به گزارش پارس به نقل از عصرایران ؛ شایعاتی که این روزها در مورد واگذاری پرسپولیس و استقلال وجود دارد خبر از روزهای تلخی برای آینده سرخابی ها می دهد. شایعاتی در مورد  اینکه پرسپولیس و استقلال به گروه هایی واگذار شوند که توانایی اداره این باشگاه ها را نداشته باشند و با ضعف های مدیریتی شان این دوباشگاه را ضعیف تر از امروز کنند.
البنه خصوصی شدن پرسپولیس و استقلال و اصولا فوتبال  یکی از بهترین های راه های ممکن برای ورزش و اقتصادایران است. اینکه تمام تیم های فوتبالی خصوصی شوند و دیگر وصله ناجور برای بودجه کشور نباشند تقریبا آرزویی است که تحقق آن همه را خوشحال خواهد کرد. اما مسیری که این روزها پیش پای سرخابی هاست مسیری نیست که مشکلات را حل کند. 
واگذاری پرسپولیس و استقلال به مدیرانی که پیش از این کارنامه مشخصی هم داشته اند اقدامی نیست که اهداف خصوصی سازی را تامین کند. شاید در کوتاه مدت اتصال سرخابی به بیت المال قطع شود اما این نگرانی وجود دارد که در نهایت دولت مجبور شود این دو باشگاه را پس بگیرد .
 البته که در پروسه خصوصی سازی و برای جلوگیری از فروش سهام به افراد بی کفایت ، نکاتی مانند ، اهلیت خریدار ، نداشتن سابقه بدهی بانکی و ... در نظر گرفته شده اما اخباری که این روزها دور وبر باشگاه های پرطرفدار ایرانی وجود دارد نشان می دهد که هیچ شرکت بزرگ و اسم و رسم داری  به دلایل متفاوت رسما پا پیش نگذاشته و ممکن است در اینده هم پا پیش نگذارد. 
حضور اپراتورهای همراه اول و بانک ها در مزایده فروش دوباشگاه همچنان در حد حرف و حدیث است و این روزها کسانی برای خرید باشگاه ها آماده می شوند که پیش از این هم تجربه مدیریت در یک یا چند تیم لیگ برتری داشته اند و البته ذره ای هم موفقیت نداشته اند.
 نگرانی این روزها بیش از اینکه برای حال و احوال سرخابی ها باشد برای اتفاقاتی است که در چندسال آینده رخ خواهد داد. اتفاقاتی که ممکن است در طول نهایتا 2 سال سرخابی ها را دوباره به دولت بازگرداند. اتفاقاتی شبیه به ان چه چندسال پیش رخ داد و دولت دوباره برای حل مشکل تصمیم گرفت که مالکیت سرخابی ها راپس بگیرد. اگر قرار است دوسال بعد دولت ، پرسپولیس و استقلال را پس بگیرد خب بهتر است همین امروز فکری درست و حسابی بکند که باشگاه ها دست مدیران تجربه پس داده، نیافتد.