است.
ساعدی تأکید کرد: برای خصوصی شدن استقلال و پرسپولیس باید بستر مناسب فراهم شود. بستر زمانی فراهم می‌شود که قانون کپی‌رایت و حمایت معنوی به درستی صورت بگیرد و زیرساخت‌ها را برای درآمدزایی فراهم کنیم. اگر زیرساخت‌ها فراهم نشود، با توجه به شرایط اقتصادی موجود، بخش خصوصی نمی‌تواند موفق شود و خیلی زود از کار خود پشیمان خواهد شد. برعکس این اتفاق هم رخ خواهد داد و در صورتی که زیرساخت‌ها به خوبی فراهم شده و بخش خصوصی بتواند با درآمدزایی موفق عمل کند، علاقه‌مندان زیادی وارد میدان خواهند شد اما متأسفانه قوانین در کشور ما هنوز سفت و محکم نیست.