به گزارش پارس به نقل از فردا، کلید دولت اعتدال گویا در ورزش چندان پاسخگوی مشکلات نیست و در شرایطی که در طول یکسال گذشته بارها و بارها مسئولان ورزش کشور از رفع مشکلات دو تیم استقلال و پرسپولیس خبر داده بودند، اما گویا اهالی دولت یازدهم نیز مانند سایر دولت های قبلی در واگذاری این 2 باشگاه پرطرفدار و تامین هزینه های مالی آنها با مشکل روبرو هستند.  

 
یکی از شعارهای اصلی مسئولان ورزش در دولت تدبیر و امید خصوصی سازی 2 باشگاه زیان ده استقلال و پرسپولیس بود و وعده و وعیدهای بسیاری در این خصوص نیز از سوی مسئولان مطرح شد. ابتدا قرار بود تا پیش از آغاز لیگ برتر این 2 باشگاه خصوصی شوند، اما این مسئله منتفی شد و این روزها بار دیگر خبر می رسد که تلاش هایی برای واگذاری سرخابی ها صورت می پذیرد. این در حالی است که استقلال و پرسپولیس با تصمیم گیری های شتاب زده مسئولان ورزش، این روزها در بعد مدیریتی با مشکلات فراوانی دست و پنجه نرم می کنند و هر روز خبر تازه ای از اختلافات و مشکلات مالی آنها به بیرون درز می کند. 


 
استقلال- درخشش در زمین، اختلاف در پشت پرده
 
تیم فوتبال استقلال روزهای خوش و خرمی را سپری می کند و نتیجه گیری این تیم در زمین مسابقه و یکه تازی در صدر جدول سبب شده تا اختلافات پشت پرده این باشگاه چندان به بیرون درز نکند. این در حالی است که هیات مدیره این باشگاه اوضاع نسبتا پیچیده‌ای دارد. چند وقتی هست که مقداد نجف‌نژاد در نشست‌های هیات مدیره استقلال حضور نمی یابد. دلیل این امر نیز این است که ظاهرا نجف‌نژاد رابطه خوبی با برخی اعضای هیات مدیره و همچنین بهرام افشارزاده ندارد و به نشست‌ها نمی‌رود. البته یکی از دلایل اصلی عدم حضور نجف نژاد در این جلسات به انتخابات ابتدای فصل ریاست هیئت مدیره باز می گردد. جایی که نجف نژاد به عنوان با سابقه ترین عضو هیئت مدیره کاندیدای ریاست هیئت مدیره بود اما اعضا کامران صاحب پناه را انتخاب کردند تا نجف نژاد نیز بابت این انتخاب نسبت به هیئت مدیره موضع گیری کند.  
 
در این میان بعد از عدم حضور رئیس هیئت مدیره در نشست این باشگاه، خبر رسید که کامران صاحب‌پناه هم قهر کرده است. اما خبر را رییس هیات مدیره باشگاه استقلال در مصاحبه‌ای که با یکی از خبرگزاری‌ها داشت تکذیب کرد. صاحب پناه می‌گوید: به دلیل تغییر زمان نشست هیات مدیره نتوانستم در این نشست حضور پیدا کنم چون برای روز دوشنبه برنامه‌ریزی کرده بودم. قرار بود جلسه روز یکشنبه باشد ولی چون برنامه جلسه هیات مدیره تغییر کرد نتوانستم در این نشست حضور پیدا کنم. این ادبیات که می‌گویند من قهر کرده‌ام اصلا درست نیست و من همانطور که اشاره کردم به خاطر یک مساله کاری به شهرستان آمدم. اما در لابه‌لای حرف‌های کامران صاحب پناه نکته‌ای نهفته است. اینکه صاحب پناه از تغییر زمان نشست های هیئت مدیره ناراحت است و حال معلوم نیست که چه کسی دستور تغییر زمان برگزاری این نشست ها را صادر می کند.  
 
