به گزارش پارس به نقل از ایسنا، رسول خادم در حاشیه تمرین تیم ملی کشتی آزاد در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره مشکلات مالی فدراسیون کشتی، گفت: متاسفانه کشتی درگیر یکسری از مسائل و مشکلات مالی در گذشته است و به هیچ وجه خوشایند نیست که ما به علت مشکلات مالی دغدغه های زیادی داشته باشیم. به اعتقاد من بودجه کشتی به هیچ وجه متناسب با جایگاه آن در ایران نیست و این یک مساله جدی پیش روی کشتی ایران است. فرقی هم نمی کند چه کسانی در این فدراسیون مسئولیت داشته باشند.

رییس فدراسیون کشتی خاطر نشان کرد: بودجه ما آنقدر کم است که حتی کفاف یکی از تیم های پایه ما را هم نمی دهد و برنامه ریزی در این شرایط بسیار مشکل است. البته ما هم موافق این هم نیستیم که همه چیز فراهم باشد و یا اینکه همه منابع در اختیار کشتی قرار بگیرد اما توقع مردم از کشتی بالا است و باید آن را برآورده کنیم. اگر شرایط به گونه ای باشد که وجود انسان دیگر خاصیتی نداشته باشد، طبیعتا تصمیم دیگری خواهد گرفت.

 

وی درباره نحوه انتخاب نفرات تیم ملی برای اعزام مسابقات آسیایی قزاقستان نیز گفت: تلاش می کنیم با نهایت انعطاف پذیری در ضوابط و مقرارت این کار انجام دهیم. کسانی می توانند در مسابقات آسیایی شرکت کنند که در جام تختی و یا جام جهانی عملکرد خوبی داشته باشند و تیمی که به این مسابقات اعزام می شود، ترکیبی از این نفرات است. ما در قزاقستان به دلیل وجود برخی از مسائل حاشیه ای کار مشکلی پیش رو داریم و برخی از تیم ها مانند ازبکستان با نفرات شاخص خود در این مسابقات حاضر می شوند. ما در این مسابقات هم به دنبال کسب نتیجه هستیم و هم اینکه میدان خوبی برای کسب تجربه ملی پوشان جوان مان باشد. رییس فدراسیون کشتی افزود: ما سعی می کنیم بهترین نتیجه را در این مسابقات بگیریم اما گاهی نتیجه فقط کسب طلا نیست و باید پشتوانه سازی خوبی برای تیم ملی صورت گیرد.

 

وی در پاسخ به سوالی درباره درخواست مهدی تقوی برای حضور مرحله نهایی اردوی تیم ملی نیز گفت: دو نکته درباره تقوی وجود دارد یکی اینکه او می توانست در سال ۹۲ و هم در سال ۹۱ مدال المپیک و جهانی بگیرد. قصد داریم او را به مرحله مقدماتی اردوها که در ماه اردیبهشت برگزار خواهد شد دعوت کنیم تا این فرصت را در اختیار او قرار دهیم که در کشتی حفظ شود. بحث دیگر نیز رابطه است که هیچ کس حتی رییس فدراسیون و کادرفنی هم نمی توانند در حوزه فنی فراتر از رابطه اقدام کنند. اگر بتوانیم این چارچوب را در کشی جا بیاندازیم بسیاری از مشکلات حل خواهد شد و به آرزوهایمان می رسیم. یکی از آرزوهای دیرینه ما این است که دو تیم ملی داشته باشیم و روزی برسد که تیم دوم ما بتواند قهرمان جهان شود. به اعتقاد من کشتی ایران این پتانسیل را دارد و این موضوع دور از دسترس نیست.

 

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد در پاسخ به سوال ایسنا که علیرغم اینکه قرار بود نفرات برتر جام تختی به مسابقات آسیایی قزاقستان اعزام شود، چرا کشتی گیرانی مانند کمیل قاسمی و اسماعیل پور به این مسابقات اعزام می شوند، نیز خاطر نشان کرد: ملاک دعوت ملی پوشان در کشتی آزاد مسابقات جام تختی و جام جهانی بوده است. در کشتی فرنگی نیز ملاک دعوت بر اساس مسابقات جام یادگار امام و مسابقات جهانی بوده است و براساس عملکرد کشتی گیران در این مسابقات آنها را به اردوی تیم ملی دعوت کردیم.

 

خادم درباره این گفته سخنگوی فدراسیون کشتی که پیش از این اعلام کرده بود، نفرات برتر جام تختی به مسابقات آسیایی قزاقستان اعزام می شوند، اظهار کرد: سخنان آقای رضایی ملاک عمل ما نیست، بلکه فرایند ملاک عمل ما است. همانطور که گفتم مسابقات جام جهانی و تختی ملاک دعوت ملی پوشان به اردوی تیم ملی بوده است.

رییس فدراسیون کشتی در پاسخ به سوال دیگر ایسنا مبنی بر اینکه آیا درست است به دلیل مشکلات مالی قصد دارید جام جهانی کشتی فرنگی را به جای سالن آزادی در سالن فرسوده هفتم تیر برگزار کنید، نیز خاطر نشان کرد: ما اگر بخواهیم این مسابقات را در سالن ۱۲ هزار نفری آزادی برگزار کنیم باید امکانات این سالن را به صورت گسترده تجهیز کنیم که این نیاز به یک میلیارد تومان هزینه دارد و ما باید این یک میلیارد را خرج کنیم و بعد این سالن را پس دهیم. اگر یک میلیارد پول داشتیم به جای تجهیز سالن آزادی در کشتی هزینه می کردیم. به اعتقاد من مجموعه هفت تیر برای برگزاری مسابقات بسیار بهتر از پیش شده است و می توان جام جهانی را در آن برگزار کرد.