پرسپولیس- از مشکلات مالی تا اختلافات مدیریتی
 
باشگاه پرسپولیس روزهای خوبی را سپری نمی‌کند و اختلاف مدیرعامل و اسپانسر باشگاه از یک سو و معضلات مالی از سوی دیگر به مشکلات این تیم دامن زده است. لیرضا رحیمی به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس که اتفاقا از سوی وزارت ورزش به هیئت مدیره معرفی شده بود با انبوهی از بدهی‌ها این باشگاه را تحویل گرفت و روی همین حساب اولویت خود را به پرداخت بدهی‌های دوران گذشته به ویژه زمان رویانیان قرار داد.  
 
طی روزهای گذشته و بعد از اعتراضاتی که برخی از بازیکنان پرسپولیس داشتند، حمیدرضا سیاسی که پیش از این قول داده بود کمتر مصاحبه کند، نتوانست بیش از این سکوت کند و در تازه‌ترین مصاحبه‌اش گفت: بازیکنان اشتباه می‌کنند که گفته‌اند بابت قرارداد فصل جدیدشان پولی نگرفته‌اند. آنها به اندازه‌ای که باید، پول گرفته‌اند و اگر لازم باشد لیست پرداختی‌هایمان به آنها را اعلام می‌کنیم. درست نمی‌دانم چه کسی چند درصد قراردادش گرفته اما می‌دانم تا حالا نزدیک به 9 میلیارد تومان به بازیکنان و کادر فنی پرداخت شده است.
 
این در شرایطی است که این روزها شنیده می شود رحیمی از 10 میلیارد دریافتی، مبلغ 6 میلیارد تومان را به بدهی فصل گذشته باشگاه به بازیکنان و اعضای کادر فنی اختصاص داده و 3 میلیارد هم از قراردادهای فصل جدید را پرداخت کرده، یعنی 9 میلیارد که می‌شود نصف بوجه سالیانه و 18 میلیاردی باشگاه پرسپولیس را در این راه هزینه کرده است. حال نکته اینجاست که یا مدیرعامل پرسپولیس پولی را به بازیکنان داده‌ و به آنها نگفته‌ که بخشی از این پول برای فصل گذشته و بخشی از آن برای فصل جاری است یا اینکه بازیکنان همچنان فکر می‌کنند از این باشگاه طلبکار هستند چرا که برخی نفرات بالای صددرصد دریافتی داشته‌اند و مشخص نیست بر اساس چه محاسباتی این پول به آنها داده شده است. به عنوان مثال سید جلال حسینی که از پرسپولیس جدا شده با 450 میلیون که از علیرضا رحیمی گرفته دریافتی‌اش از باشگاه پرسپولیس به 110 درصد رسیده است. کفشگری 114 درصد، نوری 118 درصد، عالیشاه 103 درصد، خلعتبری 132 درصد، دهنوی 134 درصد و ... دریافتی داشته‌اند آن هم در شرایطی که برخی از آنها همانند دهنوی و خلعتبری این فصل در پرسپولیس نیستند.
 
علیرضا رحیمی که مدیر مورد اعتماد وزارت ورزش و جوانان بود، تصور می‌کرد جو باشگاه پرسپولیس مانند سپاهان است اما زمانی که وارد کار شد، تفاوت‌ها را احساس کرد تا جایی که از رئیس جمهور کمک خواست در حالی که در سپاهان شاید از رئیس کارخانه فولاد مبارکه هم کمک نخواسته بود. شرایط پرسپولیس خوب نیست، اصلا هم خوب نیست؛ از یک سو این تیم با مشکلات مالی مواجه شده و از سوی دیگر اختلافات هیئت مدیره با مدیرعامل و اسپانسر با مدیریت باشگاه سبب شده تا دامنه این اختلافات به درون زمین مسابقه نیز کشیده شود و این روزها پرسپولیس روزهای چندان خوشی را سپری نکند.